30 bønepunkter for at finde mine skæbnehjælpere

7
20691

Jesaja 60: 10-11:
10 Og fremmede Børn skal opbygge dine Mure, og deres Konger skal tjene dig; thi i min vrede slog jeg dig, men til min fordel havde jeg nåde over dig. 11 Derfor skal dine Porte kontinuerligt være åbne; de skal ikke være lukket dag eller nat; at mænd kan bringe dig hedningernes styrker, og at deres konger kan bringes.

Destiny hjælpere er mænd og kvinder, som Gud har stillet til at hjælpe dig i livet. Din stigning eller fald i livet er afhængig af de mennesker, der kommer ind i dit liv. Ingen lykkes i livet uden hjælp, selv Jesus sendte os en hjælper, som er den hellige ånd, the hellige Ånd er vores hjælpe med den største skæbne, også har Gud også tildelt andre mennesker at komme ind på vores veje for at hjælpe os med at realisere vores skæbne. Jeg har samlet 30 bønepunkter for at finde mine skæbnehjælpere. Disse bønepunkter vil gøre det muligt for den Hellige Ånd at guide dig, når du opretter forbindelse til din Gud ordinerede skæbnemedhjælpere.

Denne bønspunkter er meget vigtige, for ligesom der er skæbnemedhjælpere, er der også skæbneødelæggere, når du ikke beder for dine skæbnehjælpere til at finde dig, vil djævelen sende skæbens ødelæggere på din måde, og dette kan føre til forkortelse af din skæbne. Men min bøn for dig er dette, når du engagerer denne bønspunkter for at finde mine skæbnehjælpere, dine skæbnes hjælpere skal finde dig i Jesu navn. Amen.

BEDEPUNKTER

1. Hellig Ånd, udfør arbejdet med befrielse i mit liv i dag i Jesu navn.

2. Hver skæbne ødelæggende, der er tildelt mig, forsvinder i Jesu navn.

3. Jesu blod, fjern enhver forbandelse i mit liv i Jesu navn.

4. Hellig Ånd, forbinde mig med mine skæbne hjælpere i Jesu navn.

5. Guds ild, eksploderer i mit liv i Jesu navn.

6. Hvert satanisk slør, der dækker mig fra mine skæbne hjælpere, bliver brændt af ild i Jesu navn.

7. Salve til velstand falder over mig nu i Jesu navn.

8. nåde for guddommelig forbindelse finde mig nu !!! i Jesu navn.

9. Hver demonisk myndighed, der bekæmper min skæbne, bliver ødelagt nu !!! i Jesu navn.

10. O Herre, lad himlen nu åbne for mig i Jesu navn.

11. Hver kraft, der arbejder imod min velstand, falder ned og dør i Jesu navn.

12. Enhver kraft, der ønsker at nægte mig for min skæbne, stege i Jesu navn.

13. Det er skrevet om mig, at jeg vil dele landets bytte med det store og magtfulde, og det skal være sådan, i Jesu navn.

14. Jeg profeterer, at jeg vil indtage min position blandt denne verdens herskere, med navnet Jesus.

15. Hellig Ånd, du er min vigtigste skæbnehjælper, forbinde mig til mine andre skæbnehjælpere i Jesu navn.

16. Hver kraft, der ikke ville tillade mig at nå mit potentiale, stege, i Jesu navn.

17. Forløsningskraft, find mig i Jesu navn.

18. Åh Herre min Gud, forbinde mig med min herlighed i Jesu navn.

19. Hellig Ånd, arrester enhver kraft, der ønsker at nægte mig min herlighed, i Jesu navn.

20. Åh himlen, kæmp for mig mod kræfter, der sidder på min herlighed, i Jesu navn.

21. Enhver satanisk agent, der bruger det onde horn til at plage mit liv, plages i Jesu navn.

22. O Herre, lad de ugudelige horn afskæres i Jesu navn.

23. Hvert satanisk horn, der taler imod min storhed, bliver tavet i Jesu navn.

24. Hver dæmon, der er ansvarlig for satanisk horn, arresteres i Jesu navn.

25. Hver åndelig embargo, der er placeret på min skæbne, fortæres af ild i Jesu navn.

26. Hver ondsk sammensværgelse mod mit liv stegt med ild i Jesu navn.

27. Hver kraft, der siger, at jeg ikke vil gøre det i livet, spredt med ild i Jesu navn.

28. Hver satanisk sammensværgelse, mod min herlighed, spreder sig til øde i Jesu navn.

29. Hver kraft, der øger sig mod mig, trækkes ned af ild i Jesu navn.

30. Alle, der er samlet mod min herlighed, skal blive til skamme i Jesu navn.

Tak far for at besvare mine bønner i Jesus navn.

Annoncer

7 KOMMENTARER

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her