30 krigsførebønner om fjender til at forlade mig alene

1
30768

Exodus 7: 1-4:
1 Og Herren sagde til Moses: Se, jeg har gjort dig til en gud for Farao; og din broder Aron skal være din profet. 2 Du skal tale alt, hvad jeg befaler dig; og din bror Aron skal tale til Farao, så han sendte Israels børn ud af sit land. 3 Og jeg vil hærde Faraos hjerte og multiplicere mine tegn og mine vidundere i Ægypten. 4 Men Farao skal ikke lytte til eder, at jeg kan lægge min hånd på Ægypten og føre mine hære og mit folk, Israels børn, ud af Ægypten med store dommer.

I livet er der stædige problemer og stædige situationer, dette er problemer, der dræber sig i dit liv længere end nødvendigt og nægter at gå, ligesom Farao i bibelen, de er forhærdede problemer. Dette spørgsmål er som et resultat af stædige ånder, der modstår dig og forhindrer dig i at komme videre. Djævelen angriber mennesker ikke kun med omstændigheder, men også med demoniske menneskelige agenter. Mennesker, der har lovet, at de aldrig vil lade dig gå i livet, mennesker, der er desperat efter din undergang i livet. De angriber dig, fordi de misundes dig, selv når du ikke har fornærmet dem, plottet ondt mod dig for at sørge for, at du er ydmyget. Denne kategori af fjender er fjender, der ikke vil forlade dig alene. De er som Farao i det gamle testamente. I dag har jeg samlet 30 krigsbønner for fjender til at forlade mig alene, dette er ikke en bøn om at tigge fjenden, dette er en bøn om at bede fjenden om at forlade dig alene.

Der er kun et ord, som djævelen forstår, og det er ordet vold, djævelen giver ikke efter for ræsonnement, han har ingen respekt for dialog, alt hvad han kender er vold, vold, vold, når han ser din voldelige tro på handling, han bøjer sig og giver vej. Når du engagerer dig i denne krigsførende bøn for fjender til at forlade mig alene bønspunkter i dag, ser jeg enhver djævel bøje sig ud af dit liv i Jesus navn. Hver stædige farao skal løslade dig ved ild i Jesu navn. Bed denne bøn i tro og se din Gud frelse dig i dag i Jesus navn.


Ny bog af pastor Ikechukwu. 
Tilgængelig nu på amazon

BEDEPUNKTER

1. Din Guds kraft, træng gennem min ånd, sjæl og krop i Jesu navn.

2. Sammensætning af dæmoner, samlet mod min fremgang, stegt af Guds torden ild i Jesu navn.

3. Jesu blod, forløs mig i Jesu navn.

4. Enhver satanisk beslutning truffet mod min fremgang annulleres i Jesu navn.

5. Hvert ondt depositum, i min ånd, sjæl og legeme, skylles ud af Jesu blod.

6. Åh Herre, min Gud, fremme mig i det åndelige og det fysiske i Jesu navn.

7. Hver fremmed i min krop, min tjeneste, mit liv og min kaldelse springer ud i Jesu navn.

8. Enhver satanisk pil, der skyder mod mig, gå tilbage, lokaliser og ødelæg din afsender i Jesu navn.

9. Hellig ånd, stå op og ødelæg de ugudelige beboelse og værker i mit liv i Jesu navn.

10. Hver serpentine ånd, der spytter på mit gennembrud, stegt i Jesu navn.

11. Hver fjende af Guds perfekte vilje for mit liv, dør i Jesu navn.

12. Du salvelse af glæde og fred, erstatt tyngde og sorg i mit liv i Jesu navn

13. O Herre, lad overflod erstatte mangel og utilstrækkelighed i mit liv i Jesu navn.

14. Hver Farao i mit liv, ødelæg dig selv i Jesu navn.

15. Faraos beklædningsgenstand, der er over mit liv, fjernes ved ild i Jesu navn.

16. Din umulighed i min skæbne, dø, i Jesu navn.

17. Hver opgaveleder, der er overdraget mod mig, skader og dør i Jesu navn.

18. Jeg nægter at fortsætte med at spise fra krummerne på opgavemesterens bord i Jesu navn.

19. Enhver mand eller kvinde, der ikke vil lade mig blomstre, åh Herre, erklærer hans / hendes nekrolog i Jesu navn.

20. Åh Herre, giv mig en ny indre mand, hvis jeg er blevet ændret i Jesu navn.

21. Åh Herre, aktiver dit høje kald i mit liv i Jesu navn.

22. Åh Herre, salve mig for at få de spildte år inden for alle områder af mit liv i Jesu navn

23. Åh Herre, hvis jeg er faldet bagefter på et hvilket som helst område i mit liv, skal du give mig mulighed for at genvinde alle mistede muligheder og spildte år i Jesu navn.

24. Enhver magt, der siger, at jeg ikke vil gå frem, bliver arresteret i Jesu navn.

25. Enhver magt, der ønsker at holde mig i mangel midt i masser, dø, i Jesu navn.

26. Enhver kraft, der ønsker at trække mig væk fra Herrens nærvær for at ødelægge mig, dø i Jesu navn.

27. Jeg profeterer, at jeg kommer til min lovede arv i Jesu navn.

28. Enhver magt, der vil have mig til at opfylde min skæbne delvist, dø, i Jesu navn.

29. Åh Herre, salve mig med magt for at ødelægge alle grundlæggende pagter i Jesu navn.

30. Åh Herre, brug mit stof til fremme af evangeliet i Jesu navn.

KSE I HVERDAGSPRAYERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
TILMELD NU

1 KOMMENTAR

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.