Daglig Bibel-læseplan KJV 15. oktober 2018

0
1958

Vores daglige læseplan for bibelen for i dag er fra psalmbogen 135: 1-21. Det er en psalm af ros og taksigelse. Som troende må vi lære at give Gud ros for den han er i vores liv. Ting er måske ikke perfekte med dig, men du skal lære at værdsætte Gud for livets gave. En levende hund er bedre end en død løve.

Når vi roser Gud, ses hans nærvær midt inde, når vi roser Gud, forpligter vi ham til at udføre mægtige gerninger i vores liv, slutte sig til os for at prise Gud med denne bibellæsning i dag og blive velsignet.

Daglig Bibel-læseplan KJV

Salme 135: 1-21

1 Ros I Herren. Prise Herrens navn; prise ham, I Herrens tjenere! 2 I, som står i Herrens hus, i domstolene i vor Guds hus, 3 pris Herren; thi Herren er god; syng priser for hans navn; for det er behageligt. 4 Thi Herren har udvalgt Jakob til sig selv og Israel til sin særegne skat. 5 Thi jeg ved, at Herren er stor, og at vor Herre er over alle guder. 6 Uanset hvad Herren behagede, gjorde han i Himmelen og på Jorden, i Havene og alle dybe Steder. 7 Han får damperne til at stige op fra jordens ender; han gør lynet for regnen; han bringer vinden ud af sine skattekammer. 8 hvem slog Egypts førstefødte, både af mennesker og dyr. 9 Hvem sendte tegn og vidundere midt iblandt dig, Ægypten, over Farao og over alle hans tjenere. 10 der slog store nationer og dræbte mægtige konger; 11 Sihon, kongen af ​​Amoriterne, Og, kongen af ​​Basan, og alle Kanaans kongeriger: 12 Og de gav deres land til en arv, en arv for sit folk Israel. 13 Dit navn, Herre, varer evindelig; og din mindesmærke, O Herre, gennem alle generationer. 14 Thi HERREN vil dømme sit Folk og omvende sig om sine Tjenere. 15 Hedningernes afguder er sølv og guld, som er menneskers hænder. 16 De har Munde, men de taler ikke; øjne har de, men de ser ikke; 17 De har ører, men de hører ikke; der er heller ikke noget åndedrag i deres mund. 18 De, der skaber dem, er ligesom dem; det er enhver, der har tillid til dem. 19 Velsigne Herren, Israels hus! Velsigne Herren, Arons hus! 20 Velsigne Herren, o Levis hus! I, som frygter Herren, velsigne Herren. 21 Velsignet være Herren fra Sion, der bor i Jerusalem. Prise Herren!

Daglige bønner

Far, jeg roser dig i dag for den du er, ikke kun for det, du har gjort, tak for livets gave, tak for din kærlige venlighed og ømme nåde, tak for at du altid er der for mig, jeg giver dig al ære, ære og ros i Jesu navn.

Daglige tilståelser

Jeg erklærer, at jeg er favoriseret fra alle sider i dag i Jesus navn
Alt fungerer i min favør denne dag i Jesu navn
Jeg erklærer, at overalt, hvor jeg går, vil jeg befale fordel fra mænd og kvinder i Jesus navn
Gode ​​ting skal komme min vej i dag i Jesus navn.
Far tak fordi du gav mig et nyt navn i Jesus navn.

Annoncer

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her