Bønepunkter til dobbelt forfremmelse

0
14880

 

2 Kings 2: 9 Og det skete, da de var gået over, sagde Elias til Elisa: Spørg hvad jeg skal gøre for dig, før jeg bliver ført væk fra dig. Og Elisa sagde: Lad en dobbelt del af din ånd være over mig.

Enhver troende har myndighed til at stille krav og se dem gennemføres. Det betyder ikke noget i hvilken tilstand du befinder dig nu, du kan ændre niveau ved hjælp af bøn. I dag skal vi deltage i bønpoint for dobbelt promovering. Disse bønnepunkter er for dem, der er længe forsinket med forfremmelse derinde arbejdsplads, virksomheder og karrierer. Du har svævet rundt om dette bjerg af langsomme fremskridt længe nok, det er tid for dig at gøre fremskridt, det er tid for dig at modtage din dobbelte forfremmelse. Disse bønspunkter vil bevæge kongernes hjerte til at favorisere dig i Jesu navn. Når du engagerer dig i denne bøn i tro i dag, vil forfremmelsesguden åbne din himmel og regne ned over dig dobbeltfremmende kampagner på alle områder af din bestræbelse i Jesus navn.

KSE I HVERDAGSPRAYERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
TILMELD NU

Ny bog af pastor Ikechukwu. 
Tilgængelig nu på amazon

Elias spurgte Elisa, "hvad vil du have"  og Elisa sagde: jeg vil have dobbelt del af din ånd, i andre, Jeg vil have, at dobbelt del af din nåde og resultater skal hvile på mig. Elisa stillede et specifikt krav fra Elias, og han fik det. På samme måde skal du bede om denne bøn med et specifikt krav i dit hjerte. Du siger ikke bare Herre fremme mig, du skal fortælle ham, hvor du vil have ham til at tage dig hen. Du skal lade Gud vide, hvilken type dobbelt forfremmelse du ønsker. Formålet med disse bønpunkter er at gøre det muligt for dig at ødelægge enhver satanisk opposition, der vil stå imod din dobbelte forfremmelse. Disse bønpunkter rydder luften for dig at modtage den ønskede specifikke forventning til dobbelt forfremmelse. Jeg opfordrer dig til at bede disse bønner med lidenskab og stor forventning. Disse bønpoint til dobbelt forfremmelse blev nøje udvalgt til dit eget gennembrud. Ingen skal holde dig nede mere i Jesu navn.

Bønner

1. Jeg tilbagekalder alle sataniske dekret udstedt mod min dobbelt forfremmelse i Jesu navn

2. Jeg tavser enhver ond hund, der bjælker mod mine gennembrud i Jesu navn

3. Lad Guds finger besejre min husstandsmand i Jesus 'navn.

4. Lad enhver ond fugl, der flyver for min skyld, blive fanget i Jesu navn

5. Hver agent for stagnation, baglænshed og skam, frigør mig nu !!! i Jesu navn

6. Jeg vælter enhver ond trone, der er installeret mod mit liv, i Jesu navn

7. Hver lidelse af forstyrrelse i mit liv skal være spredt til øde i Jesu navn

8. Hver kraft, der brænder mine problemer, falder ned og dør i Jesu navn

9. Jeg frigiver mig fra enhver forbandelse, der arbejder i min familie i Jesu navn

10. Lad enhver åndelig grib, der er delegeret imod mig, spise deres eget kød og drikke deres eget blod i Jesu navn

11. Jeg tramper på alle slanger og skorpioner, der kæmper imod min forfremmelse i Jesu navn.

12. Jeg hævder magten til at overvinde og udmærke sig blandt alle andre konkurrenter i Jesu navn.

13. Herre, lad enhver beslutning fra ethvert panel være gunstig for mig i Jesu navn.

14. Hvert negativt ord og udtale imod min succes skal fuldstændigt annulleres i Jesu navn.

15. Alle konkurrenter med mig i dette nummer vil finde mit nederlag uopnåeligt i Jesu navn.

16. Jeg hævder overnaturlig visdom til at besvare alle spørgsmål på en måde, der vil fremme min sag, i Jesu navn.

17. Jeg bekender mine synder ved at have udvist lejlighedsvis tvivl.

18. Jeg binder enhver ånd der manipulerer mine modtagere mod mig i Jesu navn.

19. Jeg fjerner mit navn fra bogen til dem, der ser godhed uden at smage det, i Jesu navn.

20. Du skyen, der blokerer for solens lys i min herlighed og gennembrud, spred dig i Jesu navn.

21. O Herre, lad vidunderlige ændringer begynde at være mit parti fra dette småt.

22. Jeg afviser enhver ånd i halen på alle områder af mit liv i Jesu navn.

23. Åh Herre, før mig i favor med alle dem, der vil beslutte mig om fremskridt.

24. Åh Herre, få en guddommelig udskiftning til at ske, før mig foran.

25. Jeg afviser halens ånd, og jeg hævder hovedets ånd i Jesu navn.

26. Alle onde optegnelser, plantet af djævelen i nogens sind mod min fremgang, knækker i stykker i Jesu navn.

27. Åh Herre, overfør, fjern eller ændre alle menneskelige agenter, der er tilbøjelige til at stoppe min fremgang.

28. Åh Herre, glat min vej til toppen ved hjælp af din ildhånd.

29. Jeg modtager salvelsen til at udmærke mig over mine samtidige i Jesu navn.

30. Herre, katapulter mig i storhed, som du gjorde for Daniel i Babylon-landet.

31. O Herre, hjælp mig med at identificere og håndtere enhver svaghed i mig, der kan hindre min fremgang.

32. Jeg binder enhver stærk mand, der er delegeret til at hindre min fremgang, i Jesu navn.

33. Åh Herre, send dine engle for at rulle enhver stødesten til min forfremmelse, fremskridt og hævelse.

34. O Herre, lad magt skifte hænder i mit arbejdssted til Helligåndens hænder.

35. Guds ild, forbrug enhver klippe, binde mig ned til det samme sted i Jesu navn.

36. Alle demoniske kæder, der forhindrer min fremgang, går i stykker i Jesu navn.

37. Alle menneskelige agenter, der forsinker / benægter min fremgang, binder jeg de onde ånder, der kontrollerer jeres sind i denne henseende, i Jesu navn.

38. Hellig Ånd, diriger beslutningerne fra ethvert panel til min fordel i Jesu navn.

39. Jeg nægter at fejle i kanten af ​​mit mirakel i Jesu navn.

40. O Herre, frigør dine engle for at bekæmpe min kamp.
Tak Jesus for min dobbelte forfremmelse er sikker i Jesu navn.

 

 


Forrige artikelBønner imod kamp i drømmen.
Næste artikel20 typer bøn
Mit navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mand, der brænder for Guds bevægelse i de sidste dage. Jeg tror, ​​at Gud har bemyndiget enhver troende med mærkelig nådeorden til at manifestere Helligåndens kraft. Jeg tror, ​​at ingen kristen skal undertrykkes af djævelen, vi har kraften til at leve og gå i herredømme gennem bønner og ordet. For yderligere information eller rådgivning kan du kontakte mig på chinedumadmob@gmail.com eller chatte mig op på WhatsApp og telegram på +2347032533703. Jeg vil også elske at invitere dig til at deltage i vores kraftfulde 24 timers bønnegruppe på Telegram. Klik på dette link for at deltage nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Gud velsigne dig.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.