Bøn for helbredelse underlige sygdomme

2
21431

Job 5: 12:
12 Han skuffer de håndværksfulde apparater, så deres hænder ikke kan udføre deres virksomhed.

Ikke alle sygdomme er fra naturlige årsager, der er mange sygdomme, der er demonisk konstrueret. Apostlenes gerninger 10:38 fortæller os, at Jesus Kristus havde travlt med at helbrede alle, der var undertrykt af djævelen, dvs. at fortælle os, at djævelen står bag sygdomme og sygdomme. I dag skal vi engagere os i bøn om helbredelse af underlige sygdomme. I denne helbredende bøn fokuserer vi på mærkelige sygdomme, sygdomme, der besmittede lægevidenskaben. Sygdomme, som lægerne ikke kan diagnosticere, selv efter at de har kørt adskillige tests i deres medicinske laboratorier.

En sådan form for sygdomme kaldes mærkelige sygdomme, de er forårsaget af åndelig gift, plantet af dæmoniske agenter og heksekræfter. Når en person lider af en underlig sygdom, kan ingen medicinsk ekspertise redde en sådan person, det er ligegyldigt hvor erfaren denne læge er inden for hans eller hendes felt. Dette skyldes, at sygdommen er forårsaget af en åndelig kraft, og kun en åndelig kraft kan helbrede den. Vi kæmper åndeligt med åndeligt. Der er mange mennesker i dag, der lider af uidentificerede sygdomme, selv lægerne kan ikke forklare det medicinsk, disse klasser af sygdomme skal behandles med bønner.


Ny bog af pastor Ikechukwu. 
Tilgængelig nu på amazon

Bønner er den kraft, der bringer det overnaturlige ned i det naturlige anliggender, når vi beder i Jesu navn, frigiver vi Guds kraft i os til at ødelægge enhver plantning af djævelen i vores liv. Denne bøn om helbredelse af mærkelige sygdomme vil skylle enhver åndelig gift fra djævelen i hver syges liv, som den er bedt i tro. Intet kan skjules for Gud. Når du udråber Guds kraft gennem disse bøn om helbredelse, salven af ​​Den Hellige Ånd vil bevæge sig gennem din krop og ødelægge alle sataniske giftstoffer og onde beplantninger i din krop i Jesus navn. Du kan bede denne bøn for dig selv, til åndelig renselse, og du kan også bede denne bøn over en elsket og se, hvordan Gud renser den person i Jesus navn. Jeg venter på dine vidnesbyrd.

BØN

1. Min krop, afvis enhver giftig pil i Jesu navn.

2. Hver åndelig gift, der er gået ind i mit system, neutraliseres af Jesu blod.

3. Hellig ånd ild, rens hver ondskabsskrift i Jesu navn.

4. Guds ild, brænd til aske enhver kraft, der er programmeret i mit liv til at forgifte mig, i Jesu navn.

5. Hver ond plantage i mit liv kommer ud med alle dine rødder i Jesu navn! (Læg hænderne på maven og gentag det fremhævede område.)

6. Onde fremmede i min krop, kom ud af dine skjulesteder i Jesu navn.

7. Jeg kobler enhver bevidst eller ubevidst forbindelse med demoniske catering i Jesu navn.

8. Alle veje til at spise eller drikke åndelige giftstoffer skal være lukkede i Jesu navn.

9. Jeg hoster og kaster op al mad der spises fra djævelens bord i Jesu navn. (Hoste og spy det ved tro. Prim udvisningen).

10. Alle negative materialer, der cirkulerer i min blodstrøm, evakueres i Jesu navn.

11. Jeg drikker Jesu blod. (Synk det fysisk ved tro. Gør dette i nogen tid.)

12. Alle onde åndelige fødere, der strider mod mig, drikker dit eget blod og spiser dit eget kød i Jesu navn.

13. Alle demoniske køkkenredskaber, der er skabt mod mig, bliver ødelagt i Jesu navn.

14. Hellig ånds ild, cirkulerer over hele min krop.

15. Alle fysiske giftstoffer i mit system neutraliseres i Jesu navn.

16. Alle onde opgaver, der er udformet mod mig gennem mundporten, bliver ugyldige i Jesu navn.

17. Alle åndelige problemer, der er knyttet til en hvilken som helst time om natten, annulleres i Jesu navn. (Vælg perioden fra midnat til 6:00 GMT)

18. Brød af himlen, fyld mig, indtil jeg ikke vil have mere.

19. Alt cateringudstyr af onde catering, der er knyttet til mig, bliver ødelagt i Jesu navn.

20. Mit fordøjelsessystem, afvis enhver ond kommando i Jesu navn.

Far, tak for at besvare mine bønner i Jesus navn.

KSE I HVERDAGSPRAYERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
TILMELD NU

2 KOMMENTARER

  1. Cirka ti år tilbage havde jeg en pludselig drøm, himlen blev mørk, som om det skulle regne, da et bestemt bølgeforhold dækkede mit barn, der gik foran mig. Det tog ikke lang tid, mit barn blev syg og blev diagoniseret med diabetes. Hendes pancreas blev undersøgt, det var normalt uden skader overhovedet. Dette endnu i de første 3 år af hendes liv, hun havde det godt. Jeg tror, ​​at hvis denne drøm kan vendes, kan mit barn blive godt.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.