Faste og bønner om magten regn

2
16566

Psalms 110: 3 Dit Folk skal være villig på din kraft i dagen, i hellighedens skønhed fra morgenens liv. Du har din ungdags dug.

Power er det, der adskiller kristendommen fra andre religioner i verden. Kraft i denne sammenhæng taler om åndelig autoritet, over djævelen og hans djævle, også om livets omstændigheder. Enhver troende, der ikke viser magten, vil altid være underlagt djævelen og elementerne i denne verden. I dag skal vi se på faste og bønner om kraftregnet. I hele skrifterne ser vi, hvordan Gud manifesterede magten over Isrealiternes fjender. Bogen Exodus er fuld af de forskellige manifestationer og viser af Guds magt over farao, da han nægtede at lade Isreal gå. I det gamle testamente så vi også magten manifesteret i livene til Moses, Joshua, Samson, Elia, Elisa, David osv.

Det nye testamente var ikke en undtagelse, Jesus blev født gennem den rå manifestation af magt, en jomfru undfanget og fødte vores Herre. Hele hans (Jesus) liv på jorden manifesterede han kraft, og da han var ved at stige op til himlen, sagde han følgende til sine disciple:


Ny bog af pastor Ikechukwu. 
Tilgængelig nu på amazon

Matthew 28:18 Og Jesus kom og talte til dem og sagde: Al Magt er givet mig i Himmelen og på Jorden. 28:19 Gå derfor og lær alle nationer, døb dem i Faderens og Sønnens og Den Hellige ånds navn. 28:20 Lær dem at holde øje med alt hvad jeg har befalet eder: , Jeg er med dig altid, indtil verdens ende. Amen.

Han sagde også:

Apostlenes gerninger 1: 8 Men I skal modtage magt, efter at Helligånden er kommet over eder; og I skal være vidner for mig både i Jerusalem og i hele Judea og i Samaria og til den yderste del af jorden.

Dette er grunden til at dette emne om faste og bønner om kraftregnet er meget rettidigt for dig. I denne artikel skal du lære at modtage magt, hvordan du får adgang til den og også hvordan du aktiverer den. Jeg har også tilføjet nogle magtfulde bønner, der vil hjælpe dig med at genoplive din åndsmand, når du gennemgår din søgen efter åndelig kraft. I slutningen af ​​denne artikel vil dit kristne liv blive fyldt med manifestationen af ​​magt i Jesu navn.

Sådan modtager du strøm

Apostlenes gerninger 1: 8 Men I skal modtage magt, efter at Helligånden er kommet over eder; og I skal være vidner for mig både i Jerusalem og i hele Judea og i Samaria og til den yderste del af jorden.

Det eneste sprog, som djævelen forstår, er magtsproget. En kristen uden magt vil altid være et offer for mørke kræfter og naturlige kræfter. Dit gennembrud starter, hvor din manifestation af magt starter, og det stopper, hvor din manifestation af magt stopper. Hvordan modtager vi nu magten?

 Den nye fødselsoplevelse:

Den dag, du modtog Jesus Kristus som din Herre og evig frelser, er den dag, du modtog magt. Den dag, du blev født igen, kom Helligånden inden i dig for at bo i din Ånd. Det hellige Ånd er kilden til magt, det er åndelig autoritet. Hvert Guds barn har den Hellige Ånd, derfor bærer hvert eneste Guds barn magt på deres inderside. Markus 16: 17-18 fortæller os dette:

Markus 16:17 Og disse tegn skal følge dem, der tror; I mit navn skal de uddrive djæveler; de skal tale med nye tunger; 16:18 De skal tage Slanger; og hvis de drikker noget livsfarligt, skal det ikke skade dem; de skal lægge hænder på de syge, og de skal komme sig.

Ser du det? som troende er vi ordineret til at manifestere åndelig autoritet over djævler og livets omstændigheder. Den triste sandhed er stadig tilbage, mange Chrstians er ikke opmærksomme på deres magtfulde status i Kristus, mange ved ikke, at den besidder åndelig autoritet over djævelen og fyrstendigheder og kræfter. Jeg elsker, hvad Guds ord siger i Efeserne 1: 20-22 og Efeserne 2: 5-6, lad os bare se på disse skrifter:

Ephesians 1:20 som han udførte i Kristus, da han rejste ham op fra de døde og satte ham til sin egen højre hånd i de himmelske steder, 1:21 Langt over alt fyrstedømme og magt og magt og herredømme og enhver navn, der er navngivet, ikke kun i denne verden, men også i det, der skal komme: 1:22 og har lagt alle ting under hans fødder og givet ham at være hovedet over alt for kirken,

Ephesians 2: 5 Selv da vi var døde i synder, har vi gjort os sammen med Kristus (ved nåde er du frelst;) 2: 6 og opvokset os sammen og fik os til at sidde sammen i himmelske steder i Kristus Jesus:

Fra de ovennævnte skrifter ser du, at vi som troende sidder i det samme magtsæde som Kristus Jesus. Derfor kan enhver, som ikke kan besejre Kristus, ikke besejre dig, hvad som helst ikke kan underlægge Kristus, ikke kunne underkaste dig. Bare som Jesus Kristus dominerede alle kræfter i hans levetid på Jorden, det er sådan du og jeg skal leve i herredømme. Hvordan kan vi nu få adgang til denne magt?

Sådan får du adgang til strøm?

Hebreerne 11: 6 Men uden tro er det umuligt at behage ham; thi den, der kommer til Gud, må tro, at han er, og at han er en belønner for dem, der flittigt søger ham.

Der er tre primære måder en troende kan få adgang til magten inden i. De er:

1. Tro: Guds kraft indeni dig kan kun tilgås af tro. Gud er ikke en tryllekunstner, han er en tros Gud, han opererer kun i et trossvømmet miljø. For at du kan manifestere hans kræfter inde i dig, skal du udøve din tro. Jesus sagde altid 'være det for dig i henhold til din tro' Dette betyder, at din målestok bestemmer det mål for kraft, du manifesterer i dit liv. Romerne 10:17 fortæller os, at troen kommer ved at høre og forstå Kristi ord. Derfor skal du være studerende af Kristi ord for at udvikle din tro.

2. Taler: Den anden måde at få adgang til strømmen inde i dig er gennem din mund. At tale er et udtryk for Troens Ånd 2 Korinter 4:13. En lukket mund er en lukket skæbne, derfor skal du tale til dine situationer i henhold til Guds ord. Hvis du ønsker helbredelse, skal du tale helbredelse, hvis du ønsker gennembrud, skal du tale gennembrud. Markus 11:24 får os til at forstå, at vi får det, vi siger.

3. Gør:

Joshua 1: 8 Denne lovbog skal ikke vige ud af din mund; men du skal meditere der dag og nat, så du kan holde øje med at gøre, alt hvad der er skrevet deri; for så skal du gøre din vej velstående, og så skal du få en god succes.

At gøre ordet er en vigtig måde at få adgang til strøm. Bibelen siger, at ikke kun er hørere af ordet, men gørere af ordet, James 1:22. Du ser kun Guds kraft manifesteres i dit liv, når du sætter Guds ord i arbejde. Det er Guds ord, der arbejder i dig, der gør vidundere gennem dig.

Sådan aktiveres strøm

Faste og bønner er den eneste måde at aktivere Guds kraft i din ånd. Fasting benægter kødet eller kroppen af ​​dets verdslige ønsker, mens bøn forbinder til Gud gennem din Ånd. Faste og bønner svækker kødet og styrker Ånden. Den Hellige Ånd bor i vores Ånd. Årsagen til, at mange troende ikke kan høre Gud, er fordi der er for mange verdslige signaler, der kommer fra deres kød, disse signaler skyer deres sjæl og forhindrer dem i at høre Gud tydeligt. I Matteus 6 advarede Jesus os om ikke at blive generet af pleje af liv, mad, klæder og husly, snarere han bad os om at søge ham og hans rige, og alle disse ting vil naturligvis komme til os.

Faste og bønner giver dig ikke magt, det hjælper dig kun med at aktivere Guds kraft allerede i dig. Det gør du ved at holde din ånd mand i harmoni med hyppigheden af ​​Gud. Når du faste og beder, bliver du mere påvirkelig på alteret, når du forkynder Guds ord. En tro, når du faste og beder om enhver situation, åbnes dine åndelige øjne for at se løsningen på denne udfordring . Jeg har samlet nogle bønner for at hjælpe os med at engagere os, når vi arbejder på vores åndelige autoritet. Disse faste og bønner om kraftregnet vil sikre, at du aldrig mangler kraft i dit liv i Jesus navn. Jeg opfordrer dig til at engagere dig i denne bønner til din åndelige opbygning.

Bønspunkter

1. Far, jeg takker dig for at du er alle kødes Gud i Jesus navn

2. Far, jeg takker dig for at tiltrække mig med magt ved ny fødsel i Jesus navn

3. Far, jeg går frimodigt ind i din nåde trone for at modtage nåde i Jesu navn

4. Jeg erklærer i dag frimodig, at jeg er bemyndiget af Helligånden til at underkaste alle kræfter i Jesus navn.

5. Guds Ånd er i arbejde i mig, derfor kan intet fra djævelen skade mig i Jesu navn

6. Jeg erklærer i dag, at Guds helbredende kraft er i arbejde i mig, derfor skal enhver syg, jeg lægger mine hænder på, modtage øjeblikkelig helbredelse i Jesu navn

7. Kære Hellige Ånd, døb mig igen med dit kraftregn i Jesu navn

8. Jeg erklærer, at jeg sidder sammen med Kristus, langt over alle fyrstendigheder og kræfter i Jesu navn

9. Jeg erklærer min herredømme over alle trolldomskræfter i Jesu navn.

10. Jeg erklærer min herredømme over fattigdom i Jesus navn

11. Jeg erklærer min herredømme over sygdomme og sygdomme i Jesu navn

12. Søde Hellige Ånd, påvirk mig igen med kvinder og vidundere i Jesu navn

13. Kære Hellige Ånd, bekræft ethvert ord fra tro fra min mund fra i dag fremover i Jesu navn.

14. Grib mig Lord til at være en studerende af dit ord i Jesus navn

15. Far, lær mig at dø for mig selv i Jesu navn.

16. Jeg erklærer min herredømme over alle satniske hindringer i Jesu navn

17. Kære Herre, jeg fornyer min styrke i dig i Jesus navn

18. Hellig Ånd, omdann alle mine svagheder til styrke i Jesu navn

19. Annoncer min tunge med ildkul Herre, i Jesus navn

20. Begynd nu at bede i tunger, bede i tunger i mindst 5 minutter.

Tak Jesus for min åndelige styrke.

KSE I HVERDAGSPRAYERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
TILMELD NU

2 KOMMENTARER

  1. Mere salvelse til stor udnyttelse. Må Gud velsigne dig med stor kraft i hans vinstokke.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.