30 Bøn for at ødelægge ånden i baglæn

11
41253

Jeremia 7:24:
24 Men de lyttede ikke og hældede ikke øret, men vandrede i rådene og i deres onde hjertes fantasi og gik baglæns og ikke fremad.

Jeremia 15:6:
6 Du har forladt mig, siger Herren, du er gået baglæns; derfor vil jeg udbrede min hånd mod dig og ødelægge dig; Jeg er træt af at omvende mig.

Baglængde er en ånd. Tilbageværelsesånden er oprørets ånd, og oprørens ånd er trolldomens ånd, 1 Samuel 15:23. Gud ønsker ikke, at hans børn skal være oprørske, oprør fører til baglæns. Når vi begynder at stride mod Guds plan og formål med vores liv, begynder vi at gå baglæns og ikke fremad. I dag skal vi bede en bøn, jeg titlede: Bøn for at ødelægge ånden i baglæns. Denne bøn giver dig mulighed for at dræbe de ulovlige kødets ønsker, der fører dig til oprør mod Gud og også styrke din ånd i det indre menneske til at tjene Gud.

KSE I HVERDAGSPRAYERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
TILMELD NU

Vores Gud er en barmhjertig far, han elsker sine børn så meget og ubetinget, han sendte sin søn Jesus for at dø for os og for at flytte os fra bagud til fremad, Gud gennem Kristus har udfriet os fra mørke til lys, Kolossenserne 1:13, fra forbandelser til velsignelser, Galaterne 3:13, på grund af Kristi lydighed har Gud erklæret bussen retfærdig, Romerbrevet 5:19. Gud gjorde alle disse for os af kærlighed, han behøvede ikke at gøre det, men han gjorde det. Han gjorde dette, så vi kan leve som Kristus og ikke leve et tilbagestående liv. Han ved, at når vi går baglæns, går vi tilbage til synd, og synd fører til degradering, stagnation, fiaskoer, skuffelser, sygdomme og alle slags dæmoniske lidelser. Synd vil i sidste ende føre os til evig fordømmelse, men det vil aldrig være din del i Jesu navn. Denne bøn om at ødelægge tilbagestående ånd vil styrke dig til at modstå djævelen og stå på jorden i Kristus. Min bøn til dig er denne, du skal fortsætte fremad og aldrig tilbage i livet igen i Jesu navn. Gud velsigne dig.


BEDEPUNKTER

1. Lad baglænets slange opløses ved Elias Guds ild i Jesu navn.

2. Hvert magiske spejl, der tryller mit ansigt, bryder i Jesu navn.

3. Demoniske kræfter, der kæmper mod min skæbne i Gud, frigiver min skæbne i Jesu navn.

4. Jeg begraver enhver jæger af min stjerne i dag i Jesu navn.

5. Hver Goliat af fattigdom, blive ødelagt i Jesu navn.

6. O Gud, stå op og kaste sten på mine fjenders hoved i Jesu navn.

7. Hver nødflod, der strømmer i min familie, tørrer op i Jesu navn.

8. Hver organiseret fjende skal være uorganiseret i Jesu navn.

9. O Gud for tegn og vidundere viser din kraft i mit liv i Jesu navn.

10. Faraoen med min skæbne, dø, i Jesu navn.

11. Ethvert forhekset organ i min krop modtager befrielse i Jesu navn.

12. Guds ild, spræng blindhed og mørke i mit liv i Jesu navn.

13. Min krop, nægter at samarbejde med enhver mørkepil i Jesu navn.

14. Hver troldkvast, der fejrer mine velsignelser, dør i Jesu navn.

15. Hver ågfremstilling dør med dit åg i Jesu navn.

16. Hver satanisk investering i mit liv, spildes i Jesu navn.

17. O Herre, lad mit liv opleve guddommelig acceleration i Jesu navn.

18. Satanisk dagsorden for mit liv, forsvinder i Jesu navn.

19. Hver satanisk graviditet i mit liv, dø, i Jesu navn.

20. Du slukker for mine gennembrud, dør i Jesu navn.

21. Hver ubevidst ond forening, frigør mig og spreder i Jesu navn.

22. Hver pil af undertrykkelse, flyv væk i Jesu navn.

23. Jeg udråber min Lazarus fra hekseriens grav i Jesu navn.

24. Hver kraft, der sluger guddommelige muligheder, dør i Jesu navn.

25. Hver fjende, der har nægtet at give mig fri, modtager dobbelt ødelæggelse i Jesu navn.

26. Hvert ondt stearinlys og røgelse, der arbejder imod mig, bål i Jesu navn.

27. Hver pil af ritualer og ofre, tilbageskridt, i Jesu navn.

28. Hvis min fjende siger, at jeg kun kan blomstre over hans døde krop, så vær det, for det er nu tid for mig at blomstre

29. Jeg går ind i min profetiske skæbne i Jesu navn.

30. Jeg taler til vandets mave, frigør mine gennembrud i Jesu navn.

Far tak for svarede bønner i Jesus navn.

KSE I HVERDAGSPRAYERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
TILMELD NU

11 KOMMENTARER

 1. INSTRUKTION: Begynd på 3 dages faste og bønner mellem m. Bed ved hjælp af Isiah 43: 1-28, Jeremiah 29:11 Ånd i baglæn fra min fars hus og mors hus, der påvirker min skæbne, bryde ild, bryde ild, bryde ild i Jesu navn.

  • Tak til dig Guds mand for dine bønner. Selvom jeg aldrig har kommenteret, drager jeg fordel af din guddommelige visdom. Må Gud fortsætte med at velsigne dig med overfyldt visdom, og må du nå milliarder af mennesker for at udfri dem fra deres så mange problemer og lære dem at kende Gud dybt. Ære være Herren Gud almægtig for dig. I Jesu navn. Amen

 2. Har brug for bøn fra ånd af baglæn. Jeg ser mig selv vende tilbage til mit tidligere hus, skoler og arbejdsplads. Jeg ser alle tidligere piger i drøm, men i live og død, spise i drømme snooping eller nakenss og fjerne sko fra benet og gå med ordre ben og så videre
  Pls hjælpe mig pastor er træt af det

 3. Giv ikke op, søster. Bliv ved med at bede og faste. Fortsæt. Gud har din ryg. Skub mod mærket i Jesu navn.

 4. @Aluko, gå hurtigt. Bed med skrifterne mod alle onde alter, som dine forfædre byggede. Start med at ydmyge dig selv, bede om tilgivelse for dem og for dig selv, uanset hvor du har overtrådt Guds love, befalinger, forskrifter og regler. Du kan gå på YouTube og søge efter Kevin Ewing, han har magtfulde lærdomme om, hvordan man går rundt om at faste og bede, og indsigt i generationens forbandelser, drømmebetydninger osv. Håber du ser denne kommentar og håber, det hjælper. Du er velsignet.

 5. Jeg har brug for bøn mod åndelig tilbagestående i mit liv, når som helst jeg drømmer, vil jeg se mig selv i landsbyen, se mig selv i skolen eller på mit tidligere arbejdssted. Og folk, jeg har forladt dem, vil jeg se mig selv gå til deres hus igen. Jeg beder hurtigt imod det, men kunne ikke behage jeg har brug for din bøn.

  • Jeg drømmer om mine forældre, der opdragede mig, min tante og onkler og alle de døde mennesker i min landsby, jeg drømmer om folk i min landsby, der giver mig mad, jeg sover ikke om natten, jeg drømmer om, at mine venner giver mig mad i min søvn, jeg er virkelig træt. Hjælp mig venligst parstor

 6. Venligst bed mig, mine børn og min familie, da vi oplever en ånd af baglæns. Jeg fortsætter med at drømme om mit tidligere job. Alle bedrager mig. Jeg arbejder hårdt, ikke engang opnår noget, fortsæt med at tillade ingenting. Vi er disse familiefolk, der hader os, dine beundrede os kun, når du vil have noget. Mine børn sidder også fast i skolen og bevæger sig ikke på arbejdet.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.