Bønner om magt og salvelse

0
5935

Apostlenes gerninger 1: 8 Men I skal modtage magt, efter at Helligånden er kommet over eder; og I skal være vidner for mig både i Jerusalem og i hele Judea og i Samaria og til den yderste del af jorden.

Forskellen mellem kristendom og anden religion er Power. Forskellen mellem Guds ord og motiverende tale er magt. Vores Gud er en levende Gud, og Jesus Kristus lever, da han stod op fra de døde, sendte han os den Hellige Ånd. Det hellige Ånd er depotmand for magt og salvelse. Den Hellige Ånd er ikke magt, han er kilden til magt, han er ikke salven, han bærer salven. Guds Ånd er kilden til alle kræfter. Jesus Kristus udførte en masse mægtige gerninger i sin jordiske tjeneste, fordi han blev bemyndiget af Helligånden, Apostlenes gerninger 10:38. Den gode nyhed er dette, hvis du bliver født igen, er den samme Hellige Ånd i dig, det betyder, at kilden til magt er i dit indre. I dag skal vi deltage i bønner om magt og salvelse. Men før vi går ind i de rette bønner, lad os se, hvad kraft og salvelse er.

Hvad er magt og salvelse?

Kraft er Guds kapacitet til at arbejde i et menneske og gennem et menneske. salvelse er tilførslen af ​​denne magt. Når du trækkes med Guds kraft, betyder det, at du nu bærer Guds kraft i din ånd. Ethvert født på ny af Gud er blevet tildækket med magt. Hvert Guds barn er salvet med Guds kraft. Som kristen har du Guds kraft på din inderside, og du kan manifestere den udefra. At have Guds kraft inde i dig og manifestere den samme kraft uden for dig er imidlertid ikke den samme ting. Det kræver åndelig forståelse at vide, hvad man skal gøre for at manifestere Guds kraft inde i dig. Mange kristne i dag er ofre i livet, fordi de ikke ved, hvad de skal gøre for at manifestere magten der bor. Spørgsmålet er nu dette, hvordan manifesterer jeg Guds kraft på min inderside?

Sådan manifesterer du Guds kraft i dig.

Den mest effektive måde at manifestere magten på som troende er gennem Bøn og faste. Dette berører ikke undersøgelsen af ​​Guds ord. Guds ord holder dig åndeligt informeret til enhver tid, men bønner og faste holder dig åndelig opmærksom og følsom. Det aktiverer også Guds kraft i dig for at få ting til at ske i dit liv. Der er ingen genvej til magten. De troende, der vil se magten i deres liv, er de troende, der vil blive givet til kontinuerlige faste og bønner.

Det er vigtigt at bemærke, at bønner og faste ikke giver dig magt, du modtog magten, når du troede, men bønner og faste giver dig mulighed for at aktivere den allerede eksisterende kraft af Gud i dig. Også bøn og faste bør ikke ses som en pris, vi betaler for magt, nej, kraft blev givet os af nåde gennem vores tro på Kristus Jesus, snarere bøn og faste er vi skaber et aktiverende miljø til at forbinde til Guds kraft på vores inderside. Det er ligesom at have en generator fyldt med brændstof i dit hus, det er magt, men indtil du tager generatoren, vil der ikke være noget lys eller strøm i dit liv. Når vi beder og faster, tager vi den generator op, og vi tager alle områder af vores liv i brug. Bøn og faste gør vores åndsmand til enhver tid følsom overfor at hente åndelige signaler fra himlen. Jesus forberedte sig på sin jordiske tjeneste, fastet i 40 dage, Matt 4: 2. Dette er for at lade os vide, hvor vigtigt det er at faste og bede. Selvom vi måske ikke faste 40 dage som Jesus Kristus, skal vi leve et fastet liv og et bede-liv for at være i brand for Jesus.

Hvis vi ønsker at se ting ændre sig i vores liv, hvis vi ønsker at se vores bjerge bevæge sig efter vores kommando, hvis vi konstant ønsker at kommandere tegn og vidundere, så skal vi gives til regelmæssige bønner og faste, dette er en vigtig måde at være i konstant kommando over magt og salvelse. Disse bønner om magt og salvelse vil guide dig, når du påtager dig din rejse til manifestation af magt og salvelse. Når du engagerer dem i tro i dag, forbliver dit liv aldrig det samme i Jesus navn.

Bønspunkter

1. Far, jeg takker dig for min frelse i dag i Jesu navn

2. Far Jeg takker dig for Helligåndens gave i Jesu Kristi navn

3. Jeg mister mig selv fra ethvert djævelens greb om mit liv i Jesu Kristi navn

4. Hellig ånds ild, ødelæg ethvert plag til bebrejdelse i mit liv i Jesu Kristi navn

5. Åh Herre, lad enhver stædig fjende, der kæmper mod min kaldelse, blive ødelagt nu i Jesu navn

6. Far, lad din ild i mig begynde at brænde uendeligt i Jesu navn

7. Far døber mig på ny med ublændelig ild i Jesu navn

8. Fader bemyndiger mig ved Helligånden til at være en agent for tegn og vidundere i Jesu navn.
9. Fader, ved din mægtige hånd på mit liv, får mig til at gøre store mirakler, der vil lukke mine spotters mund i Jesu navn

10. Far, gør mig til en kampøks i dine hænder i Jesus navn.

11. Ligesom graven ikke kunne indeholde Jesus, kan ingen grav holde mig i Jesu navn

12. Jeg modtager ild for at slukke alle sataniske modsætninger i Jesu navn

13. Å, Herre, giv mig ild, der ødelægger døden i Jesu navn

14. Far, salve min tunge med ildkulet i Jesus navn

15. Åh Herre, lad kødets lyst i mit liv nu blive ødelagt i Jesu Kristi navn

16. Åh Herre, rens mit liv nu ved din ild i Jesu navn

17. Far, læg dine hænder på mig og sluk enhver oprørets ånd i mit liv i Jesu navn

18. Hellig ånd ild, brænd væk alt hvad der ikke er hellig i mit liv i Jesu Kristi navn.

19. Åh Herre, lad din ild skabe kraft i mit liv i Jesu navn

20. Hver plan for fiasko, der er udformet mod min skæbne, dør nu i Jesu Kristi navn

21. Hver plan for hekseri mod min kaldelse bliver nu ødelagt i Jesu Kristi navn

22. Gå tilbage til afsenderen i Jesu Kristi navn, hver eneste fattigdomspil

23. Hver slange og skorpion, der arbejder imod min skæbne, tramper jeg over dig nu i Jesu Kristi navn.

24. Jeg kaster sneglens ånd ud af min økonomi i Jesu navn

25. Jeg annullerer alle onde ord, der tales imod min økonomi i Jesu Kristi navn.

26. Jeg udfordrer og ødelægger enhver satanisk opposition, der står foran mig i Jesu navn

27. Hver kraft, der blokerer mig for Guds vilje, falder ned og dør i Jesu Kristi navn

28. Jeg trækker alle stædige strogholdere ned for at beskytte mine fjender i Jesu Kristi navn.

29. Jeg arresterer enhver ånd af forvirring og fiasko ved ild i Jesu Kristi navn

30. Jeg erklærer, at jeg fra i dag skal manifestere Guds kraft i min ånd menneske i Jesu Kristi navn.

Tak Jesus.

Annoncer

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her