50 Krigsførebøn Peger mod mørkets styrker.

11
103040

Lad de ugudeliges ondskab falde over dem. I dag har jeg samlet 50 krigsbønepunkter imod mørkets kræfter. Vi må føre den åndelige kamp til fjendens lejr. Djævelen er ond, og hans livs mission er at stjæle, dræbe og ødelægge, vi må ikke

lad ham, vi må opstå og modstå ham i krigsførebønner. Vi skal frigøre Guds ild for at fortære alle aktiviteterne for mørkets agenter i vores liv.

Når du ikke beder, bliver du djævelens bytte. Denne krigsførelsesbøn peger mod mørke kræfter vil bringe en ende på hver endeløse cirkel af dæmoniske aktiviteter i dit liv. Jeg opfordrer dig til at erklære en faste, når du beder denne bøn, og bede dem i tro for at få maksimale resultater. Alle dine fjender skal bøje sig i dag i Jesu navn.

KSE I HVERDAGSPRAYERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
TILMELD NU

Ny bog af pastor Ikechukwu. 
Tilgængelig nu på amazon

 

50 Krigsførebøn Peger mod mørkets styrker.

1). Jeg taler lys over alt dæmonisk mørke, der svæver i mit liv i dag i Jesus navn.

2). Åh gud! Jeg beordrer enhver demonisk mørkeagent, der kæmper imod mig, at falde og dø i Jesu navn.

3). Herre, jeg adskiller mig fra ethvert mørke eller mørke genstande, som jeg måske har sammenfiltret med bevidst eller ubevidst i Jesus navn.

4). Ethvert husholdningsafgud, der tilbedes af mine forfædre og kæmper stadig med min skæbne, jeg pålægger dem at blive fortæret af den hellige spøgelses ild i Jesu navn.

5). Jeg kommer imod alle demoniske guddomme, der militerer mod mig og mit husholdning, blive fortæret af Helligåndens ild i Jesu navn.

6) .Jeg beordrer alle åndelige konger i Egypten (åndelige slavemestre) om at miste dem i mit liv i dag ved Jesu blod i Jesus navn.

7). Åh gud! Kæmp mod dem, der kæmper mod mig, stå op, Herre, og slå mine plagere med forskellige plager som mose- og faraoens dage i Jesu navn.

8). Alle hekser, troldmænd og velkendte sprits, der opererer på mit område, er placeret og ødelagt af Helligåndens ild i Jesu navn.

9) .Alle giganter i mit liv, trække mig ned og sidde på min skæbne skulle falde og dø i Jesus navn.

10). Hør Herrens ord alle giganter i mit liv, falde aldrig op igen i Jesu navn.

11). Å Herre, lad de ugudeliges ondskab over mit liv vendes mod dem nu i Jesus navn.

12). Jeg erklærer det i Jesu navn, at min husstand skal være for varm til, at djævelen og hans demoniske agent kan blive i Jesu navn.

13). Jeg annullerer al satanisk dom over mit liv og skæbne i Jesu navn.

14). Herre! Ved blodet fra den evige pagt tavs hver ond tunge af demoniske agenter af mørke, der taler om mit liv i Jesus navn.

15). Hver vagt i mørkets rige, der er mod mitt liv, frigiver jeg ødelæggelsesengle for at sprede dem i Jesu navn.

16). Åh Herre, jeg frigiver det hellige ånds ild for at fortære og ødelægge alle aktiviteter i mørkets rige i mit liv i Jesus navn.

17). Å Herre, lad dem, der søger efter mit liv, blive ødelagt for min skyld i Jesus navn.

18). Ethvert ondt plot over min skæbne skal annulleres i Jesu navn.

19). Alle hekse og herskere af mørke skal besøges af Helligåndens ild i Jesu navn.

20). Å Herre, lad din guddommelige dom hvile på enhver ond mand eller kvinde, der kæmper mod min skæbne i Jesus navn.

21). Jeg erklærer, at alle de agenter, der bruges af mørkets kræfter mod mig, falder i den grob, de gravede for mig, inklusive dem og der husstand i Jesus navn.

22). Åh gud! Besvær alle dem, der bekymrer mit liv fra i dag i Jesus navn.

23). Alle ugudelige mennesker, der ligger lavt i bakhold for mig, skal blive knust af Herrens engel i Jesus navn.

24). Herre, bryt den stærke arm fra enhver stærk mand i mit liv i dag, gør dem lamme i Jesu navn.

25). Hver ond mand eller kvinde, der har lagt en kur eller forbandelser på mig, skal forbandes af Min Gud i dag, og som min Gud forbandelse ingen mand kan velsigne i Jesus navn.

26). Åh Herre, hver grop, der er blevet gravet for mig af hekse og mørkeagenter, erklærer jeg, at alle af dem falder ned i det i Jesus navn.

27). Jeg dekreter i dag, at jeg er fuldstændig fri for mørkets magt. Jeg forkynder, at det er et tabu for dem at dele og forbruge mit kød i Jesus navn.

28). Åh Herre, jeg profeterede, at alle dem, der løber til hekselægerne eller falske profeter for min skyld, skal få deres problemer multipliceret i Jesus navn.

29). Jeg udtaler frimodig, at jeg er i lyset, mørket har ikke længere nogen del i mig, derfor er jeg uberørbar overfor mørkets rige i Jesu navn.

30). Åh Herre, vært af værten, undersøg mig grundigt og identificer alt mørke, der gemmer sig i mit liv. Udsæt dem og ødelæg dem i Jesus navn.

31). Åh Herre, befri mig fra onde menneskers hænder og urimelig i Jesus navn.

32). Jeg erklærer, at en hvilken som helst pagt med hekser, hvor mine navne er blevet taget, skal forbruges i ild i Jesu navn.

33). Enhver voldelig mand eller kvinde, der undertrykker mig, skal blive fuldstændigt fortæret af Guds ild i Jesu navn.

34). Herre, alle onde helligdomme, der arbejder imod mit liv og skæbne, skal fortæres af ild i Jesus.

35). Alle, der har sagt, så længe de levende, jeg ikke vil blomstre, vil fortsætte med at leve i evig skam, når jeg blomstrer, før der er øjne i Jesus navn.

36). Åh Herre, jeg befaler øjnene på enhver velkendt ånd, der overvåger min skæbne til at være blind i Jesu navn.

37). Å Herre, forbrud med ild alle værker om hekseri i mit liv i Jesus navn.

38). Alle åndelige pile, der sendes til mig af mørkets rige, skal vende tilbage til afsenderen i Jesus navn.

39). Herre, kom og regere i mit liv fremover, så mørkets magt ikke vil dominere mig igen i Jesus navn.

40). Å Herre, bemyndig mig i dag, så jeg kan stå imod kraften i mørket, der kæmper imod mig i Jesus navn.

41). Åh Herre, træk mig ud af nettet med mørkets magt i Jesu navn.

42). Å Herre, lad dit lys opstå og skinne i mit liv, idet du fortærer alle fjenderes mørke i mit liv i Jesus navn.

43). Åh Herre, lad den onde mand eller kvinde i mit liv pludselig gå i graven i Jesus navn.

44). Alle råd og planer fra nationer (mørkets rige) om mit liv skal intet komme i Jesus navn.

45). Å Herre, enhver ond rådgiver, der giver onde råd mod mit liv, skal ødelægges i Jesu navn.

46). Å Herre, udnæv med dig dine engle, der er forfærdelige for mørkets kraft i Jesu navn.

47). Å Herre, sæt himmelens hær mod dem, der kæmper imod mig i Jesus navn.

48). Alle dem, der hævder at være mægtige, der venter på mig, skal pludselig blive overfaldet og ødelagt af himmelens hær i Jesu navn.

49). Jeg erklærer i dag, at enhver mand, der udgør sig som Gud i mit liv, skal blive slået ned af herrens engel i Jesus navn.

50). Far lad mine fjenders ønsker om mig være der en portion 7 gange i Jesus navn.

 


11 KOMMENTARER

 1. Mathew 24 mod 10
  På det tidspunkt mange
  vil vende sig fra troen og vil forråde og hader hinanden, og mange falske profeter vil.

  mine brødre. og søstre lader være forsigtige med disse dæmoner af korona-virus

 2. Tak for disse bønner. Jeg spekulerede på, om nogen kunne bede for min mor og jeg. Vi bor i et samfund, og jeg har lyst til, at disse mennesker retter sig mod enlige mennesker. Jeg har boet hos min mor i en uge, da jeg er bange for at forlade hende, da disse mennesker gør magi og bange for at de gør noget mod hende, kan nogen bede for mig. Mange tak tak.

 3. Lad mig vide, når du er klar til at lave en 3-dages faste og bøn omkring 3 om morgenen, en kraftig bøn, vi alle har brug for faste og bøn for at komme mod mørkets kræfter, jeg hedder Jeanette

 4. Kære præst venligst venligst!
  Kære sir Slam i Jesu Kristi hellige navn!
  Bønanmodning om åndelig velsignelse og helbredelse og alt, hvad der er nævnt i denne ansøgning, og endda som ikke er nævnt.
  Venligst, det er en så ydmyg anmodning til dig, som beder for alle mine anmodninger og ansøgninger, når du beder mit navn Simon. Husk mig i alle dine almindelige bønner.
  Det er en så ydmyg anmodning til dig, at du beder venligst for mig om, at Herre Jesus Kristus snart helbreder mig fra alle mine kropssygdomme i sit hellige navn, og bed venligst om, at Jesus Kristus fjerner alle mine fejl og fejl, som fører mig så langt fra Herren, den almægtige.
  Herre brug mig til sit arbejde, som han gjorde, da han var i denne verden til at prædike, med mirakler og helbredelse og befri de mennesker, der var bånd/fængslet i onde ånder, og han befriede dem og ændrer deres liv og gør mig, som han vil, jeg skal være . Bed venligst om, at Herre Jesus Kristus giver mig åndelig velsignelse. Jeg ønsker at arbejde for Herren Jesus Kristus, bed venligst for mig, at Herren Jesus Kristus velsigner mig, da han velsignede sine tjenere, profeter og disciple med jeres hellige åndsgaver og fyld mig med jeres hellige ånd og giv mig sine myndigheder, som han gav sine disciple ligesom Peter, Paulus og Moses og Elias og Elisa og mange andre og åbne mine hjerteøjne, da han åbnede æslets øjne og mund. Så jeg kan bruge disse autoriteter og helligåndsgaver til at ændre folks liv og hjælpe dem i hans hellige navn Jesu. Bed venligst om, at Herre Jesus Kristus giver mig autoritet til at kæmpe og vinde mod Satan, som faldt ned fra himlen, da han har. Gud giver også alle gaver fra den hellige ånd, som er nævnt i Bibelen og endda ikke nævnt i Bibelen, det er en så ydmyg anmodning, og bed venligst om, at Herre Jesus Kristus giver mig kaldelsesvelsignelse som Samuel, og tiden kom snart, da tiden kom, Jesus vækk mig, som han vækker Samuel og hans disciple ikke blot vække, men denne gang Herre giv mig autoritet og alt, hvad der er nævnt i Bibelen og ikke nævnt, og bed venligst om, at Jesus giver mig sit åndssværd, som han gav til Elias og Samson venligst det er en så ydmyg anmodning til dig, og endelig vil jeg se Herren Jesus Kristus som Daniel, og Ezekiel og Isiah ser ham og Peter, Jakub og Johannes ser ham i herlighed med åbne øjne på bjerget, bed venligst, jeg vil også se Jesus Kristus det er mit ønske og mit livs formål at se på Jesus, som Zakies ser på Jesus, venligst bøn om, at Jesus viser mig sig selv i herlighed med åbne øjne, mens hans disciple ser på bjerget, og Herren Jesus Kristus også giver, hvilket er bedt om og spurgt af min lærer haroon og ældste lærer younas og andre, og giv alle de hellige åndsgaver, som er nævnt eller ikke nævnt i hans bibel, og giv mig øjnene og velsignelsen, at jeg kan se Bibelen på gylden skifer med min åbne og lukkede øjne hver gang overalt er det min ydmyge anmodning i hans hellige Jesus navn. Amen Sum Amen.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.