75 Bønspunkter mod kræfter fra min fars hus

5
8890
Bøn peger mod kræfterne i mine fædre hus

Jeremia 31: 29-30:
29 I de dage skal de ikke mere sige: Fædrene har spist en sur drue, og børnenes tænder er sat på kant. 30 Men hver og en skal dø for sin egen misgjerning; enhver, der spiser den sure drue, hans tænder skal være på kant.

De onde kræfter i din fædre hus er en åndelig kamp, ​​du skal kæmpe for at opfylde din skæbne i livet. Hvis du skal opnå mere end dine fædre og gøre større værker end dine forfædre, skal din forfædres linje være renset for alle sataniske barrierer. I dag skal vi deltage i bønpunkter mod kræfter i min fars hus. Disse bønepunkter vil give dig mulighed for at bryde dig fri fra enhver højborg, der holder dig nede fra din fundament.

Hvad mener vi, når vi taler om ”min fars hus”? Dit fædrehus betyder simpelthen dit fundament, det er faderen, der ejer et barn, derfor kom dine rødder fra dit fædres hus. Dette er vigtigt, fordi er dit fundament er defekt, hele dit liv ville være defekt Salme 11: 3. Der er mange mennesker, som i fortidene blev forfædre tildelt til demoniske tilbedelser, og der er indgået en masse onde pagter og løfter i afsendelserne. Mange af de forfædre har endda dedikeret det ufødte frø til disse guddomme for mange år siden, og i dag lider der store bedstebørn for det, de ikke ved. Denne uskyldige generation ved ikke engang noget om de onde pagter fra fædre eller de guder, de tilbad, men at de ikke modsætter sig, de er stadig ofre for at bryde demonik pagter. Dette er grunden til for dig, at disse bønepunkter mod kræfterne fra mine fædre hus er rettidig til din befrielse. I skal frigøre i dag i Jesu navn.

Hvis du bemærker visse uforklarlige problemer i dit liv, skal du tjekke dit fundament, hvis du genkender visse onde mønstre, du har bemærket i din far, der gentager sig selv i dit liv, skal du tjekke dit fundament. I nogle familier, uanset hvor smukke og velopdragne de er, vil de aldrig være i stand til at gifte sig, dette er fordi de er dedikeret til en bestemt gud af der forfædre. Uanset hvad de gør, vil ingen mand være interesseret i at gifte sig med dem, nogle familier kan gifte sig, men har svært ved at få børn, medicinsk er de okay, men af ​​en eller anden underlig grund kommer intet barn frem, nogle er det for tidligt død, nej man krydser 40-årsalderen, når de kommer til den alder, noget mærkeligt tager dem, nogle familier er dets fattigdom, uanset hvor uddannede de måtte være, det ender altid som tiggere til brød, nogle familier er deres skilsmisse, de bliver aldrig i et ægtemands hus, vil de altid gifte sig og løbe ud efter et stykke tid.

Men Guds barn, jeg har gode nyheder til dig i dag, uanset din situation, skal du frigøres i dag i Jesus navn. Disse bønepunkter mod kræfter fra mine fædre hus vil sætte dig fri for evigt i jesus navn. Jeg opfordrer dig til at bede disse bønner i tro og tro på Gud for din øjeblikkelige befrielse. Forbliv velsignet.

BEDEPUNKTER

1. Jeg omvender mig fra al forfædres afgudsdyrkelse i Jesu navn.

2. Hver stærk mand i min fars hus, mister dit greb om mit liv i Jesu navn.

3. Hver stærk mand i min fars hus dør i Jesu navn.

4. Jeg tavser det onde råb om de onde kræfter i min fars hus, skabt mod mig, i Jesu navn.

5. Alle konsekvenser af tilbedelse af onde kræfter i min fars hus på mit liv, jeg udsletter dig ved Jesu blod.

6. Hellig ånd ild, nedbrænd alle åndelige helligdomme i min fars hus i Jesu navn.

7. Undertrykkende dagsorden for de onde kræfter i min fars hus, dø, i Jesu navn.

8. Alt blod, der taler imod min generationslinje, bliver tavset af Jesu blod.

9. Hver ondskraft i min fars hus, der taler imod min skæbne, spreder i Jesu navn.

10. Jeg bryder alle forfædres pagter med de onde kræfter i min fars hus i Jesus navn.

11. Hvert bittert vand, der strømmer i min familie fra de onde kræfter i min fars hus, tørrer op; i Jesu navn.

12. Ethvert reb, der binder min familie linje til enhver ond kraft i min fars hus, brydes i Jesu navn.

13. Hver udlejers ånd, der forstyrrer min skæbne, skal være lammet i Jesu navn.

14. Hver udstrømning af satanisk familienavn, dør i Jesu navn.

15. Jeg inddriver enhver fordel stjålet af den onde magt i min fars hus i Jesu navn.

16. Hvor er Elias Gud, stå op, skænd enhver ondskabs kraft i min fars hus i Jesu navn.

17. Hver satanisk præst, der tjener i min familie linje, bliver udskrevet i Jesu navn.

18. Pile af lidelse, der stammer fra afgudsdyrkelse, mister dit greb i Jesu navn.

19. Hver indflydelse fra de onde kræfter i min fars hus på mit liv, dør i Jesu navn.

20. Hvert netværk af de onde kræfter i min fars hus i mit fødested, spredt, i Jesu navn.

21. Hver satanisk dedikation, der taler imod mig, skal afvikles af kraften i Jesu blod.

22. Jeg kaster op all mad med afgudsom indflydelse, som jeg har spist, i Jesu navn.

23. Ethvert ubevidst onde, indre alter, stege i Jesu navn.

24. Du hindrer sten, konstrueret af de onde kræfter i min fars hus, rulles væk i Jesu navn.

25. Stemmen om grundlæggende kræfter i min fars hus vil aldrig tale igen i Jesu navn.

26. Hver stærk mand, der er tildelt af min fars hus onde kræfter mod mit liv, dør i Jesu navn.

27. Hver satanisk lovbrev, der er udstedt på mine vegne af mine forfædre, tænder i Jesu navn.

28. Tøj til modstand, designet af de onde kræfter i min fars hus, stege i Jesu navn.

29. Hver satanisk sky spredes over mit liv i Jesu navn.

30. Min herlighed, begravet af de onde kræfter i min fars hus, bliver levende ved ild i Jesu navn.

31. Din magt af mærkelige guder, der lovgiver mod min skæbne, sprede i Jesu navn.

32. Min fars huss onde kræfter i mit fødested, jeg bryder din kæde i Jesu navn.

33. Jeg fyrer tilbage hver pil på mine familieidoler i Jesu navn.

34. Hver ond kraft fra min fars hus, dø, i Jesu navn.

35. Hver ond kraft fra min mors hus, dør i Jesu navn.

36. O Gud stå op og lad alle stædige problemer dø i Jesu navn

37. Hvor er Herren, Elias Gud? Stå op og manifest din kraft i Jesu navn.

38. Min fjendes stemme vil ikke sejre over min skæbne i Jesu navn.

39. Hver natterror, spredt, i Jesu navn.

40. Hver hekseriudfordring af 'min skæbne, dø, i Jesus' navn.

41. Hvert fjendens frø i min skæbne dør i Jesu navn.

42. Hver drøm om nedrivning, dø, i Jesu navn.

43. Guds kraft, fortræng den onde plantage fra mit liv i Jesu navn.

44. Hver skæbnes grib, kaster mine gennembrud i Jesu navn.

45. Al ondskabsfuld kraft, der forfulgte mine forældre og nu forfølger mig, frigør mig i Jesus navn.

46. Jeg fyrer tilbage på hver hekseri-pil, fyret ind i mit liv som baby i Jesu navn.

47. Guds ild, torden for Gud, forfølg mine forfølgere i Jesus navn.

48. Hellig ånds ild, rens mit blod af satanisk injektion, i Jesu navn.

49. Hver ond kraft i min fars hus, som ikke vil lade mig gå, dø i Jesu navn.

50. Hver kraft, der er designet til at forkæle mit liv, spredes i Jesu navn.

51. Hver urtekraft, der arbejder imod min skæbne, dør i Jesu navn.

52. Jeg dræber enhver sygdom i mit liv i Jesu navn.

53. Hver kraft af min fars hus afguder, dør i Jesu navn.

54. Hver ondskab, der forfølger mig fra min fars hus, dør i Jesu navn.

55. Hver ondskab, der forfølger mig fra min mors hus, dør i Jesu navn.

56. Hvert trolldomstræ, der binder min placenta, dør i Jesu navn.

57. Hvor er Herren, Elias Gud? Stå op og kæmp for mig i Jesu navn.

58. Hver skæbne-nedbrydende drøm, spredt i Jesu navn.

59. Hver grundlæggende trældom, brud, i Jesu navn.

60. Hver drøm, sponsoreret af hekseri, dør i Jesu navn.

61. Hver hekseri-grib, kaster min skæbne i Jesu navn.

62. Din kraft til gentagen undertrykkelse fra de onde kræfter i min fars hus, dør i Jesu navn.

63. O Herre, lad din kraft vende ethvert ondt dekret udstedt mod mig af de onde kræfter i min fars hus i Jesu navn.

64. Hver håndskrift om de onde kræfter i min fars hus i modsætning til min fred, udslettes i Jesu navn.

65. Hver fremmed fra min fars hus onde kræfter i min krop, kommer ud og dør, i
Jesu navn.

66. Guds ild, brænd enhver arvelig undertrykkelse fra de onde kræfter i min fars hus i Jesu navn.

67. Hver slange af de onde kræfter i min fars hus bag min sag dør i Jesu navn.

68. Miljøundertrykkelse af de onde kræfter i min fars hus, spredt med ild, i Jesu navn.

69. Hver tunge af min fars huss onde kræfter, der forbander mit liv, taves i Jesu navn.

70. Mine fordele, spring ud af fangenskaben i de onde kræfter i min fars hus og find mig i Jesu navn.

71. Hvert angreb mod min skæbne fra livmoderen ved de onde kræfter i min fars hus, spredt i Jesu navn.

72. O Guds stemme, tale terror ind i lejren for de onde kræfter i min fars hus i Jesu navn.

73. Hver cyklus af undertrykkelse og lidelse af de onde kræfter i min fars hus bryder i Jesu navn.

74. Min herlighed opstår og lyser over fantasien om de onde kræfter i min fars hus i Jesu navn.

75. Ejere af det onde undertrykkelsesbelastning bærer din belastning i Jesu navn.

Annoncer

5 KOMMENTARER

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her