20 Leveringsbønspunkter mod onde navne

0
5196

Jesaja 62: 2:
2 Hedningerne skal se din retfærdighed og alle konger din herlighed; og du skal kaldes ved et nyt navn, som Herrens mund skal navngive.

Navne er åndelige nøgler til skæbne af hvert menneske. Som Guds barn er de navne, du bærer, meget vigtige for at komme ud af din skæbne. I dag kommer vi til at deltage i 20 udleveringsbønepunkter mod onde navne. Dette frelse bønspunkter vil give dig beføjelse til at give afkald på ethvert ondt navn i dit liv og også annullere alle konsekvenserne af onde navne i dit liv. Bed dette frelsens bønner kun vil ikke give dig fuldstændigt, du skal gå videre med at ændre dit navn til et bibelsk og gudfrygtigt navn. Fra skrifterne ser vi, at Gud er interesseret i navne, vi vil undersøge bibelen for at se, hvordan Gud lægger vægt på navne og også betydningen af ​​navne.

Bibelvers om navnes betydning:

1. Jesaja 9: 6-7:
6 Thi for os er et barn født, til os er en søn blevet givet, og regeringen skal være på hans skulder, og hans navn skal kaldes Vidunderlig, Rådgiver, den mægtige Gud, den evige Fader, Fredens Prins. 7 Med stigningen i hans regering og fred skal der ikke være nogen ende på Davids trone og på hans rige for at beordre det og etablere det med dom og med retfærdighed fra nu af frem til evigt. Herren, hærskærnes iver, udfører dette.

2. Mosebog 32:28:
28 Og han sagde: Dit Navn skal ikke mere kaldes Jakob, men Israel; thi som en Prins har du magt med Gud og med mennesker og har sejret.

3. Mosebok 17: 15-16:
15 Og Gud sagde til Abraham: Hvad din Sarai, din kone, skal du ikke kalde hende Sarai, men Sarah skal hendes Navn være. 16 Og jeg vil velsigne hende og give dig også en søn af hende; ja, jeg vil velsigne hende, og hun skal være nationers mor; Folk af konger skal være af hende.

4. 1. Samuel 4:21:
21 Hun navngav barnet Chabod og sagde: Herligheden er væk fra Israel: fordi Guds ark blev taget og på grund af hendes svigerfar og hendes mand.

5. Luk 1: 5-25:
5 Der var i Herodes 'tid, kongen af ​​Judea, en bestemt præst ved navn Zakarias i Abias forløb; og hans kone var af Arons døtre, og hendes navn var Elisabeth. 6 Og de var begge retfærdige for Gud, idet de vandrede i alle Herrens befalinger og ordinanser skyldløse. 7 Og de havde intet barn, fordi Elisabeth var ufrugtbar, og begge var nu godt ramte i årevis. 8 Og det skete, at mens han udførte præstens embede for Gud i sin rækkefølge, 9 efter præstenes sædvane, var hans lod at brænde røgelse, da han gik ind i Herrens tempel. 10 Og hele Mængden af ​​folk bad uden uden på tidspunktet for røgelse. 11 Og der syntes ham en Herrens Engel, der stod på højre side af røgelsesalteret. 12 Og da Zacharias så ham, blev han foruroliget, og frygt faldt over ham. 13 Men Engelen sagde til ham: frygt ikke Zacharias; thi din Bøn er hørt; og din kone Elisabeth skal føde dig en søn, og du skal kalde hans navn John. 14 Og du skal have glæde og glæde; og mange skal glæde sig ved hans fødsel. 15 Thi han skal være stor for Herrens Øjne og ikke drikke hverken vin eller stærk drikke; og han skal være fyldt med Helligånden, selv fra sin mors liv. 16 Og mange af Israels Børn skal han vende sig til Herren deres Gud. 17 Og han skal gå foran ham i Elias ånd og kraft for at vende fædernes hjerter til børnene og de ulydige efter de retfærdige visdom; at forberede et folk, der er forberedt på Herren. 18 Og Zacharias sagde til Engelen: Hvorledes skal jeg vide dette? for jeg er en gammel mand, og min kone er godt ramt i årevis. 19 Og Engel svarede og sagde til ham: Jeg er Gabriel, der står i Guds Nærhed; og jeg er sendt til at tale til dig og for at vise dig dette glade budskab. 20 Og se, du skal være stum og ikke i stand til at tale, indtil den dag, disse ting skal udføres, fordi du ikke tror på mine ord, som skal opfyldes i deres sæson. 21 Og folket ventede på Zacharias og undrede sig over, at han sad så længe i templet. 22 Og da han kom ud, kunne han ikke tale med dem, og de forstod, at han havde set et syn i templet; thi han vinkede til dem og forblev målløs. 23 Og det skete, at så snart hans embedsdage var afsluttet, tog han hjem til sit eget hus. 24 Og efter disse dage blev hans kone Elisabeth undfanget og skjulte sig fem måneder og sagde: 25 Således har Herren handlet med mig i de dage, hvor han så på mig for at fjerne min bebrejdelse blandt mennesker.

6. Luk 1: 26-38:
26 Og i den sjette måned blev engelen Gabriel sendt fra Gud til en by i Galilæa, ved navn Nazareth, 27 til en jomfru, der blev overbevist om en mand, hvis navn var Josef, i Davids hus; og jomfruens navn var Mary. 28 Og Engelen kom ind til hende og sagde: Hil, du, som er meget favoriseret, Herren er med dig; velsignet er du blandt kvinder. 29 Og da hun så ham, blev hun foruroliget over hans ord og kastede i sit sind, hvilken hilsen dette skulle være. 30 Og Engelen sagde til hende: Frygt ikke, Maria! Thi du har fundet Nåde hos Gud. 31 Og se, du skal blive gravid i din skød og fødte en søn og kalde hans navn JESUS. 32 Han skal være stor og kaldes den højeste Søn; og Herren Gud giver ham sin fader Davids trone. 33 Og han skal regere over Jakobs hus for evigt; og af hans rige vil der ikke være nogen ende. 34 Da sagde Maria til Engelen: Hvordan skal dette være, da jeg ikke kender en Mand? 35 Og Engelen svarede og sagde til hende: Den Hellige ånd skal komme over dig, og den Højeste kraft skal overskygge dig; derfor skal også den hellige ting, der bliver født af dig, kaldes Guds Søn. 36 Og se, din fætter Elisabeth, hun har også undfanget en søn i sin alderdom; og dette er den sjette måned med hende, der blev kaldt ufrugtbar. 37 Thi hos Gud er intet umuligt. 38 Og Maria sagde: Se Herrens tjenestepige; være mig efter dit ord. Og englen gik væk fra hende.

7. Matteus 1:21:
21 Og hun skal føde en søn, og du skal kalde hans navn JESUS, for han redder sit folk fra deres synder.

Ovenstående bibelvers viser os tydeligt betydningen af ​​et navn, alle påvirkes af deres navne. Ligesom gode navne påvirker os positivt, påvirker onde navne os også negativt. Denne udfrielsesbønepunkter mod onde navne annullerer alle forbandelser over onde navne i dit liv i Jesus navn. Jeg opfordrer dig også til at kontrollere rodens betydning af dit navn og vide, om det er gudfrygtigt og har en god mening. Hvis dit navn ikke er gudfrygtig, skal du ændre det, fordi denne frigørelsesbønner ikke gør dig noget godt, hvis du ikke ændrer det onde navn. Der er mange navne, som vi bærer, der har onde betydninger, for eksempel på ibo-sprog, navne som Njoku, (gud for yamfestivalen), Nwosu (gud af OSU), er ikke gode navne, engelske navne som Linda (slange), Mary (bitterhed) osv. er navne, der skal ændres. Jeg ser Gud give dig et nyt navn og også annullere ethvert ondt navn, der er knyttet til dig i dag i Jesus navn.

Bønspunkter

1. Far, jeg takker dig for at have åbnet min forståelse for dette spørgsmål.

2. Far, jeg takker dig for den nye fødsel og for at navngive mig efter dig.

3. Jeg giver afkald på ethvert dæmonisk navn, der er knyttet til mig og min familie, i Jesu navn.

4. Jeg adskiller mit liv fra hvert navn, der er givet mig under satanisk salvelse, i Jesu navn.

5. Lad alle konsekvenser af disse onde navne annulleres i mit liv i Jesus navn

6. Jeg ødelægger enhver forbandelse knyttet til alle onde navne i mit liv i Jesu navn

7. Jeg bryder strømmen af ​​enhver ond flod, der kommer ind i mit liv gennem disse ulønnsomme navne, i Jesu navn.

8. Jeg annullerer enhver indflydelse fra familieidoler knyttet til disse navne i Jesu navn.

9. Dit onde navn (nævne navnene) Jeg giver afkald på dig. Jeg afviser dig. Jeg nægter dig. Du skal ikke have noget landingssted i mit liv i Jesu navn.

10. Alle sataniske menneskelige agenter bag disse onde navne kommer ud af mit liv i Jesu navn.

11. Jeg nægter at komme under kontrol og herredømme over ethvert satanisk navn i Jesu navn.

12. Hver hekseri-navngivning, opløses fra min forgrund? Hoved og navle, i Jesu navn.

13. Hellig Ånd, tag kontrol over enhver negativ situation, disse navne har forårsaget, i Jesu navn.

14. Mit nye navn. . (nævne det) ville binde mig til Jesu blod og til velstand i Jesu navn.

15. Hellig ånd ild, forbrug enhver ond etiket, mærke, stempel eller ordination af det onde, der er knyttet til mine tidligere navne, i Jesu navn.

16. Jeg modtager Helligåndens segl på mit liv i Jesu navn.

17. Ethvert skjult eller lydløst navn, der er givet mig for at ødelægge min skæbne på min navngivningsdag, annullerer jeg dig i Jesu navn.

18. Jeg modtager befrielse fra hvert satanisk bur oprettet for mig ved ethvert ondt navn i Jesu navn.

19. Alle gode ting, disse navne har ødelagt i mit liv, skal gendannes syv gange i Jesu navn.

20. Jeg omdøber mig igen som følger. . (nævne dine navne), i Faderens, Sønnens og Helligåndens navn.
Tak Jesus for at have givet mig et nyt navn.

Annoncer

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her