Bøn til beskyttelse mod det onde

2
2911
BEDRE TIL BESKYTTELSE MOD UDVIK

Matteus 6:13: Og før os ikke i fristelse, men red os fra det onde; thi dit er riget og kraften og æren for evigt. Amen.

Det faktum, at du klikkede på denne artikel, betyder, at det er af interesse for dig. Denne bøn adskiller sig lidt fra bøn mod fjendens aktiviteter, det er denne bøn om beskyttelse mod det onde.

Hvorfor skulle vi bede om beskyttelse mod det onde? Bibelen fik os til at forstå, at der er pile, der flyver om dagen, skadedyr, der strejfer i mørke og ødelæggelser, der strejker på middagstid, Salme 91. Disse er onde vinde, der svæver rundt på daglig basis. Som Guds barn er det meget risikabelt for dig at ikke dække dig selv i bønner, før du går ud fra dit hus. En bøn om beskyttelse er en defensiv bøn, der beskytter dig og beskytter dig mod alt det onde på dagen. Hver gang du engagerer dig i denne bøn, sendes Herrens engle på dine vegne for at sørge for din beskyttelse og bevarelse.

Onde ting sker hver dag, det er kun dem, der bliver afsløret for os, at vi ved, folk dør hver dag, folk bliver fængslet hver dag. Især i tredjelande, hvor vi har dårlig sikkerhed, hører man ofte om drab, røveri, alskens meningsløse angreb på uskyldige borgere. De udviklede lande er heller ikke fritaget. Vi må have hørt flere gange om mennesker, der tager våben og tilfældigt dræbte mennesker i Amerika. Det tager en person, der beder, at undslippe alle disse daglige rædsler.

Faktum er fortsat, ingen er for gode til at dø og ingen er for dårlige til at leve, der er så mange mennesker, der er blevet offer for onde omstændigheder, som faktisk kan forhindres. Derfor er det vigtigt, at vi altid søger Guds beskyttelse hver dag, fordi hver dag er fyldt med ondskab.

Troende skal dog have en fordel i Guds ord. Skriften siger, at han, der sidder i det højeste hemmelige sted, skal forblive i den Almægtiges skygge. Enhver mand, der bliver i den Almægtiges skygge, vil blive fritaget for alle onde begivenheder. Et sådant individ falder ikke, et offer for onde angreb, han eller hun vil ikke blive et offer for kidnappere, alt dette sker kun ved at blive i skyggen af ​​den Almægtige.

Vi har samlet en liste over bønepunkter til beskyttelse mod det onde. Disse bønepunkter vil beskytte dig mod alle sataniske angreb og overfald. Jeg opfordrer dig til at engagere dig i denne bønner af hele dit hjerte og tro, at den Almægtiges vinger aldrig vil stoppe med at beskytte og bevare dig. Guds hånd skal aldrig afvige fra dit liv i Jesus Kristus navn.

Bønspunkter

• himmelske Fader, jeg er ikke uvidende om, at hver dag er fyldt med onde. Men bogen om 2 Thessalonians 3: 3 siger, men Herren er trofast. Han vil etablere dig og beskytte dig mod den onde. Dit ord siger, at du vil lede mig mod noget ondt, jeg beder om din beskyttelse mod mig. Jeg aktiverer din paraply af beskyttelse over mig i Jesu navn. Jeg beder om din nåde til konstant at forblive under din skygge, give mig den ubestridelige adgang til altid at bo i din skygge. Jeg beder om, at i hver af mine rejser i livet, vil du gå med mig, jeg nægter at tage et skridt, medmindre du går med mig, jeg nægter at rejse dette liv alene, jeg beder om, at du ved din nåde vil rejse med mig i Jesus navn.

• Ved din nåde ændrer jeg kursen for hver dag med dit blod, jeg ændrer overskriften og rekonstruerer den onde fortælling om hver dag i Jesu navn. Jeg fritager mig for enhver ond katastrofe på dagen i Jesu navn. Guds højre hånd, der gør store ting, jeg kalder det på rejsen i livet, Guds hænder, der vender tingene rundt, jeg beder om, at du lægger det i mit liv i Jesu navn.

• Himmelske Herre, dit ord siger, at du vil gå foran mig og udjævne ophøjede steder, du skærer igennem jernstænger, jeg beder om, at ved din kraft bliver hvert ondt bjerg på min måde lavt i Jesu navn. Jeg modvirker enhver ondskab. af dagen, og jeg ændrer det til god budskab ved Kristi dyrebare blod.

• Himmelske Fader, jeg gemmer mig bag korset, der strømmer med Kristi blod, og jeg vedtager, at Herrens engle altid er med mig på min rejse gennem livet i Jesu navn. Dine engle vil sætte mig i deres arme, så jeg ikke må sprænge min fod mod livets klippe, din engel, der bærer mig i deres arme, så jeg ikke kan snuble over ødelæggelsesstenen i Jesu navn.

• Jeg gemmer mig under den Almægtiges øverste vinger. Jeg sætter min ånd, sjæl og krop under beskyttelse af Gud, den almægtige, og jeg vedtager, at intet onde skal falde mig eller komme i nærheden af ​​min bopæl.

• Jeg sender Guds engle for altid at lede mig på mine måder, og jeg vil altid komme til bevidsthed, uanset hvor ondt ligger i Jesu navn.

• Dine engle vil pleje mig og altid antænde min åndsmand. Jeg søger en salvelse, der vil adskille mig, den salvelse, der vil fritage mig for enhver ond begivenhed. Herre Gud, jeg ændrer forløbet for hver dag med dit navn, Bibelen siger at dekret en ting, og det skal fastlægges, jeg vedtager, at Gud, den Almægtige, altid vil være over mig.

• Herre Gud, jeg søger din nåde, din nåde, der taler i stedet for dom. Hvis en mand finder nåde i dit øjne, vil han eller hun ikke blive offer for ulykke, voldtægt, bortførelse, jeg søger, at din nåde er over mig. Skriften siger berøring, ikke min salvede og gør ikke min profet nogen skade, enhver ondskabsladning, jeg kaster og binder enhver ond engel, der tildeles at udføre hver enkelt sin pligt, jeg ødelægger dem i Jesu navn. For Bibelen siger, vi har fået et navn, der er over ethvert andet navn, at når nævnelsen af ​​dette navn skal hvert knæ bøje sig, og hver tunge skal indrømme, at han er Gud, befaler jeg enhver dæmonisk engel, der skal skabe kaos i hver dag skal ødelægges i Jesu navn.

• I kraft af dit blod indløser jeg hver dag, jeg vender øjeblikets hænder fra ondt til godt i Jesu navn.

Amen.

Annoncer

2 KOMMENTARER

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her