30 kraftfulde bønpunkter for fred

0
3176

John 14:27 Fred giver jeg dig; min fred giver jeg eder; ikke som verden giver, giver jeg eder. Lad ikke dit hjerte blive uroligt, og lad det ikke være bange.

Den verden, vi lever i i dag, er en turbulent verden. Dårlige nyheder er blevet dagens orden, når du tænder for tv'et, radioen eller internettet, alt hvad du ser er negative nyheder overalt. Som troende kan Guds fred give os trøst i denne verden. Midt i det ukontrollerbare kaos i verden i dag kan vi stadig bevare vores fred i Kristus Jesus. I dag skal vi se på 30 magtfulde bønpunkter for fred. Dette kraftfulde bønspunkter vil give dig hvile midt i livets storme. Jeg opfordrer dig til at bede dem af hele dit hjerte i dag.

Hvad er fred? Fred i denne sammenhæng betyder simpelthen at have indre hvile, uanset hvad der sker omkring dig. Det er en indre overbevisning om, at Gud stadig kontrollerer dit liv. Jesus i Johannes 14:27 opfordrede sine disciple til at være fredelige, selv midt i problemer. Fred er en handling af Faith, i Gud, fordi når du har fred, betyder det, at du ikke er bevæget, og når du ikke er bevæget, betyder det, at du har tro. Og tro fungerer altid. Denne kraftfulde bønepunkter for fred vil styrke dig åndeligt og internt, det vil genoplive din ånd og give dig håb og forsikring om, at du kommer ud af den udfordring en sejr. Når du deltager i dette bønspunkter, ser jeg Gud gendanne fred i dit ægteskab, forretning, forhold, karriere, akademikere, åndelige liv osv. I Jesus navn. Bed denne bønner med tro i dag og modtag din varige fred.

Bønspunkter

1. Far, jeg takker dig for din fred, der er uden menneskelig forståelse i Jesu navn

2. Fader være barmhjertig med mig og tilgive mig for alle mine klager i Jesu navn

3. Å, Herre trækker mig med fredens Ånd i Jesu navn

4. Brus mig med din fred midt i mine prøvelser i Jesu navn

5. Jeg afviser forvirringens ånd i Jesu navn

6. Jeg afviser sorgens ånd i Jesu navn

7. Jeg afviser spytet med at knurre og klage i Jesu navn.

8. Jeg afviser frygtens ånd i mit liv i Jesus navn

9. Jeg vil aldrig mangle indre ro i mit liv igen i Jesus Navn.

10. Jeg modtager nåden for at være fredelig midt i livets storme i Jesu navn.

11. Den økonomiske fiasko og forlegenhed, som andre frygter, kommer ikke til mig - i Jesu navn.

12. Frygt for tilbagegang, som jeg har plejet eller plejet i mit liv, kommer ikke over mig i Jesu navn.

13. Frygten for ikke at blive åndeligt opfyldt vil ikke spire i mit liv i Jesu navn.

14. Lad frygt for at blive bedøvet af ministeriet komme ud af min vision i Jesu navn.

15. Lad frygt for at begå utilgivelig synd vaskes ud af mig ved Jesu blod.

16. Lad frygt for ikke at kunne overvinde nogen svaghed i mig tørre til dens rødder i Jesu navn.

17. Lad frygt for at gå glip af bortrykkelsen gå tilbage til bunden af ​​gropen i Jesu navn.

18. Jeg binder og uddriver enhver frygt for at gå på kompromis med min tro i Jesu navn.

19. Jeg binder og uddriver enhver frygt for at miste min salvelse og frelse i Jesu navn.

20. Jeg bryder enhver ond pagt, der har bragt frygt ind i mit liv, i Jesu navn.

21.Jeg får fred i mit ægteskab nu i Jesus navn

22. Jeg modtager fred i min forretning nu i Jesus navn

23. Jeg modtager fred i min familie nu i Jesus navn

24. Jeg modtager fred i min karriere nu i Jesus navn

25. Jeg modtager fred i mit helbred nu i Jesus navn

26. Jeg modtager fred i mit åndelige liv nu i Jesus navn

27. Jeg erklærer, at Jesus Kristus stadig kontrollerer mit liv i Jesus navn

28. Fra i dag skal jeg aldrig bekymre mig om mine udfordringer i Jesu navn

29. Jeg har den fred, som kun Kristus kan give i Jesus navn

30. Far, jeg takker dig for at have døbt mig med himmelsk fred i Jesus navn.

Annoncer

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her