Bøn til renselse af kirken

0
14908
Bønner til rengøring af kirken

Kirke er vuggen for den kristne tro. Det ligner mere et vidunderligt opholdssted for mennesker, kirken fungerer som et køretøj, der bringer folk til Kristus. Grundlaget for den åndelige kirke kender ingen slaphed, ikke underligt at skriften siger på denne klippe, at jeg vil bygge min kirke, og helvede kan ikke sejre over den. Da Kristus var ved at forlade jorden, bad han inderligt for apostlen Peter, fordi han er det fundament, som kirken vil blive bygget på.

Jesus fortalte Peter, at Satan prøver at få sin sjæl, men han har bedt for ham om, at hans tro ikke skulle vokse, selv når Kristus er væk. Hvis kirkens fundament bygger på klippen, betyder det, at kirken har fundet sine rødder dybt i Kristus, og derfor er problemet ikke fundamentet. I dag vil vi engagere os i bøn om renselse af kirken, denne bønner vil hjælpe med at sanere kirken og styrke kristne til at repræsentere Kristus med frimodighed i verden.

Tidligere var der en tid, hvor kirken var på toppen af ​​social aktivitet, fordi kirken har fundet en måde til altid at skyde sin pil ud i verden. Imidlertid har tingene taget en anden vending i disse dage, kirken har ikke længere det højborg, der bruges til at kontrollere, verden har fundet vej ind i den inderste del af kirken. Kirken er blevet ødelagt af verdens laster, Guds hellige alter er blevet krænket af charlataner. Der er behov for at føde en ild til genoplivning i kirken, så kirken kan indtage positionen og udføre de funktioner, som Gud har til hensigt at udføre. For hvis kirken skulle svigte i sine pligter, er der millioner af sjæle, der vil gå tabt, så der er et stort behov for at bringe kirken tilbage til sin plads.

KSE I HVERDAGSPRAYERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
TILMELD NU

Ny bog af pastor Ikechukwu. 
Tilgængelig nu på amazon

Inden kirken kan vende tilbage til sin plads, skal charlatanerne på prædikestolen sendes pakning, kirken har brug for at rense sig selv og dele sig væk fra verdens ting. Skriften siger, at vi er verdens lys, det betyder, at vi skal være, hvad verden vil efterligne og ikke omvendt. Vi skal adskille chaffet fra hveden, chaffet skal ødelægges.

Alle disse kan ikke ske, før der er hævet et bønealter for kirken. Mænd og kvinder må rejse sig alvorligt for at bede, menighedens ildalter må ikke dæmpes. Vi er nødt til at invitere Gud tilbage til at komme for at overtage kirken, Israels hellige bor ikke på et sted, der er blevet dræbt med misgerninger Skriften i Luk 3:17, hvis fan er i hans hånd, og han vil rense sit gulv grundigt og samle hveden i sin garner; men han vil brænde chaffet med ulukkelig ild. ”Kirken skal helliges, tilbedere skal også renses, og alt dette vil ske gennem vores inderlige bønner. Denne bøn om renselse af kirken vil genoprette hellighed tilbage til de troendes hjerte.

Tiden er inde til den store genoplivning, en genoplivning af helliggørelse og hellighed som forklaret i bogen 2 Kor 7: 1 Derfor, når vi har disse løfter, elskede, lad os rense os for al skidthed af kød og ånd og fuldende hellighed i frygt for Gud.
Lad os alle gå sammen og rense kirken ved at bede følgende bønner om renselse.

BØNNER

• Herre Jesus, vi beder om nåde over din kirke, dit ord siger på denne klippe, at jeg vil bygge min kirke, og helvetes port vil ikke sejre over den. Vi søger din nåde over for kirken, at du vil rense kirken med dit blod. Lad ikke djævelen triumfere over kirken, rens kirken med dit dyrebare blod og gør det storslået som når du skabte det, ødelæg fuldstændigt ethvert greb af mørket på den kirke, der har dæmpet ildens genoplivning i kirken, stræk frem dine hænder Lord og red kirken i Jesus navn.

• Herre Jesus, vi indrømmer, at du er lederen af ​​kirken, som skriften har sagt i Efeserne 1:22, vi beder om, at du igen vil regere i kirken. Forlad dit folk ikke til at lide ondskab, lad det ikke have herredømme over kirken. Kirken er en by beliggende på bakkerne, som ikke bør skjules, det er et lys, der skulle skinne i verdensmørket, give kirken magten til at skinne lyst i Jesu navn.

• Herre Jesus, vi beder om, at du ved din magt uddriver alle nitwit, charlatans og nøddeskab, som udgør en trussel mod dit hellige huss retfærdighed. Jesus sagde, at min fars hus skal kaldes bønens hus, hvor hellighed bor. Vi beder om, at du vil gøre kirkens jord ubehagelig for enhver retfærdig person, ikke lad dem få et sted i kirken i Jesu navn.

• Vor himmelske Fader, vi beder om, at du vil give din kirke styrken til at afvise værkene med uskyld, kraften, der er standard for helliggørelse, kraften til at sætte standarden for hellighed give den til din kirke og give frihed til dit folk i Jesu navn.

• Far i himlen, vi beder om, at du ved barmhjertighed, der varer evigt, vil genoprette kirkens herlighed mere end du har gjort i gamle dage. Skriften siger, at sidstnævnte ære skal overgå det førstnævnte, vi beder om kraften til, at kirken kan rejse sig og leve den sande trosbekendtgørelse med dens formål i kirkens navn.

• Fader i himlen, for længe har kirken lidt en dårlig skæbne i undertrykkernes hænder, stå op, Herre, og lad dine fjender blive spredt. For skriften siger, er der nogen, der ikke vil have mig til at regere bringe dem og lade dem blive dræbt. Far i himlen vi beder om, at du vil rejse dig i din råd og tage hævn mod enhver mand og kvinde, der svor deres sjæl til djævelen og lovede, at evangeliet ikke vil rejse igen, lad dem se din hævn i Jesu navn.

• Far Herre, vi beder for hver kirke, der samles i dit navn alene, vi kommer imod enhver modstander mod din kirke, renser dem, indtil de bliver som kirken ovenfor i Jesu navn.

Amen.

 


Forrige artikelBønner, der skal siges før hellig nattelse
Næste artikelBønner til mod og vejledning
Mit navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mand, der brænder for Guds bevægelse i de sidste dage. Jeg tror, ​​at Gud har bemyndiget enhver troende med mærkelig nådeorden til at manifestere Helligåndens kraft. Jeg tror, ​​at ingen kristen skal undertrykkes af djævelen, vi har kraften til at leve og gå i herredømme gennem bønner og ordet. For yderligere information eller rådgivning kan du kontakte mig på chinedumadmob@gmail.com eller chatte mig op på WhatsApp og telegram på +2347032533703. Jeg vil også elske at invitere dig til at deltage i vores kraftfulde 24 timers bønnegruppe på Telegram. Klik på dette link for at deltage nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Gud velsigne dig.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.