20 Leveringsbønner for de mistede får

0
20769

Luke 15: 14-32:

14 Og da han havde tilbragt alt, opstod der en mægtig hungersnød i dette land; og han begyndte at være i mangel. 15 Og han gik og slog sig sammen med en borger i dette land; og han sendte ham ind i markerne for at fodre svin. 16 Og han ville besvime af at have fyldt sin mave med de skaller, som svinene spiste; og ingen gav ham. 17 Og da han kom til sig selv, sagde han: Hvor mange lejere af min fars har brød nok og til overs, og jeg omkommer af sult! 18 Jeg vil rejse mig og gå til min far og sige til ham: Fader, jeg har syndet imod himlen og foran dig. 19 Og jeg er ikke mere værdig til at blive kaldt din søn; gør mig som en af ​​dine hyrede tjenere. 20 Og han rejste sig og kom til sin Fader. Men da han endnu var en god vej væk, så hans far ham og havde medfølelse og løb og faldt på hans hals og kyssede ham. 21 Og Sønnen sagde til ham: Fader, jeg har syndet imod himlen og for dine øjne og er ikke mere værdig til at blive kaldt din søn. 22 Men Faderen sagde til sine Tjenere: Fremfør den bedste Kåbe og læg den på ham; og læg en ring på hans hånd og sko på hans fødder. 23 Og før den fedtede kalv med hit og dræb den; og lad os spise og være glædelige. 24 Thi denne søn var død og lever igen; han var fortabt og bliver fundet. Og de begyndte at være lystige. 25 Men hans ældre søn var i marken; og da han kom og nærmede sig huset, hørte han musik og dans. 26 Og han kaldte en af ​​Tjenerne og spurgte, hvad disse Ting betød. 27 Og han sagde til ham: Din Broder er kommet; og din far dræbte den fedtede kalv, fordi han har modtaget ham i sikkerhed. 28 Og han var vred og ville ikke gå ind; derfor kom hans far ud og bedrager ham. 29 Og han svarede og sagde til sin Fader: Se, disse mange år tjener jeg dig, og jeg har aldrig overtrådt dit bud; og alligevel har du aldrig givet mig et barn, så jeg kunne glæde mig med mine venner. 30 Men så snart da din søn var kommet, som har fortæret din leve med skøger, du dræbte den fedtede kalv for ham. 31 Og han sagde til ham: Søn, du er altid med mig, og alt hvad jeg har, er dit. 32 Det var mødt, at vi skulle glæde os og være glade; thi denne bror var død og lever igen; og blev tabt og findes.

Jeg var nødt til at citere de ovenstående lange skrifter for at vi kunne forstå denne bønner effektivt. Disse 20 frelsebønner for mistede får er en aggressiv bøn, som vi beder om frelse af en mistet sjæl. Der er visse mennesker, der måske aldrig bliver frelst, medmindre der sker noget underligt med dem. Det krævede et radikalt møde for Paul at blive frelst Apostlenes Gerninger 9: 5, ovenstående skrift i Lukas 15 fortæller os, at den fortabte søn huskede hjem, da han begyndte at lide. Lad mig være hurtig med at sige dette, Gud skader ikke hans skabelse (mennesker) bare for at redde dem, Bibelen siger, at det er Herrens godhed, der fører os til omvendelse Romerne 2: 4. Men sandheden er dette, alle syndere vil altid blive udsat for djævelens angreb, der vil altid være frustrationer og tomrum i syndernes liv. Denne bønner er en meget strategisk bøn, hvor vi beder om, at Gud bruger disse udfordringer til at tegne dem for sig selv. Vi beder også om, at Gud arresterer dem og viser sig for dem i visioner og åbenbaringer. Derfor beder vi denne bøn.

KSE I HVERDAGSPRAYERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
TILMELD NU

Ny bog af pastor Ikechukwu. 
Tilgængelig nu på amazon

Hvis du har en elsket, der er tabt i synd, så bed disse udfrielsesbønner for det mistede får for ham / hende. Når du beder om disse bønner, vil Gud arrestere dem, han vil bruge frustrationerne i livet til at trække dem til sig selv. Gud kan endda modstå dem for at redde dem. Giv ikke op på de fortabte, bed denne bøn med tro i dag og forvent øjeblikkelige vidnesbyrd.

20 Leveringsbønner for de mistede får

1. Far, jeg beder om, at (nævnes personens navn) ikke vil finde fred, før han vender tilbage i omvendelse til sin Skaber.

2. Jeg pålægger enhver ond ven at forvirre (nævne personens navn) at blive adskilt fra ham / hende i Jesu navn.

3. Lad Guds engle opstå og blokere stien (Nævn personens navn) med stor modstand, indtil han / hun løber tilbage til Frelseren i Jesu navn.

4. Lad alle mærkelige elskere begynde at undgå (Nævn personens navn) fra i dag i Jesu navn.

5. Herre, lad din guddommelige dom falde over alle onde samarbejdspartnere, der forvirrer (Nævn personens navn)

6. O Herre, bygg en væg af hindring omkring (Nævn personens navn), så han ikke er i stand til at udføre nogen ugudelig aktivitet.

7. Lad alle de gode ting (nævnt personens navn) nyder og derved hærde sit hjerte for sandheden trækkes tilbage i Jesu navn.

8. Lad (nævne personens navn) blive syge alle former for alkohol eller ved hjælp af noget vanedannende materiale, i Jesu navn.

9. Jeg bryder enhver forbandelse over livet (Nævn personens navn) i Jesu mægtige navn.

10. Lad englerne for den levende Gud begynde at forfølge alle dæmoner, der bure (Nævn personens navn) i Jesu navn.

11. Herre, gå tilbage til fundamentet i hans / hendes liv og udfør de nødvendige kirurgiske operationer i Jesu navn.

12. Jeg binder enhver stærk mand, der militerer mod frelsen for disse mistede får, i Jesu navn.

13. Lad enhver dæmon om ødelæggelse i sit liv blive ødelagt i Jesu navn.

14. Kære Lord, arrester denne, ligesom du arresterede Saul, der blev post! E paul, i Jesu navn.

15. Hver ondskabseffekt af eksterne indblandinger i hans / hendes liv neutraliseres fuldstændigt i Jesu navn.

16. Jeg lammer enhver arkitekt for konflikt og fjendtlighed i hans / hendes liv i Jesu navn.

17. Lad enhver ondskab, der prøver at trække ham / hende til helvede, stoppes og udvises i Jesu navn.

18. Far, redd dette mistede får og tag al herlighed i Jesu navn.

19. Far, lad frelse af disse mistede får føre til frelse for mange andre i Jesu navn.

20. Tak Jesus for din frelse.

 

 


EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.