3 dages faste og bønner til familieudlevering

2
23796

Ester 4:16 Gå, saml alle de jøder, der er til stede i Shushan, og fast I for mig, og hverken spiser eller drikker ikke tre dage, nat eller dag; også jeg og mine piger vil faste; og så vil jeg gå ind til kongen, som ikke er i henhold til loven: og hvis jeg omkommer, forsvinder jeg.

Mange familier er under belejringen af fjende, Djævelen og hans dæmoner har fanget disse familier og placeret dem i deres demoniske fængsel. Der er mange familier i dag, som ingen lykkes derfra, fordi djævelen har blokeret alle fremskridt der. For enhver familie for at bryde fri fra fjendens fjeder, skal denne familie samles for en familiefrelse. I dag skal vi deltage i 3 dages faste og bønner til familiefrelse. Denne faste og bønner skal udføres af hele familien, når de beder dervej ud af djevelens indfangning.

Familie forbandelser er virkelige, dette er tilbagevendende onde mønstre, som konstant ses i mange familier. Der er nogle familier, hvor kvinderne ikke gifter sig, de har kun børn uden for ægteskab, andre andre går ingen ud over gymnasiet, nogle familier er plaget af terminale sygdomme, mens nogle er plaget af fattigdom, alt dette er ikke af naturlige årsager, de er åndelige pile rettet mod familier for at holde dem under magt mørke. Men i dag, når du engagerer dig i denne 3 dages faste og bønner til familiefrelse, skal både du og din husstand frigøres i Jesus navn. Når du og dine familiemedlemmer engagerer denne faste og bønner, skal enhver ond borg, der holder din familie nede, blive ødelagt i Jesu navn. Jeg opfordrer dig til at bede denne bøn sammen med dine familiemedlemmer, bede dem med tro, og du skal vidne om din frihed i Jesus navn.

Bønspunkter

1. Jeg omvender mig fra al forfædres afgudsdyrkelse i Jesu navn.

2. Hver stærk mand i min fars hus, mister dit greb om mit liv i Jesu navn.

3. Hver stærk mand i min fars hus dør i Jesu navn.

4. Jeg tavser det onde råb om de onde kræfter i min fars hus, skabt mod mig, i Jesu navn.

5. Alle konsekvenser af tilbedelse af onde kræfter i min fars hus på mit liv, jeg udsletter dig ved Jesu blod.

6. Hellig ånd ild, nedbrænd alle åndelige helligdomme i min fars hus i Jesu navn.

7. Undertrykkende dagsorden for de onde kræfter i min fars hus, dø, i Jesu navn.

8. Alt blod, der taler imod min generationslinje, bliver tavset af Jesu blod.

9. Hver ondskraft i min fars hus, der taler imod min skæbne, spreder i Jesu navn.

10. Jeg bryder alle forfædres pagter med de onde kræfter i min fars hus i Jesus navn.

11. Hvert bittert vand, der strømmer i min familie fra de onde kræfter i min fars hus, tørrer op; i Jesu navn.

12. Ethvert reb, der binder min familie linje til enhver ond kraft i min fars hus, brydes i Jesu navn.

13. Hver udlejers ånd, der forstyrrer min skæbne, skal være lammet i Jesu navn.

14. Hver udstrømning af satanisk familienavn, dør i Jesu navn.

15. Jeg inddriver enhver fordel stjålet af den onde magt i min fars hus i Jesu navn.

16. Hvor er Elias Gud, stå op, skænd enhver ondskabs kraft i min fars hus i Jesu navn.

17. Hver satanisk præst, der tjener i min familie linje, bliver udskrevet i Jesu navn.

18. Pile af lidelse, der stammer fra afgudsdyrkelse, mister dit greb i Jesu navn.

19. Hver indflydelse fra de onde kræfter i min fars hus på mit liv, dør i Jesu navn.

20. Hvert netværk af de onde kræfter i min fars hus i mit fødested, spredt, i Jesu navn

21. Åh Herre, aktiver din høje opfordring til mit liv i Jesu navn.

22. Åh Herre, salve mig for at få de spildte år inden for alle områder af mit liv i Jesu navn.

23. Åh Herre, hvis jeg er faldet bagefter på mange områder i mit liv, skal du give mig mulighed for at genvinde alle mistede muligheder og spildte år i Jesu navn.

24. Enhver magt, der siger, at jeg ikke vil gå frem, bliver arresteret i Jesu navn.

25. Enhver magt, der vil holde mig i mangel midt i rigdom, dø i Jesu navn.

26. Enhver kraft, der ønsker at trække mig væk fra Herrens nærvær for at ødelægge mig, dø i Jesu navn.

27. Jeg kommer til min lovede arv i Jesu navn.

28. Enhver kraft, der vil have mig til at opfylde min skæbne kun delvist, dø, i Jesu navn.

29. Åh Herre, salve mig med magt til at ødelægge alle grundlæggende pagter i Jesu navn.

30. Åh Herre, brug mit stof til fremme af evangeliet i Jesu navn.

31. Åh Herre, stå op og velsigne min arv i Jesu navn.

32. Alle mine stjålne dyder skal returneres til mig i Jesu navn.

33. O Herre, lad min frigivelse bringe genoplivning i Jesu navn.

34. Åh Herre, åben alle uvidende måder i mig ved din Hellige Ånd i Jesu navn.

35. I dag, du min åndsmand, vil du ikke forkæle mig i Jesu navn.

36. Kraft i Jesu blod, indløse min skæbne i Jesu navn.

37. Hvert satanisk våben, der er dannet mod min skæbne, bagfælde, i Jesu navn.

38. Pile til befrielse, find min skæbne i Jesu navn

39. Hver åndelig spindelvev på min skæbne, brænd i Jesu navn.

40. Hver slange i mit fundament, som sluger min skæbne, dør i Jesu navn.

2 KOMMENTARER

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.