20 MFM-bønepunkter imod forældres gæld

0
6405

Salme 68: 1-2:
1 Lad Gud stå op, lad hans fjender sprede; lad også de, der hader ham, flygte for ham. 2 Mens røg er drevet væk, så kør dem væk; som voks smelter foran ilden, så lad de ugudelige omgås for Guds nærhed.

I dag vil vi inddrage 20 mfm-bønepunkter mod forældres gæld. Dette mfm bønspunkter blev inspireret af min far i Herren, dr. Olukoya fra ildbjerge og mirakelministerier. Hvert greb om forfæders ånder på dit liv skal brudt af ild i Jesu navn. Hvad er forældres gæld? Dette er sataniske krav, der stilles til vores forfædre, da de tjente djævelen i deres dage, disse krav blev opfyldt af vores fædre, og de skulle, hvor de skulle overlevere det til den næste generation og så videre og så videre, men nu er den nuværende generation ikke længere tjener afguder, mange af dem er nu enten kristne eller vantro. Som et resultat af dette begynder denne forældre ånd at angribe den nuværende generation, fordi de er skyldnere for dem. Indtil de betaler deres forældres gæld, fortsætter belejringen over disse familier. Den forfærdelige sti ved disse situationer er denne, mange gange ved den nuværende generation måske ikke engang noget om forfædres gæld, men ligesom de siger, er uvidenhed om loven ikke en undskyldning.

De fleste af udfordringerne i familier i dag kan spores til forfædre, mange familier er blevet dedikeret til visse demoniske enheder i guds navn for mange år siden, og disse demoniske kræfter holder stadig disse familiemedlemmer bundne, med alle slags ulykker , selv de, der er født igen, er ikke undtaget, djævelen vil stadig angribe dem, men jeg har gode nyheder til dig i dag, når du engagerer disse mfm-bønspunkter mod forælderegæld, skal enhver gæld, som du eller dine forfædre skylder djævelen, være annulleret i Jesus navn. Lyt til mig Guds barn, du skylder ikke djævelen noget, du er blevet købt til en pris, 1 Kor 6. Kristus betalte al din gæld på korset, derfor skylder du ingen djævel intet, hver forfædres magt, der holder dig og dine familiemedlemmer nede, de skal blive ødelagt af ild i Jesu navn.

Stå op og forsvare dig selv åndeligt, lad ikke djævelen skubbe dig rundt, Satan vil altid trives på din uvidenhed, der er ingen magt som kraften i Jesu navn, stå op og bede, bede dig vej ud af enhver forældres gæld, slip Guds ild for at nedbrænde og ødelægge ethvert forfædres alter oprejst mod dig og dine familiemedlemmer. Jeg tror, ​​at dette mfm bønspunkter mod forældres gæld vil evigt frigøre dig i Jesu navn. Jeg ser dig fejre din frihed i Jesus navn. Gud velsigne dig.

Bønspunkter

1. Far, jeg takker dig for jeg er dækket af Jesu blod.

2. Far, ved magten i Jesu navn ødelægger jeg enhver magt, der vil stå imod denne bøn.

3. Jeg erklærer, at enhver ond gæld, der er opstået ved forfedres tilbedelse af mine forfædres gud over mit liv og familie, bryder i ild i Jesu navn.

4. Hver gæld jeg har med vandsprit, ørken-ånder, hekseri-ånder, ånder i onde hellige træer, ånder inde i hellige klippebakker, familiegud, onde familiens værge-ånder, slangedyr i familiens landsby, maskerade-ånder, arvede åndemænds hustruer, annulleres nu !!! ved Jesu blod.

5. Hver ubevidst ond sjælebånd og pagt med forfædres ånd brydes af Jesu blod.

6. Hver beslutning, løfte eller løfte, som mine forfædre har truffet i modsætning til min guddommelige skæbne, mister dit greb ved ild i Jesu navn.

7. Hver juridisk grund, som forfædres / værge-ånder har i mit liv, bliver ødelagt af Jesu blod.

8. Hver generation af Guds forbandelse, der skyldes synden af ​​afgudsdyrkelse på mine forfædre, vaskes ren med Jesu blod i Jesu navn.

9. Hvert ondt alter fra forfædre, der taler imod mig, bliver tavset af Jesu blod i Jesu navn.

10. Hver forfædres manipulation af mit liv skal vendes i Jesu navn.

11. Ethvert ondt forfædres livsmønster designet til mig gennem løfter, løfter og pagter, skal brydes i Jesu navn.

12. Hvert hold på ethvert offer, der nogensinde er blevet tilbudt i min familie eller på mine vegne, bryder jeg din kraft i mit liv i Jesu navn.

13. Ethvert forfædres blodudgydelse af dyr eller mennesker, der påvirker mig, mister dit greb ved Jesu blod.

14. Enhver forbandelse, der er anbragt på min forfædres linje af nogen, der er snydt, mishandlet eller på dødspunktet, bryder nu i Jesu navn.

15. Hvert tøj af forfædre, svaghed, sygdom, sygdom, utidig død, fattigdom, utilfredshed, vanære, skam og fiasko i udkanten af ​​mirakler, der blev overført til min generation, bliver annulleret af jesus blod i Jesu navn.

16. Hver ond forfædres stærke mand i min familie, jeg afskaffede dig i Jesu navn.

17. Enhver ond forfædres vane og svaghed ved moralske fiaskoer, der viser sig i mit liv, mister dit greb og frigør mig nu, i Jesu navn.

18. Enhver magt fra min familiebaggrund, der søger at forliste mit liv og min tjeneste, bliver ødelagt af Guds ild i Jesu navn.

19. Hver raseri og voldsomhed af forfædres og familiens ånder, der er resultatet af, at jeg blev født på ny, slukkes af Guds flydende ild i Jesu navn.

20. Enhver forfæderkraft, der frustrerer ethvert område i mit liv for at afskrække mig fra at følge Kristus, modtage flere ødelæggelser i Jesu navn.

Tak for at besvare mine bønner i Jesus navn.

Annoncer

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her