60 daglige bønner til guddommelig vejledning

0
19354

Salme 5: 8:
8 Led mig, Herre, i din retfærdighed på grund af mine fjender; gør din vej lige foran mit ansigt.

Herren er min hyrde, jeg vil ikke have dem, hvor psalmistenes nådige ord i Salmenes Bog 23: 1. Vor Herre Jesus Kristus er den gode hyrde, han vil aldrig føre os ind i levende kaos, men han vil føre os ved siden af ​​livets stille vand. I dag skal vi inddrage 60 daglige bønner til guddommelig vejledning. Guddommelige vejledning er ægte, og Gud er stadig i branchen for at lede sine børn. Intet produkt kan maksimeres uden producentens manual. Producentens manual er det, der hjælper os med at maksimere formålet med ethvert produkt, vi køber. På samme måde er Gud vores producent, og hans ord er vores manual, og vi er hans produkt, eller som Bibelen udtrykker hans håndværk, Efeserne 2:10. Derfor skal vi altid konsultere vores producent for at fortælle os om vores formål i livet. Den bedste måde at få guddommelig vejledning og guddommelig retning fra Go er igennem daglige bønner og Guds ord.

Dagens daglige bønner om guddommelig vejledning er til dem, der søger Guds vejledning om problemerne med deres liv. Spørgsmål som: ægteskab, forretning, karriere, kald, børn, familie osv. Gud vil aldrig efterlade os i mørket om vores liv, men vi må lære at kalde på ham i bønner. Det er kun dem, der beder om vejledning, der vil nyde det, Mattæus 7: 7-8. Vi skal bede Gud i bønner, ikke tage vigtige skridt eller foretage vigtige diskussioner om spørgsmålene i dit liv uden at bede Gud om vejledning. Når du indleder denne daglige bøn om guddommelig vejledning i dag, ser jeg Gud afslutte enhver forvirring og usikkerhed i dit liv i Jesu navn.


Ny bog af pastor Ikechukwu. 
Tilgængelig nu på amazon

Vi tjener en Gud, der kender alle hemmeligheder, Deuteronomium: 29: 29, intet er skjult for ham, der er intet om dit liv, der nogensinde kan overraske Gud, han ved alle de mulige resultater i dit liv, uanset hvor tilfældigt det er. Hvis du har brug for retning i dit liv er Gud din eneste kilde. Han er din skaber, og ligesom han fortalte profeten Jeremias, i Jeremia 1: 5, sagde han, før du endda blev født, jeg allerede kender dit formål og skæbne i livet (omskrevet). Dette er for at fortælle os, at kun Gud kan fortælle os, hvilken retning vi skal gå i livet, ikke vores lærer, ikke vores forældre og bestemt ikke vores venner, men Gud og kun Gud. Vi må lære at engagere os i daglige bønner om hans retning, vi må lære at altid konsultere ham i alle vores diskussioner, vi må afvise et liv med prøvelser og fejl. Jeg ser Gud åbne dine øjne for at se den rigtige vej vedrørende dit liv i Jesus navn. Bed denne bøn med tro og modtag retning i Jesu navn.

BØN

1. Ros Herren i sange i cirka 10 minutter eller mere.

2. Tak Gud for Helligåndens åbenbaringskraft.

3. Tak Gud for den rensende kraft fra Helligåndens ild.

4. Jeg dækker mig med blod fra Herren Jesus.

5. Far, lad din ild, der brænder bort enhver fjendeindskud, falde på mig i Jesu navn.

6. Hellig ånd ild, inkuber mig i Herren Jesus Kristi navn.

7. Jeg afviser ethvert ondt stempel eller segl, der er anbragt på mig af forfædre ånder, i Jesu navn.

8. Jeg frigiver mig fra enhver negativ salvelse i Jesu navn.

9. Hver dør til åndelig lækage, tæt, i Jesu navn.

10. Jeg udfordrer hvert organ i min krop med Helligåndens ild. (Læg din højre hånd på forskellige dele af din krop, begyndende fra hovedet), i Jesu navn.

11. Hver menneskelig ånd, der angriber min ånd, frigør mig i Jesu navn.

12. Jeg afviser enhver ånd i halen i Jesu navn.

13. Syng sangen: "Helligåndsild, ild falder på mig."

14. Alle onde mærker på min krop, brændes af ved Helligåndens ild i Jesu navn.

15. Helligåndens salvelse, falder på mig og bryder hvert negativt åg i Jesu navn.

16. Hvert tøj af hindring og snavs, opløses ved Helligåndens ild i Jesu navn.

17. Alle mine sammenkoblede velsignelser, vær uhindrede i Jesu navn.

18. Alle åndelige bure, der hæmmer mit fremskridt, stege ved Helligåndens ild, i Jesu navn.

19. O Herre, giv mig ånden af ​​åbenbaring og visdom i kendskab til dig.

20. O Herre, gør din vej klar for mit ansigt om dette spørgsmål.

21. O Herre, fjern åndelig grå stær fra mine øjne.

22. Herre, tilgiv mig alle falske motiver eller tanker, der nogensinde er blevet dannet i mit hjerte siden den dag jeg blev født.

23. O Herre, tilgiv mig enhver løgn, som jeg nogensinde har fortalt mod nogen person, system eller organisation.

24. O Herre, befri mig fra trældomens trældom og synd.

25. Å, Herre, åbn mine øjne for at se alt hvad jeg skulle se om dette spørgsmål.

26. Å, Herre, åbn mine øjne for at se alt hvad jeg skulle se om dette spørgsmål.

27. O Herre, lær mig dybe og hemmelige ting.

28. O Herre, synliggør alt, hvad der er planlagt imod mig i mørke.

29. O Herre, antænd og genoplev mine gavnlige potentialer.

30. O Herre, giv mig guddommelig visdom til at betjene mit liv.

31. O Herre, lad hvert slør, der forhindrer mig i at have en åndelig syn, fjernes.

32. O Herre, giv mig ånden af ​​åbenbaring og visdom i kendskab til dig.

33. O Herre, åbn min åndelige forståelse.

34. O Herre, lad mig vide alt hvad jeg skulle vide om dette spørgsmål.

35. O Herre, åbenbar for mig enhver hemmelighed bag dette særlige spørgsmål, uanset om det er gavnligt eller ej.

36. O Herre, fjern mig vedvarende begravet nag, fjendskab mod enhver og enhver anden ting, der kan blokere min åndelige vision.

37. O Herre, lær mig at vide, hvad det er værd at vide, og elske det, der er værd at elske og ikke kunne lide hvad som helst ikke er behageligt for dig.

38. O Herre, gør mig til et kar, der er i stand til at kende dine hemmelige ting.

39. Far, i Jesu navn beder jeg om at kende dit sind, om (slot i den rette situation) situation.

40. Du ånd af profeti og åbenbaring, falder på helheden af ​​mit væsen i Jesu navn.

41. Hellig Ånd, åbenbar dybe og hemmelige ting for mig om (næv spørgsmålet) i Jesu navn.

42. Jeg binder enhver dæmon, der forurener min åndelige vision og drømme, i Jesu navn.

43. Hver snavs, der blokerer for mit kommunikationsrør med den levende Gud, vaskes rent med Jesu blod i Jesu navn.

44. Jeg modtager magt til at operere med skarpe åndelige øjne, som ikke kan bedrages, i Jesu navn.

45. Du ære og den Almægtige Guds kraft, falder over mit liv på en mægtig måde i Jesu navn.

46. ​​Jeg fjerner mit navn fra bogen til dem, der famler og snubler i mørke, i Jesu navn.

47. Guddommelige åbenbaringer, åndelige visioner, drømme og information vil ikke blive en knap vare i mit liv i Jesu navn.

48. Jeg drikker fuldt ud af frelse og salvelse, i Jesu navn.

49. O Gud, for hvem der ikke er skjult nogen hemmelighed, gør mig bekendt om, hvorvidt (nævne tingets navn) er dit valg for mig i Jesu navn.

50. Hver idol, der bevidst eller ubevidst er til stede i mit hjerte om dette spørgsmål, smelter væk af Helligåndens ild i Jesu navn.

51. Jeg nægter at falde under manipulationen af ​​forvirringsånder i Jesu navn.

52. Jeg nægter at begå grundlæggende fejl i min beslutningsproces i Jesu navn.

53. Far Herre, led og led mig ved at kende dit sind om dette særlige emne i Jesu navn.

54. Jeg står imod alle sataniske vedhæftninger, der måske vil forvirre min beslutning i Jesu navn.

55. Hvis. . . (nævne tingets navn) er ikke for mig, O Lord omdirigerer mine skridt.

56. Jeg binder aktiviteterne for demonisk manipulation i drømme og visioner i mit liv i Jesu navn.

57. O Gud, Du, der afslører hemmelige ting, gør mig bekendt med dit valg for mig i dette spørgsmål i Jesu navn.

58. Hellig Ånd, åbn mine øjne og hjælp mig til at tage den rigtige beslutning i Jesu navn.

59. Tak Jesus for din tilstedeværelse og de gode vidnesbyrd, der vil følge.

60. Bed i ånden i mindst 15 minutter, før du går i seng.

KSE I HVERDAGSPRAYERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
TILMELD NU

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.