30 bønner for børns succes

1
25936

Isaiah 8:18 Se, jeg og de børn, som HERREN har givet mig, er til Tegn og til vidundere i Israel fra HERREN, hærskaren, der bor på Sions bjerg.

Hver omsorgsfuld forælder vil altid ønske succes der børn. Et vellykket barn vil altid give forældrene glæde. I dag skal vi deltage i bønner for børns succes. Denne bøn vil styrke vores børn med ånden af ​​ekspertise, der får dem til at udmærke sig på alle områder af livet. Som forælder opfordrer jeg dig til at bede disse bønner af hele dit hjerte i dag og forventer at se Guds herlighed udstråle i dine børns liv i Jesu navn.

Vores børn har brug for bønner, især i denne hurtige generation, hvor både god og dårlig information er til vores fingerspidser. Vi må opdrage vores børn på Herrens måde, hvis vi vil se dem udmærke sig i livet. Vi må pege dem i Herrens retning, hvis vi vil se dem få succes. Mange forældre i dag er for travle for deres børn, nogle af dem har travlt med deres arbejde, kæmper for at få enderne til at mødes, det er OK at arbejde hårdt for at passe familie, men vi må forstå, at hvis vores børn svigter os, der vil ikke være nogen familie at tage sig af, og al vores indsats ville være spildt. Vi må bede Gud om nåde for at opdrage vores børn på Herrens måde, det er grunden til, at denne bøn om vores børns succes er rettidig. Vi må skabe tid til at bede for vores børn, vi må bede Gud om at afsløre sig selv, selv som børn. Jeg tror, ​​at når vi engagerer os i dette bønspunkter i dag skal vores børn gøre os stolte i Jesu navn.

KSE I HVERDAGSPRAYERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
TILMELD NU

Ny bog af pastor Ikechukwu. 
Tilgængelig nu på amazon

Bønspunkter

1. Far, tak for børn er din arv og din belønning i Jesus navn.

2. Far, jeg dækker mine børn med Jesu blod

3. Far, bestil alle mine børns trin i den rigtige retning i livet i Jesu navn

4. Far, lad Herrens engel altid beskytte mine børn mod fare i Jesu navn

5. Far, lad din visdom hvile på mine børn i Jesu navn

6. Far, arrester dem som din arresterede Saul, der er kendt som Paul i Jesus navn.

7. Brug mine børn mægtigt til dit store formål i Jesus navn

8. Fader, før ikke mine børn i fristelse, men frigør dem fra alt ondt i Jesu navn

9. Far, jeg adskiller mine børn fra enhver ugudelig indflydelse i Jesu navn

10. Far, lad din nåde sejre over dommen i mine børns liv i Jesus navn.

11. Du. . . (nævne barnets navn), jeg adskiller dig fra enhver bevidst eller ubevidst demonisk gruppering eller engagement i Jesu navn.
12. I Jesu navn frigiver jeg mine børn fra fængslet for enhver stærk mand i Jesus navn

13. Lad Gud rejse sig, og alle fjender i mit hjem spredes i Jesu navn.

14. Alle onde indflydelser og aktiviteter, som mærkelige kvinder har på mine børn, annulleres i Jesu navn.

16. Når jeg beder dette bøn om familie, lad kæder begynde at falde fra mine børns hænder, min mand, kone, forældre, slægtninge i det mægtige navn Jesus.

17. Når jeg beder, peger denne bøn for familien, fordi jeg er en søn / datter af Abraham, der er forbundet med Davids frø, så lad alt, hvad jeg har mistet og alt, der er blevet fanget fra mig, blive løst og gendannet i dobbelt portion .

18. Ild fra den levende Gud, som dig, fortærede Sodom og Gomorra, spiser fangerne i mit ægteskabsliv, mens jeg beder denne bøn om min familie.

19. Da graven ikke kunne holde tilbage Lazarus ved lyden af ​​Jesu stemme. Fordi jeg er arvinger med Kristus, skal jeg, når jeg beder denne bønspunkter for familien, frigive alt, hvad det har holdt tilbage fra min familie.

20. Lad der være mystiske jordskælv og tornados, der ryster grundlaget for, hvor min families succes er blevet bevaret, når jeg beder denne bøn peger for familien.

21. Fordi der ikke er noget for svært for den herre, som jeg tjener, erklærer jeg, at fra i dag ødelægges enhver umulig situation, der er forbundet med min familie, i Jesu mægtige navn.

22. Jeg befaler de engle, der blev tildelt mig at kæmme jordens længde og bredde og frigive enhver rigdom, der har navnet på min familie, og levere den til mig i dag.

23. I dag er min familie og jeg befriet fra fuglens snare og enhver støjende skadedyr.

24. I år åbner hver stærk mand fra min fars hus eller enhver stærk kvinde fra min mors side, der har låst mine børn i rummet med fiasko, åbne portene og blive vanæret i Jesu navn.

25. Haglsten og ild til ovenstående begynder at falde på alle filister, der har fanget, tortureret og sprængt finansieringen for mine hjælpere i dag.

26. Fordi Jesus, min frelser og herre, blev genopstanden og frelst fra dødens greb
efter tre dage. Jeg vedtager, at inden tre dage bliver min familie og jeg befriet fra enhver underlig ånd af død, hjemsøger og slæber min familie.1 Korinterne.

27. Hver territoriel forsinkelsesstyrke, der er ansvarlig for at binde mine børn og mig til et sted og derved forhindre os i at blive forfremmet og hævet, lad torden fra himlen sprede dem i Jesu navn.

28. Lad pilene fra Gud begynde at dræbe værgerne for enhver underlig kalebas, hvilket forårsager barnløshed i min familie.

29. I Jesu navn skal enhver fyrstedømme og magt, der står på vej til min børns succes, rigdom og økonomiske herredømme i år, blive ødelagt og skamme.

30. Lad ballistiske missiler besøge lejren til enhver fremmed mand eller mærkelig kvinde, der har fanget mine børns hjerter og lad dem blive bundet med de samme kæder, som min familie var bundet til.

 

 


1 KOMMENTAR

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.