Leveringsbøn mod at spise i drømmen

20
46124

Mosebog 23:23:
23 Sandelig er der ingen Fortryllelse imod Jakob, og der er heller ingen Spådom imod Israel; I denne Tid skal det siges om Jakob og Israel: Hvad har Gud gjort!

Gud kommunikerer til sine børn gennem drømme og visioner blandt andre, djævelen kommunikerer eller angriber også Guds børn igennem drømme. I dag skal vi se på befrielsesbøn mod at spise i drømmen. Dine drømme er en vigtig platform, som du opretter forbindelse til åndens riger, ligesom Gud kan besøge dig i drømmen, kan djævelen eller dæmoner besøge dig i drømmen. En masse mennesker er blevet ramt derfra drømme, mange er blevet angrebet af djævelen derude drømme, også mange er blevet helbredt og leveret gennem de møder, de hårdt derinde drømmer om. Som Guds barn skal du tage dine drømme alvorligt.

Spise i drømmen, kan betyde en masse ting, det kan betyde, at du sov sulten, eller at du ikke var tilfreds med dit sidste måltid, det kunne også betyde, at du talte om en bestemt delikatesse, før du gik i seng, eller ligesom nogen sagde, det kan også være et tegn på, at du har en sult eller ønske om noget. Dette er alle gyldige punkter, og dine drømme kan betyde en hvilken som helst af disse ting, men vi som troende ved også, at djævelen er en copycat, han er en omformer af alt godt, djævelen ved, at Gud bruger drømme som et middel til at nå ud til sine børn, derfor drager han også fordel af den samme platform. Mad er den hurtigste vej til et mands hjerte, Esau mistede sin førstefødselsret til mad. Mennesker lider meget af lidelse fysisk som et resultat af, hvad de spiser, på samme måde kan man åndeligt blive plaget af demonisk mad. I den åndelige krigføring tages ikke let i drømmen, djævelen indleder og rammer mennesker gennem at spise i drømmen. Mange mennesker har vidnet om, at der opstod ulykke, efter at de havde drømt, hvor de serverede mad i drømmen, og de spiste den.

Dette er en meget alvorlig sag, at spise i drømmen kan være dæmonisk, det er grunden til, at du som Guds barn ikke må tage chancer, hvis du finder dig selv spise i drømmen, når du vågner op, begynder at erklære frimodigt Guds ord om din befrielse og også engagere dig i denne befrielsesbønner for at skylle ud alt dæmonisk mad fra dit system. Ingen fortryllelse eller demonisk fortryllelse kan skade eller plage enhver troende, der er bønhør, når du deltager i denne befrielsesbøn, vil du være for varm til, at djævelen kommer nær. Bed denne bøn med tro i morges og se Gud overtage dine åndelige kampe i Jesus navn.

BØN

1. Hver demonisk catering i min drøm, modtager Guds ild og dør i Jesu navn.

2. Du demoniske catering i min drøm, spis din onde mad i Jesu navn.

3. Hver satanist, der serverer mig ond mad i min drøm, falder ned og dør i Jesu navn.

4. Hver satanisk hånd, der er tildelt til at servere mig ond mad, skal i min drøm afskæres af Guds ild i Jesu navn.

5. Jesu blod, rens mit system af demonisk mad, spist i drømmen, i Jesu navn.

6. Enhver ond forurening, der indføres i mit liv gennem at spise i drømmen, opløses af Jesu blod.

7. Jeg modtager guddommelig kraft til at afvise demonisk mad i mine drømme i Jesu navn.

8. Jesu blod, frustrer enhver aktivitet af velkendte ånder i min drøm i Jesu navn.

9. Hver satanist, der får til opgave at forgifte mit liv gennem at spise i drømmen, falde ned og dø, i Jesu navn.

10. Hver ondskabsfuld kraft, der sidder på sædet i mit liv, bliver udråbt af ild i Jesu navn.

Tak Jesus for min befrielse.

20 KOMMENTARER

 1. Guds mand infact, dine bønspunkter er målrettet og Helligånd opkastet. Lige siden jeg kom intakt med Deres dynamiske ministerium, har min forståelse af krigsførebønner fra forskellige kategorier ændret sig. Jeg overvejer bønhøstigt at netværke min lignende tjeneste med jeres for at styrke, opmuntre, skærpe og fremvise andre ministerier. Bed venligst og bede hans herre om dette. Amos3: 7, Jere33: 3, Dan2: 19-24, Mark11: 23-24, John14: 13-14. Jeg er i øjeblikket bosiddende CALIFORNIA i USA sammen med min familie. Ride videre og hold troen. Måske vil Herren velsigne dig og din familie i Jesu navn.

 2. Godmorgen hr. Jeg er Mekwunye O Jonathan, sir, jeg spiser altid i min drøm, og jeg mistede mit job i marts i år. Vær venlig, jeg har brug for dine bønner. Må Gud fortsætte med at velsigne.

  • Du skal stoppe med at spise sent, spise mindst 4 timer før du sover. Du skal faste og bede, bed bønner for at bryde alle onde pagter (du kan google dette). Start med 3 dages faste, så kan du fortsætte med at gøre 7 dage afhængigt af hvordan du har det. Vær også opmærksom på dine drømme. Hvis du ikke kender betydningen af ​​nogen drøm google og følg vejledningen fra den hellige ånd. Gud kan udfri dig fuldt ud og genoprette alt, hvad du har mistet, men du skal beslutte dig for at gøre ham til din Gud, følge hans love og afstå fra synd i alle forgreninger.

 3. Guds mand, Gud velsigner dig rigtigt for disse bønpunkter. Jeg faste, og disse bønpunkter har fået mig til at forstå, at djævelen ønsker at frustrere min udfrielse gennem denne drøm, men jeg ærer Gud for min udfrielse med tro på Jesu navn.

  • Bonjour homme de Dieu je pourrais avoir des psaumes de délivrance pour les mander en rêve? J attend un bb et je ne veux pas qu il soit affecté spirituellement.c est une soeur qui me fait a manger depuis une semaine et c'est l que je vois les nourriture en rêve.ca m inquiète.aidez moi svp

 4. Hr! Bed for mig, spis altid i min drøm, men det underlige er, at det er et af mit familiemedlem, der giver mig maden. Når jeg vågnede, føler jeg mig svag.

 5. Jeg spiser i mine drømme, og de fleste gange serveres maden af ​​mine familiemedlemmer. Jeg har bedt om, at jeg har brug for total udfrielse

 6. Guds mand, denne bøn er yderst effektiv og kraftfuld. Den nat, hvor jeg bad denne bøn, virkede det og på mirakuløst vis stoppede min spisning i drømmen. Ære være Jesus ... Halleluja. .., Gud velsigne dig i billioner sir

 7. Plis sir, jeg har brug for, at du beder for mig. Jeg har spist ukontrolleret i drømmen hver dag. Jeg finder mig selv at spise mange gange i drømmen og også opleve søvnløs nat hver dag. Selv når jeg sover om eftermiddagen, spiser jeg også i drøm. Jeg hælder blodige stoffer ud efter at have spist denne mad. Det har været siden 2007 indtil nu, sir.

  • Bonjour homme de Dieu je pourrais avoir des psaumes de délivrance pour les mander en rêve? J attend un bb et je ne veux pas qu il soit affecté spirituellement.c est une soeur qui me fait a manger depuis une semaine et c'est l que je vois les nourriture en rêve.ca m inquiète.aidez moi svp

 8. Jeg har brug for udfrielsesbønner om dårlige drømme, tab af min håndtaske og penge. Bed venligst for mig

 9. Bonjour. Je suis un homme de Dieu mais ça fait un bout de temps que je fais ces genrer de rêve et c'est fréquent. Depuis lors je me sens trop fatigué … je vais avoir la victoire….prier pour moi Homme de Dieu… comme la Bible le dit priez les uns pour les autres et que la prière du juste a une grande efficacité… je crois que vous êtes juste et vous avez l'onction pour ça. Merci et gloire à Dieu pour ma délivrance

 10. Godmorgen sir venligst sir jeg spiser i en drøm og også et stykke tid, så drøm og glem når jeg vågner behager jeg har brug for dine bønner

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.