PSALM 70 betyder vers for vers

0
18218
PSALM 70 betyder vers for vers

Lad os studere bogen af ​​Salme 70, betydningen fra vers til vers i dag. David beder simpelthen om udfrielse for sig selv og gengældelse for sine fjender. Så også kan vi bruge denne salme til at søge Guds ansigt til udfrielse og retfærdiggørelse.

Hvis vi omhyggeligt studerer vers 1-5 i Salme 70, bad David for den ondes hurtige destruktion og bevarelsen af ​​de gudfrygtige. Denne salme er næsten den samme som de sidste fem vers (Salme 40). Mens vi er her, ser vi Jesus Kristus skitseret i fattigdom og nød. Vi ser ham også udtale retfærdig og frygtelig straf over sine jødiske, hedenske og antikristne fjender; og bønfaldt om venners glæde og lykke til sin Faders ære. Lad os anvende disse ting på vores urolige forhold og på troende måde bringe dem og vores syndige årsager til vores erindring. Hastende prøvelser bør altid vågne inderlige bønner.

Bogen Salme 70 handler om bøn for udfrielse fra fjenderne. Efter at have kendt lidt om denne salme, lad os tage en undersøgelse af versene efter hinanden.

KSE I HVERDAGSPRAYERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
TILMELD NU

 Betydning af Salme 70 Vers af Vers

Vers 1: [Skynd dig], o Gud, for at frelse mig; skynder mig at hjælpe mig, HERRE!


Udtrykket "skynd dig" blev hentet fra følgende paragraf i (Salme 40:13). Det er "Vær glad, Herre," eller "Jehova." “Skynd dig at hjælpe mig, Herre (se note til Salme 22:19). Vi ser David i en presserende tilstand med sin bøn. Mange gange føler vi, at Gud ikke har hørt vores bøn, fordi vi ikke bliver straks besvaret.

Vers 2: "Lad dem skamme sig og forvirrede dem, der søger min sjæl: lad dem vende tilbage og blive forvirrede, som ønsker min ondt." I Salme 40:14 tilføjes det, "sammen" (se note om Salme 40:14). David blev forsikret om, at jo mere de rasede, jo nærmere var de til ødelæggelse, og han, jo nærmere hans frelse. "Det, der søger min sjæl": Eller "livet." I (Salme 40:14) tilføjes det, "At ødelægge det,"; for det var slutningen på deres søgen efter det. "Lad dem vendes bagud": (se note til Salme 40:14). David beder Herren om at skamme de mennesker, der prøver at ødelægge ham. Det er som om David siger: Jeg kan ikke vise dem, men du viser dem for mig. Herre, få dem til at skamme sig over at have angrebet en af ​​dine.

Vers 3: Lad dem vende tilbage for en belønning for deres skam, der siger: Aha, aha.

I Salme 40:15 er det det, "Lad dem være øde"; dette med hensyn til deres land og huse (se noter om Salme 40:15). På denne måde læres vi ikke at håne på andre i deres elendighed, for ikke at det samme falder på vores hals. "Det siger": I Salme 40:15 tilføjes det, "til mig,"; ikke til sit folk, men sig selv. "Aha, aha": Glæder sig over hans ulykke og nød. Deres belønning på dommedagen vil være evig straf. Udtrykket (aha, aha) bruges af djevelens tilhængere. Dette viser bare, hvem de er.

Vers 4: Lad alle dem, der søger dig, glæde sig og glæde sig over dig, og de, som elsker din frelse, skal hele tiden sige: Lad Gud blive storet. "

I fjerde vers i Salme 70 bad Kong David Gud for dem, der søger ham. Kong David bad om, at Gud skulle hjælpe dem, der søger ham, til at kunne glæde sig og være glad for Herren. Desuden bør lovsangen til Gud ikke afstå fra deres læber.

De, der søger Gud, finder ham. Det vises før, og det bærer gentagelse. De, der har set Herren, skal meget glæde sig over. De er de forløste, og de skulle sige det. Herrens ros skal aldrig ophøre fra de forløste læber. Gud skal forstørres, ikke kun med vores læber, men også med de liv, vi lever.

Vers 5: ”Men jeg er fattig og trængende: skynd dig, Gud, du er min hjælp og min udfrier; Herre, lad dig ikke dvæle. ”

Det femte vers udtrykte smerten hos en almindelig mand. Selvom kong David var en velhavende monark i sin tid, tæller han dog al sin rigdom og rigdom til intet, når han er foran Herren. Han erkendte, at han var fattig og trængende, og han havde brug for hjælp fra Herren.

Kong David erklærede, at Gud er hans hjælp og frelser, og han venter på Herren for total befrielse. På samme måde kan vi også råbe til den hjælp, der er vores nuværende hjælp, især i et øjeblik med behov, og han ville hjælpe os.

Bemærk, at brugen af "min" i det 5. vers ovenfor. Dette viser, at frelse, befrielse og for den sags skyld alle gaver fra Gud er til den enkelte. Det er en beslutning, vi skal tage en ad gangen, som vi har brug for og ønsker Gud i vores liv.

Hvornår bruger vi denne salme

  1. Når vi føler os urolige i vores hjerte, og alt håb virker tabt, som om der ikke er nogen vej ud, ligesom det vers, bemærker vi, at David sagde til Gud at skynde sig at udfri ham, hvilket betyder, at han er frustreret, og at han ikke har noget håb igen
  2. Når dine behov haster, og du har brug for det, og det føles som om der ikke er nogen andre at løbe til for at få hjælp
  3. Hver gang du tror, ​​at fjenden er efter din undergang fra en ophøjet position
  4. Når du er forvirret og ingen omkring dig til at hjælpe eller trøste dig

Bønner

  1. Åh Gud i dag skynder sig at frelse og befri mig fra alt, hvad der berører mit liv i Jesus navn
  2. Åh Herre, skynd dig denne måned for at hjælpe mig i Jesu navn.
  3. Hver kræftsøgning efter min sjæl, du er en løgner, bliver frustreret i dag i Jesus navn.
  4. I Jesu navn afbryder jeg ethvert ondt ønske og planlægger at skade mig og forstyrre mig; du skal ikke trives i Jesu navn.
  5. Far, denne måned, giv mig et pludseligt mirakel, der vil dæmpe alle mine spottere og vende min fornærmelse mod resultater i Jesu navn.
  6. Åh Herre, min Gud, når jeg søger, giver du mig glæde og glæde gennem hele mit livs dage i Jesus navn.

 

 

KSE I HVERDAGSPRAYERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
TILMELD NU
Forrige artikelPSALM 19 Betydning Vers efter vers
Næste artikelPSALM 71 Betydning vers for vers
Mit navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mand, der brænder for Guds bevægelse i disse sidste dage. Jeg tror, ​​at Gud har bemyndiget enhver troende med en mærkelig nådeorden til at manifestere Helligåndens kraft. Jeg tror på, at ingen kristen bør undertrykkes af djævelen, vi har kraften til at leve og vandre i herredømme gennem bønner og Ord. For yderligere information eller rådgivning kan du kontakte mig på everydayprayerguide@gmail.com eller chatte mig på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også elske at invitere dig til at deltage i vores kraftfulde 24 timers bøngruppe på Telegram. Klik på dette link for at deltage nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud velsigne dig.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.