30 smukke morgenbønspunkter

1
28224

Salme 63: 1:
1 Gud, du er min Gud; tidligt vil jeg søge dig; min sjæl tørster efter dig, mit kød længes efter dig i et tørt og tørst land, hvor intet vand er;

Ære være Gud !!!, vi er i et nyt år. At søge Gud tidligt er den eneste måde at kommandere din dags anliggender på. Kun dem, der fortsætter der knæ for Gud tidligt, nyder tidlige sejre på dagen. Hvis du vil have succes som kristen, skal du altid starte din dag med bønner. I dag har jeg samlet 30 smukke morgenbønspunkter for at kickstarte dig på en platform for sejr. Dette morgenbøn vil sætte platformen for guddommelig indgriben, når du går rundt på dine mislykkede aktiviteter.

Hver dag er fuld af gode og dårlige ting, vi må bede om, at de dårlige ting forbliver langt fra os, og at det gode kommer til os. Djævelen angriber altid Guds børn dagligt, det er grunden til, at denne smukke morgenbønspunkter er rettidig. Du skal befæste dig selv hver dag, før du går ud. Du skal bede den Hellige Ånd om at guide dig og bestille dine trin til de rigtige steder. Du skal bede om guddommelig fordel, før alle du møder dagligt, også skal du bede om overnaturlig beskyttelse mod alle fjendens angreb. Når du beder sådan hver morgen, har du intet andet valg end at gå i herredømme over djævelen.


Ny bog af pastor Ikechukwu. 
Tilgængelig nu på amazon

Jeg opmuntrer dig i dag, gå aldrig ud uden at befæste dig åndeligt, djævelen spøg ikke, han er ude på at ødelægge Guds børn ved enhver lille lejlighed. Disse smukke morgenbønepunkter vil tjene som dit daglige åndelige befæstning, som du beder det i tro, jeg ser Gud forkaste dine dage med hans godhed og barmhjertighed. Når du starter din morgen med Jesus skal du altid afslutte din dag med vidnesbyrd. Gud velsigne dig.

Bønspunkter

1. Far, jeg takker dig for denne smukke morgen, jeg sov og vågnede op, fordi du bevarede mig. Tak Jesus.

2. Far, jeg takker dig for alle de fordele, som du har belastet mig i dag i Jesus navn.

3. Far, jeg takker dig for din barmhjertighed, der er ny hver morgen i mit liv i Jesus navn.

4. Far, jeg begår alle mine aktiviteter i din dygtige hånd i dag i Jesus navn.

5. Far, giv mig overnaturlig hastighed for at nå alle mine mål i dag i Jesus navn.

6. Far, bestil mine skridt ved hjælp af din Hellige Ånd i morges i Jesu navn.

7. Beskyt mig, Herre, fra pilene, der flyver om dagen i Jesus navn

8. Jeg erklærer, at intet våben, der er modet mod mig i dag, vil lykkes i Jesu navn

9. Jeg erklærer, at jeg vil blive favoriseret af alle, der i dag sætter øjnene på mig i Jesus navn.

10. Guds hånd er over mit liv, derfor erklærer jeg, at jeg i dag vil lykkes i Jesus navn.

11. Alle fjendens planer om at frustrere min dag i dag bortfalder herved i Jesu navn

12. Jeg erklærer, at jeg aldrig vil have det bedre i går i mit liv i Jesus navn

13. Jeg erklærer, at jeg er velsignet, når jeg gik ud i morges i Jesus navn.

14. Jeg frigiver Herrens engle for at gå foran mig i dag og gøre alle de skæve stier lige i Jesus navn.

15. Jesus er kaptajn på mit skib, derfor synker jeg ikke i Jesus navn

16. Hver satanisk modstand på min vej til storhed bliver ødelagt i Jesu navn

17. Hvert bjerg der står mellem mig og mine gennembrud bliver ødelagt af ild i Jesu navn.

18. Hver husstandens planer for at frustrere mig i livet og gøre deres planer ubrugelige i Jesus navn

19. Jeg erklærer, at jeg går fordel i Jesu navn

20. Jeg erklærer, at jeg går i mirakler i Jesu navn

21. Jeg erklærer, at mit liv er omgivet af tegn og vidundere i Jesu navn

22. Jeg erklærer, at jeg er langt over fyrstendigheder og magter i Jesu navn.

23. Hver hekseri-magt, der prøver at stoppe mig, ødelægges for evigt i Jesus navn

24. Alle, der velsigne mig, er velsignet af Herren i Jesus navn

25. Alle, der forbander mig, forbandede jeg af Gud i Jesus navn

26. Alle dem, der har gravet grober for mig at falde ind i denne dag, de skal alle blive begravet i den pit i Jesu navn.

27. Far, kæmp alle mine slag denne morgen i Jesus navn.

28. Far, jeg erklærer, at min morgen er velsignet i Jesus navn

29. Jeg erklærer, at hele min dag er velsignet i Jesus navn.

30. Far, jeg takker dig for at besvare mine bønner i Jesus navn.

KSE I HVERDAGSPRAYERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
TILMELD NU

1 KOMMENTAR

  1. cher Pasteur Dieu vous bénisse et bonjour à vous.
    c'est en méditant ce matin Marc 1: 35 que l'Esprit de Dieu a attiré mon attention sur l'aspect du matin et l'aspect du très sombre.
    puis l'Esprit de Dieu a fait raisonner en moi cette pensée a savoir “commander le matin”. je suis allé sur Google et c'est à ma grande overraskelse que je suis tombé sur votre site et je rends grâce à Dieu par Jésus Christ mon seigneur de ce qu'il guide ses enfants.
    je prie que le seigneur soit avec votre ministère et que des signes et des prodiges s'accomplissent par vous pour la gloire de Dieu. merci.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.