20 Deep Spiritual Warfare bønner

15
52622

Salme 68: 1-2:
1 Lad Gud stå op, lad hans fjender sprede; lad også de, der hader ham, flygte for ham. 2 Mens røg er drevet væk, så kør dem væk; som voks smelter foran ilden, så lad de ugudelige omgås for Guds nærhed.

Der er tidspunkter i dit liv, hvor livets kampe bliver meget hårde, når det ser ud til, at livets tidevand går imod dig. I denne periode i dit liv virker alt stagneret, ingen fremskridt, og du føler dig modløs og nedkastet. Der er tidspunkter i livet, hvor alt hvad du gør ser ud til at ramme klipperne og styrte, og når du mister mennesker, som du værdsætter så meget i dit liv, på dette tidspunkt begynder mange at stille spørgsmålstegn ved Gud og livet selv. Hvis og når du befinder dig i situationer som denne, deltager du i dybe åndelige krigsførebønner. Åndelig krigsførebøn er bønner, du beder, når alle helvedesbrud taber i din retning, dette krigsbønner er stødende bønner, når du endelig beslutter at tage den åndelige kamp tilbage til fjenden.

Hver gang du deltager i dyb spirituel krigsførebøn, kommer hele himmelens hær ned for at modstandere voldsomt dine omstændigheder i dit liv. Hver gang du står overfor tilsyneladende umulige situationer i dit liv, skal du bare deltage i dybe åndelige krigsførebønner. Når du engagerer dig i denne bønspunkter i dag, enhver helvede kraft det, der hidtil er sendt i din retning, skal ødelægges i Jesu navn. Alle, der har sagt, at du ikke skal klare det i livet, på grund af disse bønner skal de alle blive udsat for evig skam og ødelæggelse i Jesu navn. Bed denne bøn i tro i dag, vær seriøs og bed dem med en høj stemme og se, hvad Gud vil gøre i dit liv i Jesus navn.

BEDEPUNKTER

1. Hellig ånd, stå op og ødelæg enhver ond bolig i mig i Jesus navn.

2. Hver satanisk besværgelse, der er udtalt mod mig, bliver ugyldig i Jesu navn.

3. Det er ulovligt for mørkets magter at dukke op, hvor børn af den levende Gud er samlet. Derfor ødelægger jeg alle dæmoner og foreninger med dæmoner i dette område lige nu i det mægtige navn af vor Herre Jesus.

4. Hver satanisk samling, mod denne samling, spredes i Jesu navn.

5. Enhver sammenslutning af dæmoner mod denne indsamling, spredt af lyn, i Jesu navn.

6. Helligånd, opstå i din magt og før krig mod mine modstandere i Jesu navn.

7. Alle jer slangekræfter, jeg befaler jer at kaste op alt, hvad I har slugt i mit liv, i Jesu navn.

8. Åh Herre, vis mig hvor fjenden har bevaret eller begravet min velsignelse i Jesu navn.

9. Helligånd, stå op og jage bort alle onde hunde, der forfølger mig, i Jesu navn.

10. Al mørkets magt, der handler under store farvande, frigør mine dyder, velsignelser, herlighed, tjeneste og kald i Jesu navn.

11. Åh min ånd, kom ud af hvert satanisk fængsel i Jesu navn.

12. Åh Herre Gud, stå op og frigør min ånd fri fra satanfængsel i Jesu navn.

13. Jeg erklærer i dag, at når jeg registrerer mit liv for fremskridt, ”i Jesu navn.

14. Hver demonisk transaktion, der foregår i strid med Guds vilje i mit liv, afsluttes i Jesu navn.

15. Mit liv er ikke til salg. Jeg nægter at blive solgt af enhver dæmonisk magt i Jesu navn.

16. Den, der slugte min herlighed og ære, kaster dem i torden i Jesu navn.

17. Åh Herre min Gud, lad ild gå foran dig og ødelægge alle vores fjenders omgang i Jesu navn.

18. Hver fremmed omkring mig, spredt med ild i Jesu navn.

19. Med din højre hånd på dit hoved skal du erklære følgende: "Forfremmelseskraft, hvile på mig i Jesu navn."

20. Alt kød og dæmoner skal nu tystes for Gud. Tal, o Herre, din tjener hører i Jesu navn.

15 KOMMENTARER

 1. Mit navn er Gordon Moshoeshoe fra Sydafrika, Guds mand. Jeg er virkelig velsignet over at have fundet denne krigsføringsbøn. Jeg vendte tilbage fra Herrens veje, og i processen sluttede jeg med at forlade mit job med et bjerg af gæld på mit navn, og det værste er, at min kone, og jeg er ikke mere sammen. Jeg har været ledig nu i syv år uden noget, der fungerer i mit liv.

 2. Jeg er velsignet med at møde dig, og denne rørende bøn peger på, at jeg hedder David, jeg er fra Liberia

 3. Mit navn er Onyinyechi Okeh, jeg har brug for et bønekrigssted, så jeg snublede over dette, jeg kan sige, at jeg er blevet velsignet af bønpunkterne og den video, jeg så. Tak, Guds mand. Jeg vil også have, at du beder for mig. Gud velsigne dig.

 4. Kommentar: Jeg beder om, at når jeg går ind i denne velfærdsbøn, lad Guds vilje ske i mit liv og mine venner og familie..Amen!

 5. Gud velsigne dig Guds mand for den kraftfulde bøn. Hans nåde vil hele tiden være tilstrækkelig for dig. Jeg beder om at du vil ende godt i Jesu navn.

 6. Iam Evangelist-pastor David Muthoka fra Kenya, og jeg kan godt lide sådanne bønner, der kan ødelægge fjenden, før han ødelægger de uskyldige. Jeg har valgt at gøre det for andre og alle mine fjender for Gud elsker dem

 7. Mit navn er Alphonso Nwimo født i Nigeria med dobbelt statsborgerskab i USA, og jeg er nylig enker. Min kære afdøde kone gik lige videre til herren fra kræft. Jeg kæmper for åndelig krigsførelse og bruger dine åndelige krigsførebønner hver dag og nat for at komme videre med livet, da jeg har at gøre med modstandere og bitterhed fra hendes familie.
  Jeg takker dig åh hellige store mand og må Gud fortsætte med at velsigne dig for at velsigne os, vise os lyset og udfri os fra denne verdens mørke og fra værterne for åndelig ondskab i universet.

 8. Jeg er George
  Jeg er meget velsignet med disse krigsførelsesbønner, Guds mand. Mange tak, og må Gud øge olien på dit hoved i Jesu navn

 9. Tak til dig Guds mand for din lydighed til at levere disse magtfulde krigsførelsesbønner. Jeg er ny på dit websted, og jeg vil bede disse bønner.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.