Bøn om helbredelse og forebyggelse af Coronavirus

7
16869
Bøn om helbredelse og forebyggelse af Coronavirus

Exodus 15: 26

”Og sagde: Hvis du flittigt vil høre HERREN din Guds stemme og gøre det, der er rigtigt i hans øjne, og du vil høre hans bud og holde alle hans vedtægter, vil jeg ikke sætte nogen af ​​disse sygdomme over dig, som jeg har bragt over Ægypterne, for jeg er HERREN, der helbreder dig. ”

I en tid som denne er der et behov for os alle til at lægge følelser og alle vores forskelle til side og bede om en bedre verden, en verden, der frigør Corona-virussnare. Vores land er blevet hårdt påvirket af virussen, det er vigtigt, at vi beder om bøn for heling og forebyggelse af Coronavirus. Gud er så meget bekymret for vores velbefindende; Hans planer er ikke, at hele verden udslettes af en dødbringende og uhelbredelig epidemi. Dette er helt klart djævelens arbejde, fordi Gud aldrig gør noget ondt. Mens forskere over hele kloden arbejder døgnet rundt i et forsøg på at få en kur mod dette sygdom det er vigtigt, at vi også i åndelighedskorridoren gør alt, hvad vi kan for at redde situationen. Lige før vi går i bønner, til fordel for dem, der har ringe eller ingen viden om virussen, er det upåklageligt, at vi skriver om det for dig at vide, hvor dødbringende det er, så du ved, hvordan du beder godt.

KSE I HVERDAGSPRAYERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
TILMELD NU

Ny bog af pastor Ikechukwu. 
Tilgængelig nu på amazon

Coronavirus-udbrud er den seneste og dødeligste epidemi, der har angrebet verden, den værste verden nogensinde har set. Den blev først opdaget i Wuhan, en by i Republikken Kina, tilbage i december 2019. Først, da virussen startede i Kina, vendte resten af ​​verden blinde øjne og døve ører for den, ikke før den blev transporteret ind i Europa , Afrika, Amerika og resten.

Inden for tre måneder er mere end 100 lande stærkt påvirket af virussen, og mere end 4000 mennesker er erklæret døde. Vores frygt øges i Afrika, når virussen blomstrer rigeligt i den vestlige verden. Og nu er sportsaktiviteter over hele kloden stoppet på grund af den dødbringende virus. Mange handelscentre over hele kloden har også stoppet forretningen på grund af udbruddet.

Coronavirussygdommen også kendt som COVID-19 er kendetegnet ved milde symptomer. Mennesker, der er inficeret af denne sygdom, kan opleve følgende:

 • Løbende næse
 • Ondt i halsen
 • Hoste
 • Feber
 • Åndedrætsbesvær (alvorlige tilfælde)

Verdenssundhedsorganisationen (WHO), mens den stadig kæmpede for at finde en kur mod virussen, gav nogle tip til, hvordan vi kan forhindre os i at pådele virussen.

Læs trin til forebyggelse af Corona-virus nedenfor

 • Vask hænderne regelmæssigt og grundigt med sæbe og vand, og brug alkoholbaseret håndrensningsmiddel.
 • Hold mindst 1 og en halv meter afstand mellem dig selv og enhver, der hoster eller nyser.
 • Personer med vedvarende hoste eller nyser skal være hjemme eller holde en social afstand, men ikke blande sig i mængden.
 • Sørg for, at du og folk omkring dig følger god åndedrætshygiejne, hvilket betyder, at du dækker munden og næsen med et væv eller ind i ærmet ved den bøjede albue eller væv, når du hoster eller nyser. Bortskaf det brugte væv straks.
 • Bliv hjemme, hvis du føler dig utilpas med symptomer som feber, hoste og åndedrætsbesvær. Ring venligst medicinsk nødopkaldsfrit nummer i dit land, som er tilgængeligt dag og nat, for vejledning. Brug ikke selvmedicinering

Når vi har udstyret os med tilstrækkelig information om virussen, er det vigtigt at vide, at Gud kan helbrede landet, han kan fjerne effekten af ​​COVID-19 og genoprette freden tilbage til verden.

Hvad beder vi for?

Når vi opfordrer til Gud i bønner, bør vi fokusere på følgende områder og forvente hurtige svar fra Herren.

For at spredningen skal stoppe

Virussen spreder sig som et ildsted i Harmattan, og hvis den skulle vedvare, ville intet hjørne af verden blive reddet. Der er behov for at bede om, at Gud skal stoppe virussen i at sprede sig yderligere. Da viden fra læger har vist sig at være abort, har alle foranstaltninger til at forhindre spredning vist sig at være abort, er det ikke på tide, at vi vender tilbage til Gud i bønner? Vi beder om, at spredningen af ​​virussen stopper, virussen skulle miste sin styrke. Den hastighed, hvormed virussen spredes, er alarmerende, enhver kontakt med en inficeret person, virusen overføres. Ikke underligt, det bliver næsten ukontrollerbart i Europa, især i verden af ​​fodbold- og forretningsimperier. Gud er et øverste væsen, han har magt over alt, og vores bøn om helbredelse og forebyggelse af Coronavirus ville få Gud til at stoppe det.

For at Gud skal give vores læger løsning

Vi beder også om, at Gud skal give lægerne og forskerne viden og visdom til at komme med en kur. Indtil nu har der ikke været et væld af konkrete beviser for, hvad der kunne have været årsagen til virussen, det sprang bare op fra det blå. Skriften fik os til at forstå, at enhver god idé kommer fra Gud, vi beder om, at Gud skulle give dem visdom til at komme med en kur.

For at dødstallet skal stoppe

Dødstallet er steget fra et til over 4000 inden for tre måneder, og hvis man ikke tager sig af det, vil det stige mere end det. Vores bøn vil også fokusere på at stoppe antallet af dødsfald i at stige yderligere. En virus, der startede i en by, har strakt sig ud til over 100 lande, antallet af dødsfald skal stoppe, og før virussen med succes dræber os alle, og der ikke er nogen at bede, vil du ikke rådgive, at vi begynder at bede nu, hvor vi stadig er i live?

Til hurtig bedring af alle inficerede patienter over hele verden

Ikke mindre end 144,078 mennesker er blevet inficeret med virussen omkring 70,920 er kommet sig, og resten kæmper stadig med virussen. Mens vi beder, skulle vi bede for dem, der er blevet påvirket af virussen, at Gud selv skulle helbrede dem. Bibelen fik os til at forstå, at Gud er en stærk healer, han kan strakte sine hænder og helbrede millioner af mennesker på et øjeblik. Nok af mennesker, der dør af virussen, beder vi Gud om at helbrede alle, der er blevet påvirket af virussen.

For guddommelig beskyttelse for uinficerede

Mens vi beder om helbredelse og forebyggelse af coronavirus, må vi også bede om, at Gud beskytter dem, der endnu ikke er inficeret, mod at blive smittet med virussen. Den eneste måde, vi arbejder på som forstærkning mod virussen, er, fordi vi ikke er blevet påvirket af den endnu. Vi må bede om, at mens Gud stopper virussen i at sprede sig yderligere og helbrede dem, der er blevet påvirket, skal hans beskyttelseshånd være på dem, der ikke er berørt endnu.

Skriften siger, for vi bærer mærket af Kristus, så ingen må forstyrre os. Vi må bede om, at Guds hænder er på hver eneste af os og beskytter os mod virussen.

BEDEPUNKTER

 1. Fader Lord, vi kommer imod enhver kraft af Coronavirus i Jesu navn
 2. Vi beder om, at virussen mister sin styrke i Jesu navn
 3. Vi ødelægger enhver fæstning af Coronavirus i verden i Jesu navn.
 4. Herre, vi beder om, at du ved din magt vil stoppe spredningen af ​​virussen i Jesu navn.
 5. Herre ved din nåde, vi beder dig om at give det medicinske team over hele verden den visdom til at komme med en kur i Jesu navn.
 6. Far i himlen, vi beder om, at du ved din kraft udsætter årsagen til denne dødbringende epidemi i Jesu navn.
 7. Skriften siger, at enhver god idé kommer fra dig Herre, vi beder om, at du vil give dem ideen om at få en kur i Jesu navn.
 8. Far Herre, vi beder om, at du stopper virusets død i Jesu navn.
 9. Far i himlen, vi beder om, at ved hjælp af din kraft vil du bremse dens spredning fra at bevæge dig videre i Jesu navn.
 10. Hver kraft af Coronavirus ødelægges i Jesu navn
 11. Vi er skødesløse, hvis det er en virus, eller den blev orkestreret af djævelen, Jehova, vi beder om, at du vil helbrede verden i Jesu navn.
 12. For det er skrevet, at Kristus har påtaget sig alle vores svagheder og han har helbredet alle vores sygdomme. Vi taler vores helbredelse om at være i Jesu navn.
 13. Vi beder for enhver mand og kvinde overalt på kloden, der er blevet slået med aftørringen af ​​virussen, vi beder om, at du vil helbrede dem i Jesu navn.
 14. Bibelen siger, at vores krop er Guds tempel, hvorfor noget af umoral kunne finde et sted i os. Vi kommer imod virussen i deres krop i Jesu navn.
 15. Thi der er skrevet, fremmede skal være bange og løbe ud af deres skjulesteder? Vi beder Coronavirus om at løbe tør for de berørte menneskers krop i Jesu navn.
 16. Vi vedtager ved himmelens myndighed, at enden er kommet for Coronavirus i verden i Jesu navn.
 17. Hver dæmon af Coronavirus ødelægges af ild i Jesu navn.
 18. Vi vedtager, at i Jesu navn skal Guds ret, der giver befrielse, hvile på enhver mand og kvinde, der er berørt af det dødbringende syndrom i Jesu navn
 19. For det er skrevet, vi bærer Kristi varemærke, lad ingen forstyrre os. Vi erklærer frihed fra Coronavirus i Jesu navn.
 20. Herre Jesus, vi beder om, at du ser ned på jorden fra himlen, og at du vil helbrede vores land i Jesu navn.
 21. Bibelen siger, at ved hans bånd er vi helbredet, vi forordner vores helbredelser i Jesu navn.
 22. Vi taler vores befrielse til virkelighed i Jesu navn.
 23. Far, vi beder om, at du går til kilden til Coronavirus, og at du ødelægger dens magt fra roden i Jesu navn.
 24. Herre Gud, vi erklærer, at der ikke skal være mere død forårsaget af Coronavirus i Jesu navn.
 25. Vi erklærer, at virussen ikke længere vil have magt over menneskers liv i Jesu navn.
 26. For det er skrevet, at du kender de tanker, du har for os, de er tankerne om det gode og ikke det onde for at give os et forventet slut. Vi erklærer, at Coronavirus ikke længere har magt over os i Jesu navn.
 27. Det er skrevet, at hvis nogen vil tale, så lad dem tale som et Guds orakel, slutter vi os til vores tro og beslutter ensartet, at virussen mister sin styrke i Jesu navn.
 28. Vi vedtager helbredelse af Guds Almægtige over vores land i Jesu navn.
 29. Vi erklærer, at det er slutningen for det i Jesu navn.
 30. Fader ved himmelens myndighed, vil du oplyse forståelsen for læger, der vil hjælpe dem med at få helbredelse i Jesu navn.

Til sidst ber vi Herre, siger bogen om 2 Krønikebogner 7:14 Hvis mine mennesker, der kaldes ved mit navn, ydmyger sig selv og beder og søger mit ansigt og vender sig fra deres onde veje, så vil jeg høre fra himlen og tilgi deres synd og helbrede deres land. Vi er dit folk forløst af dit blod, vi kaldes ved dit navn Lord, vi beder om, at du vil tilgive vores synder og misgerninger i verden. Vores land er i uro, smerter, frygt og død forårsaget af det dødbringende coronavirus har gjort mere end nok skade for dit folk Lord, vi beder om at du vil høre vores bønner fra Hellig Himmel og med styrken i din højre hånd vil du befri os fra sygdommen, vi beder om, at du vil give helbredelse til de berørte, og du vil beskytte hundreder af milliarder, der ikke er inficeret endnu, i Jesu navn. Amen.

 


7 KOMMENTARER

 1. Jeg takker Gud for disse kraftfulde og bønepunkter vedrørende Coronavirus, der påvirker verden på dette tidspunkt. Må Gud velsigne dig rigeligt Guds mand for dine stærke bønspunkter

 2. Jeg tilslutter mig min tro med de troende til at bede imod denne koronavirus og enhver anden form for mørke, der svever over vores land. Jeg takker Gud for din bøn

 3. trimakasiH Poin doax….

  Tuhan yesus medlemskati
  Dan saya ingemembagi di daerah saya banyak yg berkedok menjadi pendoa.tapi mereka juga masih banyak pake dgn gerakan iblis atau legion.
  Bagaimana cara foruk menghancurkan legion itu
  082397775319
  Ini no wa sya.tlg di infokan

 4. Tak JESUS ​​for dette ministerium, der beriger os med dit ord og lærer os, hvordan vi bruger det. Måtte GUD fortsætte med at skubbe dette ministerium til højere højder.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.