Befrielsens bønner fra syndens trældom

3
19627

Psalms 66:18 Hvis jeg betragter misgerning i mit hjerte, vil Herren ikke høre mig. 66:19 Men sandelig har Gud hørt mig; han har holdt øje med min bøn.

Den største udfordring, som enhver troende vil møde, er fristelsen til at synde. Intet ægte Guds barn vil nogensinde være behageligt med at bo i synd. Synd i denne sammenhæng er overtrædelsen af ​​Guds love. Når vi går i modstrid med ordene i Guds ord, går vi i retning af synd. Også synder i disse sammenhænge taler om vores overtrædelser, det er vores daglige forkerte handlinger. Til sidst taler synd i denne sammenhæng om nogle stædig syndige afhængighed, som ikke vil lade troende gå. I dag skal vi deltage i frelsesbønner fra syndens trældom. Dette frelsens bønner skal styrke dig åndeligt til at overvinde fristelserne og trang til at synde. Det vil fange dig til at bære åndelige frugter og få dit lys til at skinne før mennesker, og dine gode gerninger vil føre dem til Jesus Kristus.

For hver troende har Jesus betalt for dine synder, fortid, nutid og fremtid. 1 Johannes 2: 1-2. Han har givet os sin Ånd for at gøre det muligt for os at leve som ham i retfærdighed. Den Hellige Ånd i os giver os mulighed for at leve som Kristus, han hjælper os med at bære guddommelige åndelige frugter og sætter vores lys i stand til at skinne lysere og lysere. Vi må forstå, at satan som troende ikke bare vil lade os gå sådan. Vi må vide, at satan konstant er efter os for at trække os væk fra Gud gennem synd. Vi skal beskytte vores frelse og påtage os hele Guds rustning. Vi må være følsomme over for djævelens fristelser. Som troende må vi lade Guds Ånd føre os hele tiden, vi falder som regel i synd, når vi bliver uforsigtige. Selvom Gud altid vil tilgive os for vores synder, er det djævelske mål at få os til at vende tilbage til at leve et syndigt liv og derved trække os tilbage til verden. Denne frigørelsesbønner fra syndens trældom vil virkelig frelse os fra alt ondt.

KSE I HVERDAGSPRAYERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
TILMELD NU

Ny bog af pastor Ikechukwu. 
Tilgængelig nu på amazon

Hvem er denne bøn for? Disse bønner er til de troendes, der kæmper med synd, dem, som djævelen har fanget i den ene eller den anden form for afhængighed, det kan være rygning, lyst, utugt, utro, misundelse osv. Gud vil frigøre dig i dag, som I indleder disse bønner i tro i dag, skal I frigøres fuldstændigt fra alt synderi i Jesus navn. Gud elsker dig ubetinget, og han skal virkelig udfri dig i dag i Jesu navn.

Bønspunkter

1. Far, tak for din frelsende nåde og evige frelse, som du har velsignet mig med i Jesus navn.

2. Far, jeg takker dig for at have sendt mig den Hellige Ånd for at lære mig at leve ret i Jesu navn.

3. Da jerichos vægge faldt sammen, lad alle syndige vaner i mit liv blive ødelagt i Jesu navn.

4. Hver synd, der sætter et spørgsmålstegn i min frelse, bliver ødelagt nu i Jesu navn

5. Du mørke kræfter, mister dit greb fra mit liv nu i Jesus navn

6. Åh Herre, ved hjælp af din Ånd, indtage mig til at gå i lydighed i Jesu navn

7. Å, Herre, befri mig fra alt ondt i Jesus navn

8. Åh Fader, led mig ikke ind i fristelse i Jesu navn

9. Åh Herre giver mig mulighed for at producere Åndens frugter i Jesus navn

10. Giv mig nåden til at flygte fra ungdommelige lyster i Jesu navn.

11. Fader, dæk mine svagheder fra menneskers øjne ved din nåde, indtil jeg er fuldstændig frelst i Jesus navn

12. Skyl med Jesu blod alle onde syndeforekomster i mit liv i Jesu navn

13. Jeg beordrer, at alle skjulte pile med ondskab i mit liv skal komme ud i Jesus navn

14. Enhver magt, der huser, fortryllelse mod mig, ødelægges nu i Jesu navn

15. Hver dæmonisk styrke, der får mig til at synde, neutraliseres nu i Jesu navn
16. Hver djevel's plan for at ødelægge min tjeneste gennem synd er frustreret nu i Jesu navn.

17. Jeg graverer hvert syndealter i mit liv i Jesu navn

18. Jeg adskiller mig fra mine fædres synder nu i Jesus navn.

19. Far, ved din mægtige hånd, bryde hvert synd i dit liv i Jesus navn

20. Dødens Ånd skal ikke overhale mig i Jesu navn

21. Lad ethvert ånd af kød blive ødelagt i mit liv i Jesus navn

22. Jesu blod, fjern enhver uprogressiv etiket fra alle aspekter af mit liv.

23. O Herre, skab i mig et rent hjerte ved din kraft.

24. O Herre, lad den Hellige Ånds salvelse bryde ethvert åk af bagudvendelse i mit liv

25. O Herre, forny en ret ånd i mig.

26. O Herre, lær mig at dø for mig selv.

27. Du børste af Herren, skrub ud al snavs i min åndelige rør i Jesu navn.

28. O Herre, antænd mit kald med din ild.

29. O Herre, salve mig til at bede uden ophør.

30. O Herre, etabler mig som en hellig person for dig.

 


3 KOMMENTARER

  1. Ja, dette er en arena for bønner. Vi vil virkelig opleve gennembrud fra al trældom. Stor er Herren, der inspirerede broder Chinedum til at starte denne blog. Jeg er velsignet med disse bønner. Gud velsigne teamet bag denne organisation

  2. Jeg bad denne bøn, og jeg er klar i dag til at udføre Herrens arbejde og ændre mit hjerte sind krop og sjæl fra og med denne dag.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.