10 Befrielse for at bryde forbandelser over familien

3
24011

Galaterne 3: 13-14:
13 Kristus har frelst os fra lovens forbandelse og gjort en forbandelse for os; thi der er skrevet: Forbandet er enhver, der hænger på et træ: 14 så Abrahams velsignelse kunne komme over hedningerne gennem Jesus Kristus; at vi kan modtage Åndens løfte gennem tro.

Alle forbandelser kan brydes, det kræver kun tro fyldt frelse for bøn og en god forståelse af Kristi ord. I dag har vi samlet 10 befrielser for at bryde familiens forbandelser, disse bønner vil give dig mulighed for at sprede enhver ond erklæring sendt i din retning. I Jesaja 54:17 opfordrede Bibelen os til at fordømme enhver tunge, der rejser sig imod os, indtil du åbner din mund i bønner, fjendens embargo måske aldrig forlader dit liv.

Familieforbandelser er reelle, de er forfædres forbandelser, der kriger mod uskyldige familiemedlemmers fremskridt. Disse forbandelser er som et resultat af dæmoniske afgudsdyrkelser fra vores forfædre, ond hengivenhed for hele deres familie til en gud eller gud, visse eder og løfter, som vores forfædre har afgivet til deres guder. Disse onde fremgangsmåder forsvinder ikke bare sådan, selv efter mange år vil generationer af disse, vores forfader, fortsætte med at kæmpe mod disse onde ånder. For eksempel, når en mand dedikerer sig selv og hele sin slægt til en guddom, og han afgiver erklæringer som denne "Jeg og mine børnebørn vil for evigt tjene dig", har han afleveret alle sine afkom til djævelen. Problemet begynder nu, når hans store oldebørn, der ikke ved noget om den fædres pagt, holder op med at tilbede guderne til deres fædre, så begynder forbandelsen at virke imod dem, forbandelsen af ​​en brudt forfædres pagt. Dette er en væsentlig grund til, at mange familier er i ruiner i dag. Mange familier lider under djævelens trældom på grund af en brudt forfædres pagt.


Ny bog af pastor Ikechukwu. 
Tilgængelig nu på amazon

Men den gode nyhed er disse, som Guds barn: Du er blevet frelst fra lovens forbandelser, du er blevet frigivet fra alle forfædres forbandelser, ved Jesu blod, du er blevet fuldstændig befriet fra synd og enhver form af forfædres forbandelser. Når du engagerer dig i denne befrielsesbøn for at bryde familiens forbandelser, ser jeg dit liv blive forbandelsesfrit i Jesu navn. Kend disse i dag, du er UBARBAR !!! Ingen djævelsk forbandelse kan herske i dit liv længere i Jesus navn. Bed denne frelsesbøn i dag og vær helt fri for djævelen i Jesus navn.

10 Befrielse for at bryde forbandelser over familien
1. Jeg bekender mine forfædres synder (angiv dem, hvis du kender nogen) i Jesus navn

2. O Herre, lad din nåde sejre over enhver familieforbannelse, der angriber mit liv i Jesus navn

3. Lad kraften i Jesu blod adskille mig fra mine forfædres synder i Jesu navn.

4. Jeg afviser enhver ond indvielse, der er lagt på mit liv, i Jesu navn.

5. Jeg bryder enhver satanisk ordination med mine navne derpå i Jesu navn.

6. Jeg giver afkald på og løsriver mig fra enhver negativ dedikation, der er lagt i mit liv, i Jesu navn.

7. Jeg befaler alle dæmoner bag forbandelserne i min familie om at forlade nu i Jesu Kristi navn.

8. Jeg tager myndighed over alle familiens forbandelser, der kæmper mod mig, i Jesu navn.

9. Herre, annullere de onde konsekvenser af enhver brudt demonisk pagt eller indvielse i jesus navn.

10. Jeg tager myndighed over alle de forbandelser, der stammer fra brudt dedikation og pagt, i Jesu navn.

KSE I HVERDAGSPRAYERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
TILMELD NU

3 KOMMENTARER

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.