3-dages bøn og faste for at bryde cyklussen for familieforløb

7
32815

2 Kings 5:25 Men han gik ind og stod foran sin Mester. Og Elisa sagde til ham: hvorfra kommer du, Gehazi? Og han sagde: Din Tjener gik ikke hen hen. 5:26 Og han sagde til ham: Gik ikke mit hjerte med dig, da manden vendte tilbage fra sin vogn for at møde dig? Er det tid til at modtage penge og modtage beklædningsgenstande og olivenhave og vinmarker og får og okse og mænds tjenere og tjenestepiger? 5:27 Efter at Na'ans spedalskhed skal klæbe dig og din afkom for evigt. Og han gik ud af sin nærvær en spedalsk så hvid som sne.

Livet er fuld af mysterier, og intet sker i livet ved åbenhed. Alt, hvad der sker, det er fordi der er en grund til virkningen af, at det sker. Derfor, for dig som individ at gøre fremskridt i livet, skal du bange for at forstå, hvordan ting fungerer i livet. I dag skal vi deltage i en 3-dages bøn og faste for at bryde cyklussen af ​​familie forbandelser.

Disse bøn og faste vil åbne dine øjne for mysteriet med familie forbandelse, og du vil få beføjelse til at bryde fri fra enhver form for forbandelser, der arbejder imod dit liv og din familie. Jeg opfordrer dig til at læse hvert stykke af denne artikel ved tro i dag og forvente at se Guds hånd frigøre dig fra ethvert lovligt greb om djævelen i dit liv i Jesus Kristus navn.

Er forbandelserne virkelige?

Før vi besvarer det spørgsmål, skal vi først definere, hvad en forbandelse er. En forbandelse er en negativ proklamation, der åbner en person, en gruppe mennesker eller en ting, der træder i kraft straks og begynder at kontrollere den person eller ting. Forbannelser kan placeres på et animeret og inanmate objekt. En person kan blive forbandet, et træ kan blive forbandet.

Når en person bliver forbandet, bliver personen udsat for djævelen. Forbannelser giver djævelen et lovligt greb for at operere i dit liv. Det er tilstrækkeligt at sige, at når man bliver forbandt, overleveres han eller hun til djævelen til pine. Denne pine fortsætter, indtil forbandelsen er løftet. Nu tilbage til vores spørgsmål, er forbandelserne virkelige?

Dette er et meget gyldigt spørgsmål, som mange mennesker spekulerer på, om forbandelserne er reelle, fungerer de virkelig? Svaret på dette spørgsmål er et eftertrykkeligt JA !!!. Forbannelser er meget reelle. Fra første side, i 3. Mosebog 17:XNUMX, ser vi Gud forbande jorden for menneskers skyld. I tilfælde af at du ikke vidste, det er her kampe startede fra. Derfor skal du indtil dato arbejde hårdt og svede, før du kan tjene til livets ophold. Denne forbandelse er gældende indtil i dag.

Også i Deuteronomium 28: 14-68 ser vi, hvad Bibelen kalder lovens forbandelse. Vi ser alle de forskellige forbandelser knyttet til at overholde Guds befalinger. Denne forbandelse aktiveres af synd.

I bibelen ser vi også Noah lægge en forbandelse over Kana'an, en af ​​hans sønner, 9 Mosebog 25:49, og Jakob lægger en forbandelse over hans første søn Ruben, 3 Mosebog XNUMX: XNUMX. Denne type forbandelse kaldes forældrenes forbandelse.

I Joshua 6:26 så vi Joshua lægge en forbandelse over enhver, der forsøger at genopbygge Jerikos mure, og i 1. Kongebog 16:34 ser vi Josvas forbandelse ske.

I det nye testamente ser vi Jesus Kristus, vores Herre, placere en forbandelse på et figentræ, Markus 11: 12-25, Peter lægger en forbandelse over Simeon, Apostlenes gerninger 8:20, Paulus lagde en forbandelse over troldmanden Elymas, Apostlenes gerninger 13: 8.

Alt dette er en klar indikation af, at forbandelserne er reelle. En forbandelse placeret i en generation kan påvirke generationer efter den, på samme måde vil en forbandelse placeret på en familie forblive i denne familie, indtil den er brudt.

Typer af forbandelser

1. Forbannelse af loven: Denne forbandelse er den største forbandelse, der nogensinde eksisterer, og hvis Kristus kan befri os fra denne forbandelse, er alle andre forbandelser et stykke kage til ham. Denne forbandelse udløses af synd, og forbandelsen er død, den anden død. Dette betyder, så længe du ikke bliver født igen, er denne forbandelse stadig i arbejde i dit liv, kun troende er blevet frigivet fra den gennem Kristus. Galaterne 3:13.

2. Forældrenes forbandelse: Disse forbandelser placeres på et individ af deres forældre eller enhver anden ældre person. Når du mishandler dine forældre og behandler dem som skrald, kan de lægge en forbandelse på dig. På samme måde, når du mishandler ældre mennesker, kan du tiltrække en forbandelse i dit liv. Der er også situationer, hvor onde forældre og ældste lægger en forbandelse over et uskyldigt barn. Den gode nyhed er, at gennem magten i Jesu Kristi navn kan alle disse forbandelser brydes. Howerver, hvis du fornærmet dine forældre, og de stadig lever, skal du gå til dem og bede om deres nåde, det samme gælder for enhver ældre person, du har fornærmet. Også når du går til undskyldning, gå ikke tomhendt, gå med en masse godbidder så meget som du har råd.

3. Generationsforbannelse: Dette er en type forbandelse, der går fra generation til generation. Det kan kun stoppe i den generation, der beslutter at bryde forbandelsen. Et perfekt eksempel er Gehazi 1 Kings 5: 20-27.

4. Guds forbandelse: Dette er forbandelser frigivet på en person af en Guds mand. Disse Guds mænd kan være præster, profeter, evangelist eller enhver troende. Hver Guds mand har magten til at forkynde velsignelser og forbandelser, mens det nye testamente formaner os om ikke at forbande, når en Guds mand lægger en forbandelse på dig, klæber det fast. Du skal behandle Guds mænd med respekt, ikke mishandle dem eller gøre livet elendigt for dem, jeg taler om mænd, som Gud har sendt din vej til at velsigne dig. Behandl dem med respekt, så du kun kan tiltrække velsignelser og aldrig forbandelser. Eksempler på denne type forbandelser er; Elias 1 Kings 17: 1, Elisa 2 Kings 5: 20-27, Peter Acts 8:20, Paul Acts 13: 8.

5. Forbandelser fra heksedoktorer: Dette er et forbandet sted på en tid af en indfødt læge, heks eller troldmand, sangoma osv. Et perfekt eksempel er, da kong Balak indkaldte troldmanden Bileam for at forbande Isrealbørnene, så han vil ødelægge dem. Numbers 22, Numbers 23.

6. Familieforbindelse: Dette er en forbandelse, der påvirker en persons familie, inklusive personen. Mange familier i dag er under en forbandelse på grund af de synder, som forfædre begik. Eksempler i bibelen er Gehazi 2 konger 5: 20-27, Achan, Joshua 7, Korah, Dathan og Abiram, Numbers 16.

7. Selvpåført forbandelse: Dette er en forbandelse, du lægger på dig selv. Denne forbandelse kommer over dig, når du indgår en forkert pagt, eller du engagerer dig i en ond handling. Judas Iskariot bragte sig selv under en forbandelse ved at forråde Jesus Kristus Matteus 27: 1-10. Han hængte sig selv på træet, og Galaterne 3: 13-14 fortæller os, at forbandet er han, der hænger sig selv på træet. Også hver tyv og ond person har lagt en forbandelse over sig selv, Zacharia 5: 4, Ordsprogene 3:33.

Men hvad med Kristusoffer?

Galatians 3:13 Kristus har løsnet os fra lovens forbandelse og gjort en forbandelse for os; thi der er skrevet: Forbandet er enhver, der hænger på et træ. 3:14 for at Abrahams velsignelse skulle komme over hedningerne. gennem Jesus Kristus; at vi kan modtage Åndens løfte gennem tro.

Dette er Guds ord, Kristus har befriet os fra lovens forbandelse gennem hans offer på korset. Dette betyder, at vi ikke længere er underlagt loven om synd og død, Romerne 8: 1-2. Synd og død har ikke længere magt over os. Vi må dog bruge Jesus Kristus navn gennem bønner og faste for at løsrive sig fra alle andre forbandelser, der arbejder i vores liv. Min elskede, foretag ikke fejl ved dette, djævelen vil stadig komme efter dig, selv efter at du er blevet frelst. Husk, at farao stadig løb efter isrealitterne, da de forlod Egypten, på trods af at Jesus er Guds søn, og Djævelen fristede stadig Jesus konstant.

At du er forløst fra loven om synd og død, ikke fritager dig for djævelens angreb, skal du løbende modstå djævelen på alle områder i dit liv og dsetiny i andre for at nyde et sejrrig liv i Kristus. Før Jesus steg op til himlen, gav han os magt, i den hellige ånds person, må vi konstant engagere os i den magt, hvis vi fortsat skal dominere i livet, Apostlenes gerninger 1: 8.

Dette betyder, at du ikke antager, at du er fri, at du besidder din frihed ved tro på alteret for bøn og faste. Du går ikke i søvn, fordi du er forløst, du håndhæver din forløsning ved konstant at marsjere mod satan og hans engle. Hvis der er en ond cyklus i din familie, skal du bryde den af ​​kraften i bøn og faste.

Hvordan bryder jeg cyklussen for familiebaner?

Bøn og faste er nøglen til at bryde hver cyklus af familie forbandelser. Fasting giver din åndsmand mulighed for at være superfølsom overfor løn Spiritual Warfare mens bønner frigiver værterne af engle for at ødelægge ethvert lovligt greb om djævelen over din familie. Jeg har omhyggeligt valgt kraftig 3-dages bøn og faste for at bryde cyklussen med familie forbandelser i din familie. Tag disse bønner med tro, saml hele din familie sammen, når I alle går i gang på en 3 dages faste, idet du beder om disse bønpunkter. Jeg ser din familie blive fri for evigt i Jesus navn.

Bønspunkter

1.Skat takker jeg Dem for at have befriet mig og min familie fra lovens forbandelser i Jesus Kristus navn.

2. Jeg forbander enhver forbandelse i mit liv i Jesus Kristus navn.

3. Hver forbandelse, der hænger på mit slægtstræ, ødelægges nu i Jesus Kristus navn.

4. Hver forbandelse for hekseri, der er målrettet mod min familie, bliver ødelagt nu i Jesus Kristus navn.

5. Hver trældom forbandelse i min familie bryder nu i Jesus Kristus navn.

6. Hver eneste selvforskyldte forbandelse i min familiepause nu i Jesus Kristus navn.

7. Hver cyklus af utidig død i min familie bryder nu i Jesus Kristus navn.

8. Jeg giver afkald på enhver forbandelse, der er talt mod mine familiemedlemmer, bevidst og ubevidst i Jesus Kristus navn.

9. Jeg giver afkald på al uhellig pagt, som mine forfædre indgik på mine vegne i Jesus Kristus navn.

10. Jeg frigiver min familie fra enhver form for kollektiv fangenskab i Jesus Kristus navn.

11. Hver arvet trældom i min familie ødelægges i Jesus Kristus navn.

12. Jeg bryder og mister min familie fra enhver ond pagt i Jesus Kristus navn.

13. Jeg tavser stemmen fra enhver forbandelse, der taler mod min familie i Jesus Kristus navn.

14. Lad de ugudelige stang, der rejser sig mod min familie, blive ødelagt nu i Jesus Kristus navn.

15. Lad alle porte, der åbnes for fjenden som følge af forbandelser i min familie, blive ødelagt i Jesus Kristus navn.

16. En gang for alle frigiver jeg mig selv og min hele familie fra al autoritet over enhver forbandelse i Jesus Kristus navn.

17. Jeg gør magtløs alle troldmænds aktiviteter mod min familie i Jesus Kristus navn.

18. Jeg gør magtløs enhver charme, der er rettet mod mig og min familie i Jesus Kristus navn.

19. Jeg gør magtesløs enhver underlig magt, der er rettet mod mig i Jesus Kristus navn.

20. Nok er nok af forbandelser i mit liv og familie, jeg må gøre fremskridt i år i Jesus Kristus navn.

21. Jeg håner ethvert problem, der håner mig i Jesus Kristus navn.
22. Jeg ødelægger enhver magt, der forsøger at ødelægge mig i Jesus Kristus navn.

23. Jeg ydmyger enhver agent af satan, der ønsker at ydmyge mig i Jesus Kristus navn.

24. Jeg frigiver ulykke over alle dem, der plager mit liv i Jesus Kristus navn.

25. Ved Jesu blod vaskes jeg fra alle forbandelser i Jesus Kristus navn.

26. Hver dæmonisk switch, der er designet til at slukke mit lys, bliver nu ødelagt i Jesus Kristus navn.

27. Jeg og min hele familie er frigivet nu i Jesus Kristus navn.

28. Fra i dag må Guds hånd aldrig afvige fra min familie i Jesus Kristus navn.

29. Jeg erklærer, at jeg er fri i Jesus Kristus navn.

30. Tak Jesus Kristus.

 

7 KOMMENTARER

  1. God dag Guds mand. Jeg opdagede på din blog for nogle dage siden og har fulgt nogle af dine bønne konturer. Gud velsigne dig Sir. Vil bare kende dig bedre. Tak.

  2. God aften Daddy, jeg hedder Okereka onyeka Edward. Jeg er medlem af mfm-regionen 12 fectac Lagos. Jeg beder om, at Gud velsigner dig for de bønepunkter, du har brugt til at velsigne mit liv åndelig. Jeg er i Europa på Cypern. dit åndelige liv og tjeneste Far venligst jeg har brug for flere bønner fra du beder for mig om mine statsborgerskabsdokumenter. Jeg har brug for dine bønner tak og må Gud velsigne dig og dine familier i Jesus navn Amen

  3. Mange tak herre, maya Gud, den Almægtige, fortsætter med at velsigne, øge salven på dig og blomstre din minister og din familie i Jesus Mighty Name

  4. Salut pasteur mon nom est TATI Roland j'habite au Togo dans la ville de lomé. C'est avec humble que je vous demande pardon de m'aider, de penser à moi à chaque temps que vous priez , pasteur j'en ai tellement besoin ,suis complètement entouré de malheur et je ne trouve même plus la joie. Suis un jeune homme de 26 ans le premier fils de mes forældre et suis électricien plombier non diplômé pour cause de moyens et je vie avec une fille enceintee de moi.
    Pasteur suis trop endettée et des médicaments à acheter pour ma femme enceinte mais toutes choses que je fasse ne marche pas pasteur,suis fatiguée et j'attends toujours le secours du seigneur mais rien jusqu'à présent alors ma je penitrop , mon avenir, l'avenir de mon enfant et le pire est que je n'arrive même pas à aller à l'église parce que je sais pas quelle église aller pasteur je peux pas tous t'expliquer, j'ai tellement besoin de vos soutiens je ferai le jeune de prière de 3 jour mais j'ai tellement besoin de vous aussi pasteur ai pitié de moi

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.