Bønner til en alkoholisk mand

2
28379
Bønner til en alkoholisk mand
Bønner til en alkoholisk mand

 

En mand, der er meget udsat for alkohol, er undergang. Ægteskabet med en kvinde gift med en alkoholiseret mand er bygget på et pistolpulver, der kan eksplodere når som helst. Alkohol får en mand til at miste sin følelse af dømmekraft og ræsonnement samtidigt. I dag skal vi se på bønner til en alkoholiseret mand. Denne bøn er en lidenskabelig hjerte til hjerte bøn, som enhver kone skal bede for sin alkoholiske mand. Det onde alkoholisme har forårsaget mange skader i mange familier i dag. Mange familier er blevet ødelagt på grund af denne ånd. Mange mænd har mistet på den måde, fordi de er blevet ofre for alkoholisme, men i dag skal disse bønner frigøre dem i Jesus Kristus navn.

Sjovt, selv med den moderniserede kristendoms nuværende tidsalder, fortsætter folk med at spørge, om at drikke var en synd eller ej. Faktisk har mange mennesker retfærdiggjort deres alkoholiske karakter i skriften, der afslørede, at Kristus forvandler vand til vin. I bogen Johannes 2: 1-11 forklarede Bibelen, hvordan Jesus vendte vand til vin ved et bryllup i Kana i Galilæa. Dette bibelvers alene har besværgelse af mange mennesker, der ikke læser skriften med forståelse af Helligånden.
Dette vil føre os til det store spørgsmål:


Ny bog af pastor Ikechukwu. 
Tilgængelig nu på amazon

Er at drikke alkohol en synd?

I Efeserne 5: 18 Og ikke drikkes af vin, hvor det er overflødigt, men fyldes med Ånden.

Dette betyder, at skriften forstår, at en flaske vin kan få nogen til at drikke sig. I stedet for at blive beruset med vin og ikke opføre sig på gaden og ødelægge billedet af din familie og kirke, hvorfor ikke blive beruset med Helligånden. En mand, der er fyldt med alkohol, vil handle uvedkommende, mens den, der er fyldt med Helligånden, vil handle i overensstemmelse med Guds vilje.

Som kone skylder du dit mand en bønnepligt, især når du bemærker eller opdager, at han driver væk gennem alkohol. Et af de største våben, som djævelen bruger til at rive en mand væk, er alkohol. En mand, der har svoret sin begejstring til at drikke, vil ikke længere finde lykke med sin kone, han vil snarere søge trøst og acceptabilitet med en flaske vin end sin familie. Og når en mand når denne tilstand, er han blevet bytte i djævelens hænder.

Din mands afhængighed af alkohol er dæmonisk trældom, som han har brug for at blive befriet for. Galatians 5: 1 Kristus har befriet os til frihed. Stå derfor fast og vær ikke igen underlagt et slaveris åg. ” Dette forklarede, at Jesus har befriet os fra enhver trældom, som djævelen planlægger at komme os ind i. Mere end så er Gud vores åndelige far, han vil altid fjerne vores smerte, smerte, vanære og alt, hvad der gør os triste. Der er ingen ansvarlig hustru, der vil være tilfreds med sin alkoholafhængige mand.
Som kone, da du bemærkede, at din mand taber kampen om alkohol, er det disse bønner, du skal sige for at redde hans sjæl.

Bønner til min alkoholiske mand

Herre Gud, du forstår, at min mands acholiske natur gradvis deler denne familie, og dit ord siger, hvad Gud har sammenføjet, lad ingen mennesker skille ad. Alkohol skiller sig hurtigt mellem os, han kommer hjem hver dag fyldt med så meget raseri, selv min sikkerhed og børnenes sikkerhed er ikke mere garanteret under en mand, der er stærkt påvirket af alkohol. Lord Jesus, jeg beder om, at du i hans søvn i aften vil besøge ham og lære ham din frihedsvej fra åndelig fangenskab.

Retfærdig Fader, dette ægteskab betyder meget for mig lige så meget som du Gud værner om det også. Den største kamp i min familie lige nu er min mands alkoholiske karakter. Han er siden blevet en skygge af sig selv. Han finder ikke mere glæde og accept i hustruens hænder. Selv hans smukke og smukke børn, som han engang elskede, er nu som en pest for ham. Min mand er blevet låst inde i syndefængslet, der er stærkt forårsaget af alkohol. Herre, du ved, at han plejede at brænde for dig, før han gik ind i alkohol, Herre i din uendelige barmhjertighed, venlig at tænde din ild igen i hans hjerte. Lad ham finde trøst i dig igen.

Jeg beder om, at du ikke lader djævelen glæde sig over sin sjæl, for hvis han skulle dø som en evig drikker, er hans plads i dit hus ikke sikker, Herre, du sagde, du kender de tanker, du har til os, de er tanker om godt og ikke om ondt for at give os en forventet afslutning. Herre hans evige liv i helvede er ikke et forventet slutskilt, du ønskede, Herre, jeg beder dig om at redde ham fra helvede.

Herre Gud, jeg søger dit råd, at du lærer mig visdom til, hvordan jeg hjælper mig med at komme ud af dette rod. Han kører gradvist væk, og det er trist at se nogen, du elsker at være i en nedslående situation, og der er lidt, du kan gøre for at hjælpe dem. Jeg beder om din styrke, så jeg kan være stærk til at bekæmpe denne dæmon, der ønsker at ødelægge mit hjem og fred. Demonen, der ønsker at fjerne min glæde som kone og rive væk min stolthed som kristen, Lord giver mig styrken til at overvinde det.

Du er alt kødets Gud, der er intet umuligt for dig at gøre. Jeg vil have dig til at nedbryde ham, nedbryde al hans ansigt til alkohol, bryde ham for at pege, hvor kun du kan fikse ham. Bryt ham til et punkt, hvor alkohol vil blive en giftig spiritus for ham, bryde ham til et punkt, hvor han ikke vil være i stand til at søge tilflugt eller trøst hos ingen anden undtagen dig.

Kristi frelse er ikke for de frelste, Jesu død og opstandelse er ikke for de retfærdige. Det er til dem, der endnu ikke er frelst. Herre lad din nåde finde ham og bringe hjem. Jeg beder om, at du vil forbruge ham med din Hellige Ånds kraft, den ånd, der vil hjælpe ham med at overvinde hans afhængighed af alkohol. Det ser ud til, når som helst han ser alkohol, han mister sin styrke til at modstå, men dine ord siger, at din styrke er gjort perfekt i vores svaghed. Jeg beder om, at du vil give ham magten til at overvinde afhængigheden af ​​alkohol. I Jesus Kristus navn Amen

Vi tjener en Gud, der besvarer bønner, og der er ingen umulig sag med Gud. Ovenstående bønner er en lidenskabelig bøn til hjerte til Gud om frelse og befrielse af din kærlige mand. Bed det fra dit hjerte, råb til Gud i tro, tro på dine bønner for din alkoholiske mand og hold Gud ved hans ord i Markus 11: 22-24, du skal se din mand blive frelst i Jesu Kristi navn. Gud velsigne dig.

KSE I HVERDAGSPRAYERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
TILMELD NU

2 KOMMENTARER

  1. nashukuru sana baba kwa maombi haya ntaanza kuyafanyia kazi kwasababu nateseka sana na hali ya baba watoto wangu kiasi ambacho sijui hatma ya familia yangu

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.