30 Tidlig morgenbønspunkter for åndelig krigføring.

0
12081

Salme 5: 2-3:
2 Hør efter min råb, min konge og min Gud; for dig vil jeg bede. 3 Min stemme skal du høre om morgenen, Herre! om morgenen vil jeg rette min bøn til dig og se op.

Åndelig krigføring udføres i de tidlige morgentimer på dagen. Hvad vi normalt kalder midnat bønner, er ofte tidligt morgenbønner. De følgende bibelske begivenheder skete ved midnat / tidlige timer på dagen. Isreal blev frelst fra Egypten i de tidlige timer af dagen, 12. Mosebog 31: 51-2, kongen er Assyrien blev besejret ved midnat, 19 Kong 35:12, Peter blev frelst fra kæder i fængsel om natten Apostlenes gerninger 5: 17 -16, Paul og Silas blev afleveret ved midnat, Apostlenes gerninger 25: 34-XNUMX. Ser du, al denne befrielse skete i de tidlige timer af dagen, hvis du vil se Guds hånd i dit liv, skal du deltage i tidlige morgenbønner for åndelig krigføring. Du skal opstå i midnat og føre åndelig krigføring, du skal angribe mørkets rige i bønner, når du tager din befrielse med magt.

Som troende er det bedste tidspunkt at kalde din Guds navn til udfrielse er om midnat eller tidligt om morgenen. Salmisten forstod betydningen af ​​at søge Gud tidligt, Salme 63: 1-2. Når vi opstår i de tidlige timer af dagen for at føre åndelig krig, hører himlen og svarer, er det fordi hverdagen er som en tom skifer, og venter på, at vi skal udfylde den med vores erklæringer, når du begynder at erklære, hvad du ønsker for at se på en bestemt dag, begynder himlen at notere sig og se, at det sker i dit liv. Min bøn for dig er, at du får nåden til at drage fordel af disse tidlige morgenbønepunkter til åndelig krigføring. Bed denne bøn punkt ved midnat og forvent at se mørkets kræfter i dit liv totalt ødelagt i Jesu navn.

BEDEPUNKTER

1. Jeg tager myndighed over denne dag i Jesu navn.

2. Jeg trækker på himmelske ressourcer i dag i Jesu navn.

3. Jeg erkender, at dette er den dag, Herren har skabt; Jeg vil glæde mig og være glad for det i Jesu navn.

4. Jeg erklærer, at alle elementerne i denne dag vil samarbejde med mig, i Jesu navn.

5. Jeg erklærer, at disse elementære kræfter nægter at samarbejde med mine fjender i dag i Jesu navn.

6. Jeg taler til dig solen, månen og stjernerne: I vil ikke slå mig og min familie i dag i Jesu navn.

7. Jeg trækker ned hver negativ energi og planlægger at arbejde mod mit liv i dag i Jesu navn.

8. Jeg afmonterer enhver magt, der synger inkantationer til at fange denne dag i Jesu navn.

9. Jeg indgiver sådanne fortalelser og sataniske bønner over mig og min familie ugyldige i Jesu navn.

10. Jeg henter denne dag fra deres hænder i Jesu navn.

11. Ånd til fordel, råd, magt og kraft, kom over mig i Jesu navn.

12. Jeg skal udmærke mig i dag, og intet vil urenes mig i Jesu navn.

13. Jeg skal besidde mine fjenders porte i Jesu navn.

14. Herren skal salve mig med glædeolie over andre i Jesu navn.

15. Fjendens ild skal ikke brænde mig i Jesu navn.

16. Mine ører hører gode nyheder; Jeg vil ikke høre fjendens stemme i Jesu navn.

17. Min fremtid er sikret i Kristus i Jesu navn.

18. Gud har skabt mig til at udføre bestemte tjenester. Han har foretaget nogle af mine opgaver, som han ikke har forpligtet sig til nogen anden. Han har ikke skabt mig for intet. Jeg skal gøre godt. Jeg skal gøre hans arbejde. Jeg skal være en fredsagent. Jeg vil stole på ham i hvad jeg end gør, og hvor jeg end er. Jeg kan aldrig blive smidt eller nedklassificeret i Jesu navn.

19. Der vil ikke være nogen fattigdom af krop, sjæl og ånd i mit liv i Jesu navn.

20. Guds salvelse i mit liv giver mig nåde i Guds og menneskers øjne, alle mine dage i Jesu navn.

21. Jeg vil ikke arbejde forgæves i Jesu navn.

22. Jeg vil gå i åndens sejr og frihed hver dag i Jesu navn.

23. Jeg modtager munden og den visdom, som mine modstandere ikke er i stand til at modstå i Jesu navn.

24. Hver kamp i himmelen vindes til fordel for englene, der videregiver min velsignelse i dag, i Jesu navn.

25. Min Fader, alt hvad du ikke har plantet i himlen, lad det blive oprørt i Jesu navn.

26. O Herre, lad de ugudelige rystes ud af min himmel i Jesu navn.

27. O sol, når du kommer ud i dag, fortræffes al ondskab rettet mod mit liv i Jesu navn.

28. Jeg programmerer velsignelser i solen for mit liv i Jesu navn.

29. O sol, jeg er opstået foran dig, annullerer ethvert ondt program, der er projiceret i dig mod mit liv af onde kræfter, i Jesu navn.

30. Du i dag, du vil ikke ødelægge min velstand i Jesu navn.

Tak Jesus.

Annoncer

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her