20 Bønepunkter mod forfædres forbandelser

0
4093

Forfædres forbandelser er konsekvenser, som vi lider som følge af vores forfædres synder. Bliv ikke bedrag, denne forbandelse er reel. Mange familier er blevet plaget med generationsproblemer, og de er blevet holdt fanget af djævelen. Men jeg har gode nyheder, i dag vil disse 20 bønepunkter mod forfædres forbandelser give dig. Ved dette, du er en ny skabelse, gamle ting er forbi væk, og alle ting er blevet nye. Du ved, at længere har brug for at lide for dine fæders synder og grusomheder. I Esekiel 18: 1-32 gjorde Gud det klart, at hans børn ikke mere skal lide af de fædres synder. Han sagde, at den synd, der synder, skal dø.

Derfor mine brødre, I skal rejse dig op i bønner og afvise forældres byrder, bruge disse bønspunkter mod forfædres forbandelser for at føre åndelig krigføring. Djævelen er en stædig ånd, han vil fortsætte med at komme til dig, indtil du begynder at modstå ham voldsomt. Du skal voldsomt modstå djævelen i bønner, og denne bøn er en god måde at starte på. Bed det med al den tro, du har, fortsat med at erklære din frihed for hver forfædres forbandelser og generations forbandelser. Stå din jord i tro og se din Gud give dig sejr.

20 Bønepunkter mod forfædres forbandelser

1. Jeg frigiver mig fra alle forfædres forbandelser i Jesu navn.

2. Jeg frigiver mig fra alle forfædres forbandelser, der stammer fra mine forældres religion, i Jesu navn.

3. Jeg frigiver mig fra alle forfædres forbandelser, der stammer fra mit tidligere engagement i enhver demonisk religion, i Jesu navn.

4. Jeg bryder mig løs og løsner mig fra enhver idol og beslægtet tilbedelse i mine fædre hus i Jesu navn.

5. Jeg frigiver mig fra alle forfædres forbandelser fra drømmen i Jesu navn.

6. Lad hvert satanisk angreb mod mit liv i mine drømme, der påvirker mit liv negativt blive ødelagt nu i Jesus navn.,

7. Lad alle forfædres kræfter, der er plantet i min familie, blive udrullet nu af Guds mægtige hånd i Jesus navn.

8. Jeg beordrer alle demoniske frø i mit liv at komme ud af dets rødder i Jesu navn!

9. Alle onde fremmede i min krop, kom ud af dine skjulesteder i Jesu navn.

10.Jeg adskiller mig fra ethvert ondt led, som jeg deler med mine forfædre i Jesu navn.

11. Ved Jesu blod skyller jeg mit system fra enhver åndelig og fysisk gift i Jesu navn.

12.Jeg hoster og kaster op all mad der spises fra djævelens bord i Jesu navn.

13. Lad alle negative materialer, der cirkulerer i min blodomløb, evakueres i Jesu navn.

14. Jeg dækker mig med Jesu blod fra enhver forfædres forbandelse i Jesu navn

15. Hel ild fra ånden, brænd fra toppen af ​​mit hoved til mine fødder, frigør mig fra alle forfædres forbandelser i Jesus navn.

16.Jeg fjernede mig fra enhver ånd af fattigdom fra min forfædres linje i Jesu navn.

17.Jeg fjernede mig fra enhver stammens ånd og forbandelse i Jesu navn.

18.Jeg afskåret mig fra enhver territorial ånd og forbandelse i Jesu navn.

20.Jeg hævder min fuldstændige befrielse fra ånden i baglænding i Jesu navn.

Tak Jesus.

Annoncer

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her