20 bønepunkter for indre fred i uro

0
2690
FRED LIKER EN RIVER

Johannes 14:27: Fred overlader jeg med dig, min fred giver jeg eder; ikke som verden giver, giver jeg eder. Lad ikke dit hjerte blive uroligt, og lad det ikke være bange.

Hvad gør du, når livets storm kommer med fuldt vrede over dig? Guds almægtige fred er nok til at berolige enhver spænding og enhver uro. Mange ved imidlertid ikke dette, i stedet kører de Helter-skelter selv til steder, hvor de aldrig vil få hjælp fra.

Verden er fyldt med så mange problemer, fra økonomiforstyrrelse til samfundsmæssige forfatningsmæssige problemer, familieproblemer og så mange flere. Det ser ud til, at verdens fred er blevet fjernet af en ukendt styrke. Selv de rige og velhavende løber også rundt, eller fordi de mangler fred. Hvis der var nogen bøn, skulle en mand sige, det skal være en fredens bøn. Det er Gud alene, der kan give fred til et menneske. Selv de rige og velhavende kan ikke købe det med materiel velstand. Ikke underligt at de siger, at de rige også græder.

Fred kommer fra den indre del af sindet, en følelse af tilfredshed, tilfredshed og sikkerhed. Husk i skriften, mens Kristus og hans disciple sejlede på en båd. Kristus sov i nogle minutter, og freden i havet blev truet af en vild storm. På trods af at han havde Kristus i båden, blev hans disciple så bange, at de begyndte at gøre alt for at forhindre båden i at kapsle, men deres bedste synes ikke at være nok. Og mens de kæmpede for at holde båden sammen, var Kristus i et hjørne af båden og sov fredeligt, som om der ikke var nogen skade eller fare overhovedet.

Da de gik for at vække Kristus fra hans søvn, rejste han sig og talte til stormen, og straks blev fred og ro gendannet. Der er nogle lektioner at lære af hændelsen. Den første lektion er, at der ikke er viden, der smedes af en dødelig mand, der kan bringe fred. Apostel Peter var på båden med dem, og han var en professionel fisker. Hvis der var en grad for fiskeri, burde apostel Peter have en doktorgrad. Og en af ​​forudsætningerne for at blive en vellykket fisker er evnen til at sejle professionelt og forstå havets låg godt. Men da stormen kom, var selv apostel Peter lige så hjælpeløs som de resterende apostle.

Denne lektion har fastlagt, at kun Gud kan give fred til et menneske. Selv i det omfang at tale ord, der vil bringe fred i stedet for et sværd, er det kun Gud, der kan give et menneske sådan visdom. Så i stedet for at læne sig tilbage og græde i den situation med stor uro, der har sendt fredspakning ud af dit liv, er det bedste, du hellere skal gøre, at tage det til Gud i bønner.

Bare måske vil du bede, men du kender ikke ordene til at sige, denne artikel med 20 bønepunkter for indre fred i uro burde hjælpe.

Bønspunkter

• Kære Gud, jeg kommer til dig i dag, mit hjerte er foruroliget, jeg beder om, at du vil strække jeres hænder på fred til mit liv i dag i Jesus navn.

• Jeg beder om, at nåden skal være stærk, selv i mine vanskeligheder, selv når det ser ud til, at der ikke kommer løsninger, giver mig nåden til at være stærk i Jesu navn.
• Herre Gud, selvom jeg ikke er en fattig mand, har jeg næsten alt det, jeg havde brug for, men mit sind kender stadig ingen fred, jeg beder dig om, at du vil give en indre ro i Jesu navn.
• Herre, jeg taler til enhver situation i mit liv, der er helvede bøjet til at ødelægge min ro i sindet, jeg ødelægger dem ved magten i Jesu navn.
• Herre Gud, jeg ved, at jeg ikke er noget uden din kraft, jeg er intet uden din tilstedeværelse, jeg søger hermed din kraft, Herren giver mig din kraft i Jesus navn.
• Himmelsk konge af herlighed, jeg inviterer dig til at komme for at tage rattet i mit liv, jeg giver dig den ubestridelige adgang til at være matros i mit liv. Fader Lord overtager kontrol over mit liv i Jesus navn.
• Skriften siger, forkynn en ting, og den skal fastlægges, Herre, jeg erklærer fred for enhver uro i mit liv i Jesu navn.
• Herre, jeg beder om nåde, der løfter mig over mine udfordringer, nåde, der løfter mig over alle mine problemer, Herre giver mig det.
• Jeg ødelægger fjendens dagsorden for at fjerne min sindsro i Jesu navn.
• Skriften siger, at de helt sikkert skal samles, men vores skyld vil de falde og blive spredt, jeg ødelægger alle deres planer for at afslutte min fred i sindet ved magten i Jesu navn.
• Himmelske Herre, jeg beder om, at du vil genoprette glæden ved din frelse og opretholde mig med en fri ånd i Jesu navn.
• Jeg kommer imod alle problemer eller smerter, der er designet af mørkets rige over mit liv ved Kristi blod. For der er skrevet, min fred har jeg givet eder ikke som verden giver eder, jeg beder om, at fredens fyrste hele tiden skal bo i mit hus i Jesus navn.
• Jeg beder om, at nåden skal være tilfreds med det lille, jeg har, og ånden til at vente på dig, indtil du leverer mere i Jesu navn.
• Jeg erklærer Guds Almægtes fred i mit ægteskab, jeg dekreter fred til min finans.
• Jeg erklærer fred i min helbred, og jeg erklærer Guds fred ind i min karriere ved magten i Jesu navn.
• Jeg beder for enhver mand og kvinde, der har brug for hans bøn dybt, jeg taler fred i deres situation i Jesu navn.
• Hver situation i deres liv, der skal berøres, beder jeg dig om at begynde at røre ved dem lige nu i Jesu navn.
• For det siger i Bibelen, løft jeres hoveder, o I porte, og løft jer evige døre, for at herlighedskongen kan komme ind.
• Jeg inviterer herlighedskongen og fred ind i deres liv lige nu i Jesu navn.
• Tak, velsignede Forløser for besvarelse af bøn, tak fordi der er rørt ved ting og situationer vil vende rundt for godt. For i Jesus navn har jeg bedt

Amen

Annoncer

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her