Salme 41 Meddelelsens vers af vers

0
1511
Salme 41 Meddelelsens vers af vers

I dag forklarer vi Salme 41 Budskabet vers for vers. Der er flere salmer i skrifter, der indeholder forskellige temaer vævet ind i hinanden. Salme 41 Budskabet vers efter vers er en af ​​sådanne salmer. Det taler om velsignelser ved god opførsel, forræderi, en anmodning om barmhjertighed og ros til Gud. Salmisten i Salme 41 afslører, hvordan en mand kan være medfølende med de nødlidende og alligevel blive behandlet forkert til gengæld. Dette er tilfældet med så mange troende spredt overalt. Vi gør så meget for at udføre os med rette og vise sympati med de fattige, men alligevel bliver vi til sidst forrådt til gengæld.

PSALM 41 BETYDET VERSE AF VERSE.

Vers 1: Velsignet er den, der betragter de fattige: Herren vil frelse ham i trængselstid.

Dette er en af ​​fordelene ved god opførsel som givet af Gud. Evnen til at være empatisk med de trængende og give som svar på deres behov gør en mand glad og misundt. Mere, sådan kan man være sikker på, at Gud vil frelse ham i vanskeligheder.

Vers 2: Herren vil bevare ham og holde dem i live; og han skal velsignes på jorden; og du vil ikke overgive ham til hans fjendes vilje.

Gud vil også sikre, at en sådan mand forbliver i live og er rig velsignet. Dette må skyldes, at så længe en sådan mand lever, vil han fortsat være medfølende med de fattige og hjælpe med at imødekomme deres behov. Selv hvis hans fjender kommer for ham, vil Gud sikre, at han ikke bliver givet i deres hænder. Salmisten bruger dette til at tilskynde os til at omfavne dette som en livsstil.

Vers 3: Herren styrker ham på sengen med langsomhed; du laver hele hans seng i hans sygdom.

Stadig med fordelene ved at give til de nødlidende, vil Gud også give ham helbredelse for alle hans sygdomme. Han vil huske sine ofre og holde ham stærk og gendanne sit helbred i sygdomstider.

Vers 4: Jeg sagde, Herre være barmhjertig mod mig: helbred min sjæl; thi jeg har syndet imod dig.

Her begynder salmisten at bede om barmhjertighed over skyldene mod ham. Han forstod, at selv om han udviste medfølelse med de nødlidende, ville det stadig ikke give ham muligheden for at gå ustraffet for sine synder. Mere endda havde han endda brug for at søge Guds nåde for vildledelsen til dem, som han ofrede for.

Vers 5: Mine fjender taler ondt om mig, hvornår skal han dø og hans navn omgås.

Selvom han var medfølende med mennesker og tjente deres behov, alligevel søgte de hans undergang til det punkt, at han ville have ham død. Sådan er det med det liv, vi lever i. Nogle mennesker vil bare have os væk fra vejen uden retfærdig grund, også dem, som vi har været gode og elskværdige over for.

Vers 6: Og hvis han kom for at se mig, taler han forfængelighed; hans hjerte samledes misgjerning for sig selv; når han rejser til udlandet, fortæller han det.

De kommer endda for at sidde med ham for at tale med ham, mens deres hjerte hele tiden forestiller sig ondskab og onde tanker mod ham. Når han forlader ham, går han rundt i nabolaget og deler med dem frugten af ​​sine tanker; desværre er det imod den, der har været medfølende med ham.

Vers 7: Alle, der hader mig, hvisker sammen imod mig: imod mig tænker de min skade.

Hans fjender går endda så langt som at danne en diskussionsgruppe bag ham, forestille sig og planlægge ondskab og uheld mod hans liv. Desværre kender vi ikke mænds hjerte og kan derfor ikke se, hvornår der gøres noget mod os; dette er grunden til, at vi konstant har brug for Guds nåde.

Vers 8: En ond sygdom, siger de, klæber sig fast ved ham; og nu, når han ligger, skal han ikke mere rejse sig.

De ønsker endda ham lidelse. Og når han bliver syg, ønsker de, at han aldrig vil rejse sig igen.

Vers 9: Ja, min egen kendte ven, som jeg stoler på, som spiste af mit brød, har løftet sin hæl op mod mig.

Selv hans nærmeste venner, dem, som han stolte så meget på, at han endda deler den samme plade med. De, som han havde empati med og præster med deres behov, søger også hans ødelæggelse. De kommer til ham og synes alle dejlige og venlige, men i deres sind er et dødbringende og giftigt ønske. En sag, der generelt kan anvendes på os. Vi ved så ikke, hvad mænds hjerte har til os, også dem, der ser ud til at være tættest på os.

Vers 10: Men du, Herre, vær barmhjertig mod mig og hæv mig, så jeg kan kræve dem.

Salmisten søger derfor Guds nåde for at hjælpe ham med at stå stærk igen, så han kan få mulighed for at tilbagebetale dem for deres forseelser. Selvfølgelig forstod han, at Gud er en retfærdig Gud, der sikrer, at de ugudelige aldrig går ustraffet, og så at søge efter vederlag ikke var malplaceret.

Vers 11: Ved dette ved jeg, at kunsten glæder mig, idet de fjende ikke har sejret over mig.

Han søger stadig Guds retfærdighed og ønsker, at Gud skal bruge dette som et middel til at bevise for ham, at han var tilfreds med ham. Han ønskede, at Gud skulle sørge for, at hans fjender ikke vinder sejr over ham, at deres ønsker til ham ikke skete, idet han vidste, hvor god han havde været mod dem. Dette viser, at vi kan søge Guds hævn over vores fjender, især når vi er sikre på, at vi har været gode mod dem.

Vers 12: Og hvad mig angår, opretholder du mig i min integritet og sætter mig ind, før de står over for evigt.

Han vidste, at han lige havde været fra sin side, han havde behandlet mænd, begge venner og fjender i en integritet. Han havde haft god opførsel og havde vist medfølelse med de nødlidende. Og på grund af dette kompenserede Gud ham ved altid at forlade sin nærvær hos ham. Vi bør også tage dette som et budskab til os om ikke at være trætte og gøre godt, for Gud vil bestemt betale os tilbage.

Vers 13: Velsignet være Herren, Isreals Gud for åbenbaring og evighed. Amen og Amen.

Salmisten bød endelig tak til Gud, som han vidste havde set alle sine gode gerninger og ville hævn ham for alle dem, der hadede ham uretfærdigt.

Hvornår har jeg brug for at bruge denne PSALM?

Efter at have studeret denne psalm, her er flere situationer, hvor vi er nødt til at bruge den:

 • Når vi tilbagebetales forkert af dem, som vi har været retfærdige over for.
 • Når vi har været, har vi haft god opførsel, og vi ønsker en belønning for det.
 • Når vi søger hævn over dem, der har handlet ondt med os.
 • Når vi har levet et liv med integritet og vi fik smerter og onde plott til gengæld.
 • Når vi ønsker Guds nåde i vores liv.

PSALM 41 Bønner

Mens du bruger denne psalm og ønsker at bede med den, er her nogle stærke psalm 41-bønepunkter, som du har brug for:

 • Far, jeg har været trofast og god opførsel. Bevar mig og tilbagebetalt mig for alle mine gode gerninger i Jesus navn.
 • Herre, jeg beder om din nåde over alle mine forkerte handlinger. Jeg beder også om din nåde over livet for dem, som jeg har vist nåde. Se ikke væk fra os i Jesus navn.
 • Herre, mange er de, der søger min undergang, dem, som jeg har været voldsomme i, selv mine nære venner. Herre, jeg beder dig om at bevare mig og befri mig fra deres hænder i Jesus navn.
 • Fader efter dit ord, hæv mig, så jeg kan kompensere mine fjender for deres ondskab over for mig i Jesus navn.
 • Herre jeg beder om, at du ser på min integritet og holder mig i din nærvær nu og altid i Jesus navn.
 • Tak far, fordi jeg ved, at du er tro mod de retfærdige, og du vil hævne mig for alle uretfærdige handlinger, der er gjort mod mig i Jesus navn.

Annoncer
Forrige artikelSalme 40 Meddelelsens vers af vers
Næste artikelSalme 118 Betydning Vers af vers
Mit navn er Pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mand, der brænder for Guds bevægelse i de sidste dage. Jeg tror, ​​at Gud har bemyndiget enhver troende med en mærkelig rækkefølge af nåde til at manifestere Helligåndens kraft. Jeg tror, ​​at ingen kristen skal undertrykkes af djævelen, vi har kraften til at leve og gå i herredømme gennem bønner og ordet. For yderligere information eller rådgivning, kan du kontakte mig på chinedumadmob@gmail.com eller Chat mig op på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også meget gerne invitere dig til at deltage i vores magtfulde 24-timers bønne gruppe på Telegram. Klik på dette link for at deltage i nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Gud velsigne dig.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her