Krigsførelse bønner til at ødelægge kræfterne med voldelige ånder

0
21412
Krigsførelse bønner mod terrorisme i verden
  1. Luke 10:19 Se, jeg giver eder magt til at træde på slanger og skorpioner og over al fjendens magt; og intet må på nogen måde skade dig.

Livet er krigsførelse, og kun de voldelige i Ånden overlever. Denne verdens system kontrolleres af djævelen og hans dæmoner, som manifesterer sig gennem menneskelige kar i en facets af livet. I dag skal vi deltage i krigsbønner for at ødelægge kræfterne med voldelige ånder. Som troende på Kristus har Gud givet os autoritet over alle djævler. Voldelige ånder kan ikke forhindre nogen kristen der kender hans eller hendes åndelige identitet i at lykkes. Vi har myndighed til at knuse og ødelægge dem, når som helst når de kommer nær vores bolig.

Disse krigsbønner er stødende bønner, bønner, der tvinger modstand mod disse voldelige kræfter, der kæmper mod vores skæbne og tager tilbage vores holdninger med magt. Før vi går ind i disse krigsførebønner, lad os lære noget om voldelige ånder.

Hvad er voldelige ånder?

Voldelige ånder er onde og onde kræfter af mørke, ud for at modstå Guds børn fra at gøre fremskridt i livet. Denne ånd er bag enhver form for hindringer, du og jeg oplever på vores vej til toppen. Voldelige ånder er ånder bag op- og nedture, fiaskoer på tidspunktet for gennembrud og alle slags tilbageslag i livet.

KSE I HVERDAGSPRAYERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
TILMELD NU

Ny bog af pastor Ikechukwu. 
Tilgængelig nu på amazon

Denne ånd er også ånder af forvirring, de vil altid bringe kaos ind i dit liv, når du hurtigt nærmer dig dit gennembrud i livet. Som troende skal vi være følsomme over for at vide, hvornår disse onde ånder er på arbejde. Vi må modstå dem voldsomt gennem bønner og Guds ord.
Der er dog nogle tegn, man skal passe på, for andre at vide, hvornår man er offer for voldelig ånd. Vi skal se på disse tegn i et øjeblik.

7 tegn på voldelige ånder

1. Hindringer: Det første tegn på en voldelig ånd, du oplever i dit liv, er hindringer. Du opdager bare, at der er en styrke, der prøver at stoppe dig, når som helst, du skal ved at gå i livet. Disse hindringer kan manifestere sig gennem en person, en gruppe eller forening eller en afhængighed. Så længe disse kræfter forbliver i dit liv, vil fremskridt forblive langsigtet. I dag skal du frigøres i Jesus Kristus navn.

2. Stagnation: Voldelige ånder kan holde dig på samme sted i meget lang tid. stagnation er en tilstand uden fremskridt. Og vi ved alle, at intet forbliver det samme i livet, det er enten det skrider frem eller trækker sig tilbage. Dette betyder, at disse ånder kan holde dig i en konstant lidelsestilstand. Når du kigger på dit liv, og du opdager, at du ikke gør noget, skal du vide, at du har brug for denne voldelige ånd.

3. Skuffelse: Dette betyder løfte og fiasko. Skuffelse i forhold, ægteskab, karriere, forretning osv. Er alt sammen håndværk af voldelige ånder. Folk, der lover dig og svigter dig, kan være meget frustrerende. Sandheden er dette, de mennesker, der lover at hjælpe dig, er virkelig oprigtige, men hvad disse voldelige ånder gør er at modstå dine hjælpere, så de ikke har de ressourcer på det tidspunkt til at opfylde der løfter. Dette kan være en meget forfærdelig oplevelse, jeg kan se dig overvinde i Jesus navn.

4. Frustration: Ethvert offer for voldelige ånder er altid frustreret. Fejl i alt, hvad du forsøger at gøre, vil bestemt føre til frustration. En masse troende er kommet på afveje og lægger hænderne i uretfærdighed på grund af livets frustrationer. Dette er voldelige ånder. Men i aften skal hvert knæ bøje sig i Jesu navn.

5. Konflikter: Konflikter betyder simpelthen at røre problemer mellem dig og alle dem, der kan hjælpe din skæbne. Hvad denne ånd gør, er at sikre dig, at du ikke er i fred med alle dem, der kan hjælpe dig i livet. Det er enten, du finder fejl i dem, eller de finder fejl i dig. Disse onde kræfter ligger også bag alle mange konflikter i familien og andre områder i dit liv. I dag skal himmelens Gud give dig sejr i Jesus Kristus navn

6. Depression: Depressionens ånd er en voldelig ånd. Depression er en tilstand, hvor dine problemer overvælder dig. Depression fører til selvmord, og dette er ånden til voldelig arbejde. Men i dag er din frigørelsesdag.

7. Modløshed: Dette er det primære mål med voldelige ånder at afskrække dig fra Gud og alt. Modløs tilstand er grunden til, at mange troende tilbagelægger sig og vender tilbage til verden af ​​synd og sorg. Den mest uheldige mand på jorden er ikke en fattig mand, men en modløs mand. I det øjeblik, du er modløs, giver du op, det øjeblik, du giver op, så er din kamp forbi, de gode ting er dette, i dag skal du overvinde djævelen i Jesus Kristus navn.

Hvordan overvinder jeg voldelige ånder?

Du overvinder voldelige ånder ved voldelig Faith og krigsførebønner. Du skal modstå disse kræfter ved en hård tro på Guds ord og intense krigsbønner. Djævelen vil altid flygte fra dit liv, når han møder hård modstand. Disse krigsbønner for at ødelægge kræfterne med voldelige ånder er dit spirituelle våben til at sprede alle voldelige ånder, der kæmper for din skæbne. I dag, gennem denne krigsbøn, vil du forfølge djævelen, overhale ham og tage tilbage alt, hvad han har stjålet fra dig. Du skal tage det syv gange tilbage i Jesus Kristus navn. Din befrielse er kommet.

Bønspunkter

1. Far, jeg takker dig for at have givet mig magt over mørke kræfter i Jesus Kristus navn

2. Far, tilgiv mig alle mine synder og rens mig fra al uretfærdighed i Jesus Kristus navn

3. Jeg ødelægger portene til voldelige ånder, der arbejder imod mig i Jesus Kristus navn

4. Jeg trækker ned hver styrke af voldelige ånder i Jesus Kristus navn

5. Jeg demonterer alle kræfter med voldelige ånder i Jesus Kristus navn

6. Jeg knuser hovedet på alle voldelige ånder i Jesus Kristus navn

7. Jeg rejser mig og tager mine ejendele med magt nu i Jesus Kristus navn

8. Hver demoniske kæde, der holder min skæbne spredt ved ild i Jesus Kristus navn

9. Hver gravklæde, der bekæmper min skæbne, jeg brænder dig til aske nu i Jesus Kristus navn

10. Jeg er opmærksom på enhver ond udtale over mit liv i Jesus Kristus navn
11. Hver negativ bøn målrettet mod mig bål ved ild i Jesus Kristus navn

12. Hver forfædres kæde, der holder mit liv, spredes med ild i Jesus Kristus navn

13. Jeg kobler mig fra enhver demonisk tilknytning i Jesus Kristus navn

14. Jeg frigiver mig fra hvert forfædres bur i Jesus Kristus navn

15. Åh Herre, gang mine gennembrud i Jesus Kristus navn

16. Hver ond plantage i min krop, skylles ud i Jesus Kristus navn

17. Hver pagt indgået med min morkage fortæres af ild nu i Jesus Kristus navn

18. Hver herbalist, der arbejder imod mig, bliver nu ødelagt i Jesus Kristus navn

19. Alle stædige fjender i mit liv, angribe jer nu i Jesus Kristus navn

20. Jeg afslutter lidelser i mit liv i Jesus Kristus navn

21. Jeg afslutter sygdomme i mit liv i Jesus Kristus navn

22. Jeg afslutter fattigdom i mit liv i Jesus Kristus navn

23. Hver godhed, der har passeret mig, vender nu tilbage i Jesus Kristus navn

24. Jeg ødelægger den fortærende i mit liv i Jesus Kristus navn

25. Grundlæggende vanskeligheder, blive ødelagt i Jesus Kristus navn

26. Hver ondskabsperiode af vanskeligheder skal brydes i Jesus Kristus navn

27. Jeg afviser baglænghed i mit liv i Jesus Kristus navn

28. Dette er mit år med overnaturlig hastighed i fremskridt i Jesus Kristus navn

29. Jeg erklærer, at jeg er overgivet i Jesus Kristus navn

30. Jeg erklærer, at jeg er fri i Jesus Kristus navn

Tak Jesus Kristus.

 


EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.