30 Krigsførelsesbønspunkter mod skæbnemord

3
22429

Salme 62: 2
2 Han er kun min klippe og min frelse; han er mit forsvar; Jeg bliver ikke meget bevæget.

Hvert Guds barn har en herlig skæbne. Intet Guds barn blev skabt en middelmådig i livet. Du er et skæbnes barn, din fremtid er lys, fordi Gud selv gjorde det sådan. Vi må forstå, at djævelen er menneskehedens erkefiende, og han vil gøre alt for at ødelægge din skæbne. En skæbne kan defineres som din Gud ordinerede destination i livet. I Jeremia 29:11 lovede Gud os en herlig og forventet ende. Din herlige skæbne bliver ikke realiseret bare ved at folde dine hænder og ikke gøre noget, du skal besidde din drøm fysisk ved at forfølge den og åndeligt ved at engagere dig krigsførelse bønspunkter. Jeg har samlet 30 krigsførelsespunkter mod skæbnemord, disse skæbnemordere er åndelige og menneskelige mørke agenter sendt af djævelen for at forhindre dig i at realisere dine drømme. Du skal modstå dem i bønner.

Livet er en krigføring, du skal kæmpe troens kamp for at få succes i livet. Intet kan stoppe en bederig kristen. Ingen djævel kan stå på din vej med succes. Du skal rejse dig og kæmpe for din herlige skæbne. Din skæbne er ikke i menneskets hænder, den er ikke engang i Guds hænder, den er i din hånd. Indtil du tager skridt, sker der ikke noget. For at du skal overvinde skæbnemordere, skal du fysisk rejse dig og gå efter dine drømme, ikke blive bevæget af dine spottere, ikke lade Tobias og sanballats fra denne verden afskrække dig, ligesom Nehemiah i Bibelen aldrig opgiver dine drømme. Også involverer disse krigsførelse bønspunkter mod skæbne mordere for at dæmpe dem åndeligt og fysisk. Bliv ikke overvundet af det onde, snarere overvind det onde ved det gode, og når du deltager i denne krigsbøn, gør du det gode ved Gud. Jeg ser Gud ydmyge alle skæbnemord på dine måder i Jesu navn.


Ny bog af pastor Ikechukwu. 
Tilgængelig nu på amazon

30 Krigsførelsesbønspunkter mod skæbnemord

1. Åh, opstå Gud og sprede alle mine fjender i Jesus navn

2. Far, jeg erklærer fuldstændig ydmygelse over alle skæbnemordere på min vej i Jesu navn

3. Intet våben for modløshed mod mig må blomstre i Jesu navn.

4. Jeg fordømmer enhver tunge, der taler imod min skæbne i Jesus navn

5. Må alle dem, der søger min skam, blive udsat for offentlig offentlig skam i Jesu navn

6. Må alle dem, der glæder sig over min undergang, blive døbt med sorg i Jesu navn

7. Må alle dem, der er efter mit liv, falde for min skyld i Jesus navn

8. Lad din mægtige hånd bryde rygraden fra fjenderne til min skæbne i Jesus navn

9. Lad alle dem, der angriber mig, blive angrebet af krigsengle i Jesu navn

10. Lad enhver mand, der udgør som Gud i mit liv, blive nedslidt i Jesu navn.

11. Jeg erklærer, at jeg kommer til toppen i livet i Jesu navn

12. Jeg erklærer, at intet land skal være for svært for mig at erobre i Jesu navn

13. Jeg erklærer, at mine fjender vil tjene mig i dette liv i Jesus navn

14. Jeg vedtager, at intet våben, der er dannet mod mig og min skæbne, skal blomstre i Jesu navn

15. Jeg erklærer, at fiasko ikke kan stoppe mig i Jesus navn

16. Jeg erklærer, at jeg er ustoppelig i livet i Jesus navn

17. Jeg erklærer, at jeg ikke kan undgås i Jesu navn

18. Jeg erklærer, at jeg er ukurøs i Jesu navn

19. Jeg erklærer, at ingen mennesker kan stå imod mig med succes alle de dage af mit liv i Jesus navn.

20. Jeg erklærer, at jeg skal dominere og regere midt blandt mine fjender i Jesu navn.

21. Jeg erklærer, at som det var i Josephs dage, vil alle mine skæbnes mördere komme og bøje sig for mig i Jesus navn

22. Jeg står imod enhver styrke af modstand mod mit gennembrud i Jesu navn

23. Jeg står imod enhver satanisk stærk mand fra mit fundament i Jesus navn

24. Jeg vedtager et stop for alle spildende vaner, der kæmper mod min skæbne i Jesu navn

25. Jeg suger mig våd af Jesu blod

26. Ved Jesu blod vasker jeg mig selv! For ren fra alle forfædres forbindelser i Jesu navn

27. Ved Jesu blod overvinder jeg enhver modstandskraft mod min skæbne i Jesu navn

28. Jeg befæst mig med det hellige spøgelse i Jesu navn

29. Jeg befæstede mit hus med det hellige spøgelse i Jesu navn

30. Jeg erklærer, at min fremtid er lys i Jesu navn.

Tak Jesus.

KSE I HVERDAGSPRAYERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
TILMELD NU

3 KOMMENTARER

  1. Guds mand vær venlig at bakke mig op i bønner. Bed for mig mod skæbnedræbende, grundlæggende problemer, drømmeødelæggere, stærke mænd og kvinder i min familie. Gud velsigne dig som du gør.

  2. Jeg havde i 2021 en meget bekymrende drøm, der vækkede mig bedrøvet og irettesatte den i Jesu navn, og derefter bad jeg Gud om at hjælpe mig med, hvordan jeg får en krigsførelsesbøn mod disse mørke drømme, da jeg er troende, men ved ikke hvordan at bede imod dem med ild og lidenskab.

    Jeg gik derefter ind på min YouTube skrev ind om drømmen, jeg havde en uhellig drøm.

    Jeg stødte på flere videoer om Pastor Chinedum og fandt den nøjagtige video, der prædikede min uhøflige opvågning kl. 9 om denne drøm.

    Det er nu 14:18, og jeg har været fuldstændig nedsænket i ordene, undervisningen og åbenbaringerne om, hvordan jeg kan blive i bønkrig mod mine fjenders forsøg. Min ånd er nu i fred igen ved at vide, at jeg ikke er alene om denne kamp, ​​da Min Herre og frelser er i kontrol, så længe jeg overgiver alt til ham og er modig og bevidst i min gang med udfrielse.

    Så glad for at jeg fandt dig Pastor Chinedum. Vær velsignet, og bliv ved med at være Guds redskab.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.