Bøn til beskyttelse og befrielse fra fjendeangreb

5
29669

Jesaja 49: 24-25:
24 Skal byttet tages fra den mægtige, eller den lovlige fangenskab blive frelst? 25 Men således siger Herren: Selv de mægtiges fanger skal fjernes, og det frygtelige bytte skal blive frelst; thi jeg vil stride med den, der strider med dig, og jeg vil frelse dine børn.

Djævelen er vores bue fjende, og han arbejder imod os med sine demoniske menneskelige agenter. I dag skal vi engagere os i bøn om beskyttelse og befrielse fra fjendens angreb. Enhver vindende kristen skal være en bønhørlig kristen. Vis mig en triumferende troende, og jeg vil vise dig en bøn kriger. Djævelen har lovet at ødelægge troendes liv på jorden og også sende dem til helvede efter her, men vi må opstå med hellig vrede og placere djævelen, hvor han hører hjemme, under vores fødder. Vi må tage denne åndelige krigsførelse til fjendens lejr og ødelægge alle der onde planer mod os og vores familier ved ild !!! I Jesus navn.

Men hvorfor disse bønner om beskyttelse? Vi må forstå, at vi som Guds børn naturligvis er mål fra helvede. Som troende er der demoniske kræfter, i krig med din skæbne. Disse kræfter er kræfter fra din fædre hus, mødre hus og også fra dit fundament. Du har ikke råd til at leve dit liv uforsigtigt. I henhold til 2. Mosebog 24:17 har Gud frigivet os al vores arv i Kristus, men vi må stadig kæmpe i kamp med fjenden for at nyde den. Kristus har velsignet os med alle åndelige velsignelser i himlen, for at maksimere disse velsignelser, skal du kæmpe for troens kamp, ​​du skal være inderlig i bønner, du må aldrig slappe af i åndelig krigføring, først da kan du besidde dine ejendele. Djævelen er måske ond, men han er ikke magtfuld, vi som troende har autoritet over alle djævler, Matt 20:10, Lukas 19:XNUMX. Vi har myndighed til at placere Satan og alle hans dæmoner under vores fødder. Hver gang vi beder, bruger vi denne åndelige autoritet. Denne bøn om beskyttelse vil ikke kun beskytte dig og din familie mod djævelen og hans agenter, den vil også give dig mulighed for at begynde at undertrykke alle dine fjender i Jesus navn. Når du engagerer dig i denne bøn i dag, så lad din tro komme til live, lad djævelen vide, at du mener forretning, bede hvert af bønspunkterne med hellig vrede og stædig tro. Jeg ser, at djævelen flygter fra din vej og den fra din familie i Jesus navn.


Ny bog af pastor Ikechukwu. 
Tilgængelig nu på amazon

BEDEPUNKTER

1. Hver jinx i mit liv og familie, brud, i Jesu navn.

2. Hver trylleformular over mit liv og familie, pause, i Jesu navn.

3. Du stav af Herrens vrede, kom over alle fjender i mit liv og familie i Jesu navn.

4. Guds engle, invaderer dem og før dem ud i mørket i Jesu navn.

5. Din Herrens hånd, vend mod dem dag for dag i Jesu navn.

6. O Herre, lad deres kød og hud blive gammel, og lad deres knogler knækkes i Jesu navn.

7. O Herre, lad dem blive befæstet med gald og træk i Jesu navn.

8. O Herre, lad dine engle hedge dem omkring og blokere deres stier i Jesu navn.

9. O Herre, gør deres kæder tunge.

10. Når de græder, skal du lukke deres råb i Jesu navn.

11. O Herre, gør deres stier skæve.

12. O Herre, gør deres måder at blive hugget med skarpe sten.

13. O Herre, lad deres egen ondskab komme over dem i Jesu navn.

14. O Herre, vend dem til side og træk dem i stykker.

15. O Herre, lad deres veje øde.

16. O Herre, fyld dem med bitterhed og lad dem drikkes med malurt.

17. O Herre, knæk deres tænder med grus.

18. O Herre, dæk dem med aske.

19. O Herre, fjern deres sjæle langt fra fred og lad dem glemme velstand.

20. Jeg knuser under mine fødder, hvor alle de onde kræfter prøver at fange mig i Jesu navn.

21. O Herre, lad deres mund begraves i støvet i Jesu navn.

22. O Herre, lad der være borgerkrig i min lejres fjende i Jesu navn.

23. Guds kraft, træk fæstningen til mit livs og familie ned i Jesu navn.

24. O Herre, forfølg og ødelæg dem i din vrede i Jesu navn.

25. Hver blokering i min måde at komme frem på, ryddet med ild i Jesu navn.

26. Ethvert dæmonisk krav på jorden over mit liv, demonteres i Jesu navn.

27. Jeg nægter at blive lænket til mit fødested i Jesu navn.

28. Enhver kraft, der presser sandet mod mig, falder ned og dør i Jesu navn.

29. Jeg modtager mine gennembrud i Jesu navn.

30. Jeg frigiver mine penge fra styrkenes hus i Jesus navn.

31. Jesu blod og Helligåndens ild, rens hvert organ i min krop i navnet
af Jesus.

32. Jeg løsriver mig fra enhver arvet ond pagt på jorden i Jesu navn.

33. Jeg slipper løs fra enhver arvet ond forbandelse på jorden i Jesu navn.

34. Jeg løsriver mig fra enhver form for dæmonisk fortryllelse af jorden i Jesu navn.

35. Jeg frigiver mig fra enhver ond herredømme og kontrol fra jorden i Jesu navn.

36. Jesu blod, overføres til mit blodkar.

37. Jeg udsætter panik over mine fuldtidsfjender i Jesu navn

38. O Herre, lad en stædig forvirring komme over mine fjenders hovedkvarter i Jesu navn.

39. Jeg mister forvirring over mine fjendes planer i Jesu navn.

40. Ethvert mørke højborg får sur forvirring i Jesu navn.

41. Jeg mister panik og frustration over sataniske ordrer udstedt mod mig i Jesu navn.

42. Hver ond plan mod mit liv får forvirring i Jesu navn.

43. Alle forbandelser og dæmoner, der er programmeret imod mig, jeg neutraliserer dig ved Jesu blod.

44. Hver krig, forberedt mod min fred, befaler jeg panik over jer i Jesu navn.

45. Hver krig, forberedt mod min fred, befaler jeg ødelæggelse over jer i Jesu navn.

46. Hver krig, forberedt mod min fred, befaler jeg kaos over dig i Jesu navn.

47. Hver krig, forberedt mod min fred, befaler jeg pandemonium over dig i Jesu navn.

48. Hver krig, forberedt mod min fred, befaler jeg katastrofe over jer i Jesu navn.

49. Hver krig, forberedt mod min fred, befaler jeg forvirring over jer i Jesu navn.

50. Hver krigføring, forberedt mod min fred, befaler åndelig syre over dig i Jesu navn.

51. Hver krig, forberedt mod min fred, befaler jeg ødelæggelse over dig i Jesu navn.

52. Enhver krigsførelse, der er forberedt mod min fred, befaler jeg Herrens hornhætter over dig i Jesu navn.

53. Hver krig, forberedt imod min fred, befaler jeg svovl og haglsten over jer i Jesu navn.

54. Jeg frustrerer enhver satanisk dom, der er afsagt mod mig, i Jesu navn

55. Din finger, hævn, terror, vrede, frygt, vrede, had og brændende dom af Gud, frigøres mod mine heltids fjender i Jesu navn.

56. Hver kraft, der forhindrer Guds perfekte vilje i mit liv, modtager fiasko og nederlag i Jesu navn.

57. Du stridende engle og Guds Ånd, stå op og sprede enhver ondskabsmæssig samling, der er sponsoreret imod mig, i Jesu navn

58. Jeg adlyder enhver satanisk orden, der er programmeret ved arv i mit liv, i Jesu navn.

59. Jeg binder og kaster ud al magt, der forårsager intern krigsførelse, i Jesu navn.

60. Hver dæmonisk dørholder, der låser gode ting fra mig, lammes af ild i Jesu navn.

Far, jeg takker dig for at skamme djævelen over mit liv og min familie i Jesus navn.

KSE I HVERDAGSPRAYERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
TILMELD NU

5 KOMMENTARER

  1. Recibo mi libertad de cualquier problema en el trabajo y la casa, recibo mi vida llena de salud y la de mi familia, en nombre de Jesus.
    En nombre de Dios cualquier mal hacia mi y mi familia será desviado.
    Creo en Dios todo poderoso hoy mañana y siempre.
    Amen

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.