Befrielsens bønner fra åndens ånd

2
18354

Deuteronomy 28:13 Og HERREN skal gøre dig til Hovedet og ikke til Halen; og du skal kun være ovenover, og du skal ikke være under; hvis du hører budene fra HERREN din Gud, som jeg befaler dig i dag, om at holde dem og gøre dem:

Hvert Guds barn er ordineret til at leve et højere liv. Intet Guds barn er født til at lide i livet. Ved forudbestemmelse er vi alle ordineret til forfremmelse kun og aldrig nedrivning. I dag skal vi se på frelsebønner fra åndens ånd. Demotion styres af djævelens onde ånd. Dette er grunden til, at du ser en masse mennesker, der lider af op- og nedture, i dag er de ope, i dag er de nede. Engang var de rige, og efter nogen tid er de tilbage til fattigdom.

Denne frelsens bønner vil give dig mulighed for at bryde dig fri fra enhver stagnation og tilbageståenhed Djævelen kan have placeret i dit liv og skæbne. Når du deltager i denne befrielsesbøn, skal du tage din befrielse med magt og bringe djævelen og hans agenter til skamme for livet.

KSE I HVERDAGSPRAYERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
TILMELD NU

Ny bog af pastor Ikechukwu. 
Tilgængelig nu på amazon

Hvad er dæmpning?

Demotion betyder at blive bragt ned, fjernet, forskudt fra et højere autoritetsniveau til et lavere niveau eller til intet niveau overhovedet. Det betyder også at blive bragt ned fra en ophøjet og herlig position til en ydmygende og nedværdigende position. Demotion betyder at blive bragt fra hovedet til halen i livet.

Hver form for nedbrydning er ikke Guds vilje i vores liv. Gog sagde i hans ord, at vi altid og kun skal være hoved og ikke hale, 28. Mosebog 13:XNUMX. Dette indebærer simpelthen, at Guds perfekte vilje for os kun er ontop. Ingen tjener Gud og går ned i livet. Ingen følger Gud af hele sit hjerte og ender med at blive nedslidt i livet.

Djævelens nedgravning er, djævelen er altid på udkig efter måder at bringe Guds børn ned i livet. Han bedragede Adam og Eva i haven og nedlagde mennesket fra guddommelighed til menneskehed, mennesket blev nedrykket fra udødelighed til dødelighed, mennesket blev støv. Det er djævelens arbejde. Tak til Gud for at mennesket gennem Kristus Jesus nu er blevet genoprettet til sin retmæssige stilling. Djævelen nedtog menneskeheden, men Jesus har forfremmet os for evigt, halleluja !!!. Gennem denne dliverance-bønner i dag skal du også være fri fra nedtrykkelsesånden i Jesus Kristus navn. Men hvordan overvinder jeg ånden fra degradering?

Hvordan kan man overvinde åndens følelse?

Psalms 28: 1 til dig vil jeg råbe, HERRE, min klippe; vær ikke tavse over for mig; hvis du ikke er stille for mig, bliver jeg som dem, der går ned i groven.

Bedefuldhed er nøglen til at ødelægge kræfterne i åndedrættens ånd i dit liv. Som Guds barn er den eneste måde at overvinde ånden til nedrivning i dit liv gennem Guds ord og bønner. Bøn er nøglen til et liv med kontinuerlige forfremmelser, forfremmelser på alle områder af dit liv. Hver gang du beder, lader du Gud vide, at begge af jer er i det samme team. når Gud er i dit team, er din succes sikker. Jeg er ligeglad med, hvor langt djævelen og omstændighederne har bragt dig ned, når du forpligter dig til at studere Guds ord og bønner, hver kraft af nedrivning i din lfe skal ødelægges forrever i Jesu navn. Jeg har omhyggeligt valgt nogle frigørelsesbønner, der frigør dig fra åndens ånd. Bed disse bønner med tro i dag, og du skal dele dine vidnesbyrd om forfremmelse i Jesus Kristus navn

Leveringsbønner

1. Far, jeg takker dig for din mægtige hånd på mit liv og skæbne i Jesus navn.

2. Far, jeg modtager nåde fra alle mine mangler, tilgiv mig Herre i Jesus navn

3. Hver Goliat, der kæmper mod min forfremmelse, skal nu spredes med ild i Jesu navn

4. Hvert troldmandsspejl, der manipulerer mine fremskridt, spredt med ild nu i Jesu navn

5. Hver jæger af min stjerne skal begraves i år i Jesu navn

6. Lad enhver fjende fra min forfremmelse snuble og falde i Jesu navn

7. Hver flod af problemer, der modstår mine fremskridt, skal nu tørres ud i Jesu Kristi navn.

8. Hver ond organisation, der kæmper imod min forfremmelse, skal være uorganiseret nu i Jesu Kristi navn

9. Åh Gud af tegn og vidundere, manifest din kraft i mit liv og forretninger i Jesus navn

10. Faraoen i min skæbne, dør nu i Jesu Kristi navn
11. Ethvert fortryllet område i mit liv og skæbne bliver ødelagt nu i Jesu navn.

12. Hver sataniker i vestment eller deponering, i mit liv og skæbne, der forårsager undergang i mit liv, skyller jeg dem ud af Jesu blod

13. Hver satanistisk dagsorden for djævelen i mit liv for at holde mig nedstemt, jeg spreder dem nu !!! i Jesu Kristi navn.

14. Hver troldkvast fejrer mine forfremmelser, jeg steger den kvast med ild i Jesu navn.

15. Hver farao i min hjemby, der kæmper mod min forfremmelse, skal vanæres og ødelægges i Jesu navn

16. Jeg går ind i min profetiske skæbne i Jesu navn

17. Jeg modtager guddommelig hastighed i min forfølgelse af livet i Jesu navn

18. I alle liv i mit liv skal jeg opleve alle kampagner i Jesu navn

20. Jeg erklærer, at jeg har en fremragende ånd, der arbejder i mig i Jesus navn

21. Jeg skal være hovedet og ikke halen i Jesu navn

Tak Jesus Kristus.

 


2 KOMMENTARER

  1. Tak pastor, du har været fantastisk, dine lektioner og vejledning i bøn har været virkelig gavnlige for mig. Jeg kender måder at bekæmpe onde ånder på. Må Gud vores Herre velsigne dig.

  2. Tak Gudsmand for Abrahams velsignelser Jeg er rig Jeg er hovedet ikke halen Sherri er over og ikke under
    Bed for mig, at Gud skal gøre noget nyt i mit liv. Jeg tror GUD

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.