Salme 9 Meddelelsens vers af vers

1
18166
salme 9 betydning

 

I dagens undersøgelse af Salmerne ville vi se på Salme 9 budskabet vers for vers. Salme 9 er en salme om påskønnelse og anerkendelse af Guds svigtende retfærdighed. Forfatteren, der går gennem progressionen af ​​sine tanker, ser ud til at have stødt på eller oplevet Gud som en berettiget. Og ved dette har han indset, at Gud retfærdiggør de undertrykte såvel som han sørger for, at de onde ikke bliver ustraffede. Salme 9 meddelelsen vers for vers afslører også, at Gud er en forsvarer for dem, der lever rigtigt, men behandles uretfærdigt. Salmisten ved dette uden tvivl, og derfor kan han med tillid gå til Gud for at udfri ham fra hans hænder undertrykkere.

Dette er det samme for så mange. Nogle gange befinder vi os i situationer, hvor vi uretfærdigt behandles af dem, der er imod os for at leve retfærdigt. Men for de fleste af os skal vi endnu ikke fuldt ud forstå Guds retfærdighedssystem for os hans børn, og derfor fortsætter vi i en cyklus af undertrykkelse igen og igen. Når du læser igennem salmistens vidnesbyrd i salmerne 9 fra vers til vers, vil du forstå Guds kærlighed og vilje til at retfærdiggøre dig fra alle uretfærdige handlinger mod dig.

KSE I HVERDAGSPRAYERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
TILMELD NU

Ny bog af pastor Ikechukwu. 
Tilgængelig nu på amazon

PSALM 9 BETYDET VERSE AF VERSE.

Vers 1 og 2: Jeg vil prise der, herre, af hele mit hjerte; Jeg vil vise alle dine vidunderlige gerninger. Jeg vil være glad og glæde mig i dig; jeg vil prise dit navn, du højeste!.

Det er helt åbenlyst, at psalmisten her havde været vidne til Guds godhed i sit liv og ikke kunne tilbageholde hans ros. Han var klar til at prise Gud af hele sit hjerte; Med andre ord med alt, hvad han har. Dette er, hvad du gør, når du forstår og har oplevet Guds retfærdighed i dit liv. Interessant nok havde han endda værker at vise det, han havde bevis! Og hvad er disse bevis? Vi vil se dem i de løsrivende vers.

Vers 3: Når mine fjender vendes tilbage, skal de falde og fortabes ved din tilstedeværelse.

Dette er en tillidserklæring, der kommer fra en oplevelse. Vores Gud er alle magtfulde og større end nogen kraft, der nogensinde eksisterer. Vores fjender vil helt sikkert altid vende ryggen, når han står i forsvar for os. Dette var hvad salmisten havde set, som gav ham så meget selvtillid. Han behøvede ikke at bekymre sig om eksistensen af ​​hans fjender, fordi han var sikker på, at de helt sikkert ville gå til grunde.

Vers 4: Thi du har opretholdt min ret og min sag; du sad i tronen og dømmer ret.

 Dette er et af de værker, som psalmisten måtte fremvise. Han havde set Gud dømme med rette på sine vegne. Vindicating og favoriserer ham i dom. Og ikke kun ved en enestående lejlighed, men konsekvent. Gud er retfærdig og ærlig i sine domme, og han er klar til at dømme med rette på sine barns vegne gang på gang.

Vers 5 og 6: Du har irettesat hedningerne, du har ødelagt de ugudelige, du har udskrevet deres navn for evigt og altid. O fjende, ødelæggelser er nået til en evig ende: og du har ødelagt byer; deres mindesmærke er omkommet hos dem.

Nogle gange tror vi, at Gud tillader de ugudelige at få deres vej, mens de retfærdige har svært ved at slå sig sammen med dem. Men her ser vi, at trofasthed ved Gud og hans kærlighed til de retfærdige får ham til at ødelægge de ugudelige endog til det tidspunkt at slette deres navn fra eftertiden. Dette var psalmistens vidnesbyrd. Han havde set Gud bestride både individer og nationer, der gjorde uretfærdigt, og han var sikker på, at han ville gøre det igen. Han vidste helt sikkert, at hans fjender var dømt for evigt. Dette fortæller os derfor, at uanset hvor uretfærdigt onde mennesker har behandlet os, ved Gud altid, hvordan han skal irettesætte dem, og når han gør det, forbliver det permanent.

Vers 7 & 8: Men herren skal vare evigt; han har forberedt sin trone til dom. Og han skal dømme verden med retfærdighed, han skal tjene folket med retfærdighed.

Her bliver Gud igen åbenbaret for en retfærdig dommer; en, der dømmer i retfærdighed. Han forbliver tro mod sine domme gang på gang, selv når alt andet mislykkes. Han dømmer både enkeltpersoner og nationer efter deres gerninger. Dette skal tjene som en forsikring for vi hans børn om, at vores Gud aldrig svigter, og at han med rette vil gøre alt, hvad der angår os i rette tid.

Vers 9: Herren vil også være en dommer for de undertrykte, en tilflugt i vanskeligheder.

God’s style of justice is not just based on the power or authority he has, but on the fatherly love he has for us. This is why as a way of justifying the righteous, he protects them. He keeps them away from all their oppressors, preventing them from even coming close. He also ensures that they are kept safe when trouble comes knocking. He knows that their adversaries would definitely come after them and so he ensures that they are completely protected and secured.

Vers 10: Og de, der kender dit navn, vil stole på dig, for du Herre har ikke forladt dem, der søger dig.

Sikkert!!! Så mange som har kendt Gud som en retfærdig dommer vil helt sikkert stole på ham. De har været vidne til at han befri dem fra deres fjendes hænder. De har set ham retfærdiggøre dem med rette, og nu kan de være sikre på, at han ville gøre det samme igen og igen. Han har aldrig forladt nogen, der stoler fuldstændigt på ham, og han vil aldrig!

Vers 11: Syng ros til den Herre, der bor i Sion: Forkynn blandt folket hans handlinger.

 I frygt for Guds vedvarende trofasthed og retfærdighed opfordrer salmisten hele nationen til at synge Guds ros og dele vidnesbyrd om hans gerninger til alle og alle. Dette er bestemt hvad du vil gøre, når du begynder at opleve Guds retfærdighed i dit liv og dine anliggender.

Vers 12: Når han spørger efter blod, huskede han dem; han glemmer ikke de ydmyge råb.

Gud husker dem, der råber på ham for retfærdighed for deres blodudgydelse. Han vejer deres mord og kræver deres blod fra hænderne på dem, der dræbte dem. Han ser ikke væk fra den opretstående og ydmyge når de råber på ham om hjælp. Han er trofast og bare for at glemme deres råb.

Vers 13 & 14: Vær barmhjertig med mig, herre; tænk på min trængsel, som jeg lider for dem, der hader dig, du, som løfter mig fra dødens porte. For at jeg kan forkynde al din ros i Zions datters porte; jeg vil glæde mig over din frelse.

One of the major characteristics of God’s justice system is his mercy; his compassion and his ability to look away from our flaws. This is why even though we aware if his love for us we must always seek his mercy when we desire his justice knowing that we are not perfect. We need his mercy to deliver us from us from our troubles and the oppression of our enemies. Only then, can we show forth his praises before men. Also, God takes delight in our praises and he will ensure that we from all oppressions just so that we can praise him.

Vers 15 og 16: Hedningerne er nedsænket i den hul, som de lavede: i nettet, som de gemte, tages deres egen fod.

Herren er kendt ved den dom, han udfører: den ugudelige er snarret i sine egne hænder. Som en del af hans system for at retfærdiggøre de oprigtige sikrer Gud, at de ugudelige høster frugten af ​​deres egen arbejde. Selvom de laver planer for de oprigtige, sørger Gud for, at de er de fulde modtagere af disse planer.

Vers 17: De ugudelige skal forvandles til helvede og de nationer, der glemmer Gud.

 Dette er destinationen for alle, der lever ugudeligt og uretfærdigt, både individer og nationer. Gud forkaster sin retfærdighed over for dem og sender dem til helvede.

Vers 18: For de nødlidende skal ikke altid glemmes: De fattiges forventning fortabes ikke for evigt.

Som imod de ugudeliges situation, vil de retfærdige endelig blive husket. Deres længe ønskede forventning vil endelig komme til opfyldelse. Gud vil huske dem i hans retfærdighed og imødekomme alle deres behov.

Vers 19 og 20: Stå op, Herre; lad ikke mennesker sejre; lad hedningerne blive dømt for dine øjne. Lad dem frygte, o Herre:

At nationerne må vide, at de kun er mennesker. Efter at salmisten havde holdt taksigelse og vist de vidunderlige gerninger af Guds retfærdighed, opfordrer han ham derefter til at vise sine kræfter for mennesker. Han kræver at Gud ikke tillader at de onde har deres vej, men at han skal bevise for dem at de kun er mennesker. Efter at have forstået Guds retfærdighed gennem dette samme, kan vi også opfordre ham til at gøre det på vores vegne.

 

Hvornår har jeg brug for at bruge denne PSALM?

Her er et par tilfælde, hvor du har brug for at bruge denne psalm.

 • Når du er nødt til at anerkende Gud for at have givet dig retfærdighed over dine modstandere.
 • Når du undertrykkes uretfærdigt, og du har brug for Gud til at retfærdiggøre dig.
 • Når dine fjender følger dig, og du har brug for Guds tilflugt og beskyttelse.
 • Når du føler dig forladt, selv efter at du har lagt så meget tillid til Gud.
 • Når du søger hævn for ødelæggelse eller uretfærdig død af en elsket.
 • Når du ønsker hans nåde i vanskeligheder.

 

PSALM 9 Bønner.

Hvis du befinder dig i en situation, hvor du har brug for at bruge denne psalm, så er her nogle kraftige psalm 9-bønner, du skal bede.

 • Herre, jeg takker dig, fordi du altid dømmer med rette og belønner de ugudeliges sag. Derfor beder jeg dig om at dømme så mange som mod mig og give mig sejr over dem i Jesus navn.
 • Fader Jeg søger din nåde over alle problemer i mit liv, lever mig, så jeg kan have friheden til at prise dig til enhver tid i Jesus navn.
 • Herre jeg beder om, at du hævn mig for alle mine modstandere og så mange, der er vrede på mig uden grund i Jesus navn.
 • Stå op efter Herren efter dit ord, og lad ikke mine fjender sejre over mig, bevis dem, at du er min Gud, og at de kun er mænd i Jesus navn.
 • Fader ligesom du har sagt til mig i denne psalm, lad mine fjender spise frugten af ​​deres ondskab og lad deres planer vendes tilbage til dem i Jesus navn.
 • Herre i rette tid husk mig. Lad mine forventninger ikke blive uopfyldte i Jesu navn.

 

 


Forrige artikelSalme 23 Bøn til beskyttelse og forsvar
Næste artikelSalme 24, der betyder vers for vers
Mit navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mand, der brænder for Guds bevægelse i de sidste dage. Jeg tror, ​​at Gud har bemyndiget enhver troende med mærkelig nådeorden til at manifestere Helligåndens kraft. Jeg tror, ​​at ingen kristen skal undertrykkes af djævelen, vi har kraften til at leve og gå i herredømme gennem bønner og ordet. For yderligere information eller rådgivning kan du kontakte mig på chinedumadmob@gmail.com eller chatte mig op på WhatsApp og telegram på +2347032533703. Jeg vil også elske at invitere dig til at deltage i vores kraftfulde 24 timers bønnegruppe på Telegram. Klik på dette link for at deltage nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Gud velsigne dig.

1 KOMMENTAR

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.