20 bønepunkter mod Prince of Persia

4
5697

Efeserne 1: 19-23:
19 Og hvad er den overordnede storhed af hans magt for os-afdelingen, som tror efter hans mægtige arbejde, 20 som han udførte i Kristus, da han rejste ham op fra de døde og satte ham ved sin egen højre hånd de himmelske steder, 21 Langt over alt fyrstedømme og magt og magt og herredømme og ethvert navn, der er navngivet, ikke kun i denne verden, men også i det, der skal komme. 22 Og har lagt alle ting under hans fødder og gav ham til at være hoved over alle ting for kirken, 23 hvilket er hans krop, hans fylde, der udfylder alt i alt.

Prinsen af ​​Persien er Territoriale magter, de er mørkets kræfter der styrer et givet miljø eller en geografisk placering. Territoriale magter er onde kræfter, der er ansvarlige for onde aktiviteter i et givet område. For eksempel er der nogle områder, der er tilbøjelige til kriminalitet, alle former for grusomheder begås i disse områder, forbrydelser som, væbnede røverier, gangsterisme, kultisme, voldtægt, handel med hårde stoffer, kidnapning af internetbedrageri osv. Dette er håndværket af territoriale magter. De åndelige styrer altid det fysiske, når disse onde kræfter angriber ethvert miljø, begynder de at manifestere sig i menneskets liv. Sodom og Gomorra, hvor det var under indflydelse af territoriale magter, var det derfor, det blev ødelagt af Gud selv. Den eneste måde at overvinde denne territoriale magter er gennem bønner, og i dag engagerer vi 20 bønepunkter mod prinsen af ​​persien. Disse bønepunkter vil deaktivere alle sataniske aktiviteter i dit område i Jesus navn.

I bogen Daniel 10: 13-21 ser vi historien om, hvordan prinsen af ​​Persien, den territoriale dæmon, der var ansvarlig for Persien, forhindrede buen Angel Gabriel i at bringe daniel svarene på hans bønner. Men den gode nyhed er, at daniel var en vedvarende bønekriger, han holdt aldrig op med at bede, han fortsatte med at bede i yderligere 21 dage og var ikke ved at stoppe, indtil Gud sendte himmelske forstærkninger ledet af Arch Angel Michael for at komme Gabriel til redning , og daniel modtog svarene på sine bønner. Territoriale magter er hindrer spiritus, de vil altid stå på vej mod folks fremskridt i et givet miljø, for eksempel i nogle pendler, de er plaget af fattigdom, nogle er plaget af beruselse og hor, ingen er rimelige, dette er kræfterne på arbejdet i disse miljøer, er det derfor, vi må rejse sig og bede. Uanset hvor du befinder dig, det er deres territoriale kræfter, der arbejder i det miljø, skal du inddrage disse bønspunkter mod den persiske prins for at overvinde dem. Du skal stoppe dem, før du stopper dig. Der er nogle steder, hvor kirker ikke kan vokse, uanset hvad du prædiker, men ølbælter og bordeller blomstrer, dette er arbejdet med territoriale magter, vi må engagere os i voldelige bønner for at afvæbne dette kræfter, indtil vi beder, at himlen ikke vil gribe ind, når vi står op og imødegår disse sataniske kræfter i dag, ser jeg dit miljø renses ved det hellige spøgelse i jesus navn.

Engagér dette bønspunkter med Faith i dag, dæk hele dine omgivelser med Jesu blod, modstå dæmonerne, der arbejder i dit miljø, beder også om, at Herrens ord vil sejre i dit miljø og derved føre til massiv frelse af sjæle og mindre kriminalitet alt sammen til Guds ære. En persons effektive inderlige bøn kan levere et helt samfund. Jeg ser, at Gud leverer dit område i dag i Jesus navn.

Bønspunkter

1. Far, jeg takker dig for at have placeret mig på mine højder i Kristus Jesus.

2. Far, jeg takker dig for at have gjort mig mere end erobrere i Kristus

3. Far, jeg takker dig for at gøre mig en overvundet i Kristus

4. Far, jeg takker dig for at have givet mig autoritet over djævler i Jesu navn

5. Jeg er der for at tage myndighed over enhver fyrste af Persien (du kan erstatte Persien med navnet på dit samfund eller hvor du bor) i Jesu navn

6. Jeg er imod alle territoriale magter, der opererer i dette område i Jesus navn

7. Jeg frigiver alle under trældom af territoriale magter i mit område i Jesus navn.

8. Ved Helligåndens kraft, der arbejder i mig, frustrerer jeg enhver form for mørke, der opererer i mit område i Jesus navn.

9. Ved Jesu blod vasker jeg mit miljø rent, og jeg helliggør det i Jesu navn

10. Jeg erklærer, at fra denne dag og fremover skal Herrens ord sejre i mit område i Jesus navn.

11. Far, lad kirkenes herredømme begynde at tale i Jesus navn.

12. Styrk alle kirker i dette område til massiv sjælsvind i Jesu navn

13. Jeg lukker enhver satanisk virksomhed i dette område i Jesus navn

14. Jeg lukker alle drikkefuger, hytter, bordeller og cigaretter og indiske hampefuger i Jesus navn.

15. Jeg redder dette samfund fra listen i ånd i Jesus navn

16. Jeg redder dette samfund fra ånden i beruselse i Jesu navn

17. Jeg befri dette samfund fra ånden i fattigdom, mangel og mangel i Jesu navn

18. Jeg befri dette samfund fra ånd af eftertragtethed, der fører til stjæling, røveri, kidnappinger, voldtægt osv. I Jesus navn

19. Fader, åbn hjertene for folket i dette område for at acceptere evangeliet om din søn Jesus Kristus

20. Far, jeg takker dig for at besøge mit område i Jesus navn.

Annoncer

4 KOMMENTARER

 1. Jeg bliver altid fyret op af disse magtfulde bønpunkter. Disse bønner må ikke gå glip af mig, de er trappe op transformatorer.

 2. Tak til Herren,
  At du præst giver de fattige og tømme en grund til forløsning.
  Du er Herren, der bærer mig gennem stormen,
  Denne krigføring mod fjenden i denne landsby, jeg bor i.
  Satan har ingen ret til at tale eller dømme, fjenden og alle hans værker vil blive dræbt og ødelagt i dette område.
  Tak præst for at dele dine bedste intentioner og bønner!
  Det bygger mig virkelig op og overbeviser mig om, at fjenden er en tyv, fjenden er en morder af uskyldige.
  Satan vil blive trukket i ilden, helvede grov.
  Hvor lugten er meget dårlig, og han har intet valg og ingen stemme længere.
  Stemmen går til de hellige, retfærdige mennesker.
  Og du Gud hjælper os og giver os vision og retten til at stå stærk og overvinde mørket.
  Det er på grund af din retfærdige højre hånd !!!!
  Du dømmer og fordømmer løgnere og tyve i Jesus Mægtige navn amen.

  Kærlighed,
  Margret

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her