20 bibelvers om bekymring og stress

0
26475

Bibelvers om bekymring og stress. Jesus fortalte os, at "hvem der blandt os ved at bekymre sig kan tilføje en hårstreng til deres hoved." Bekymring eller bekymring er et tegn på troløshed. Gud ønsker ikke, at vi skal være bekymrede for livet, han sagde bare søg først mit rige og min retfærdighed, så kommer alle de ting, du bekymrer dig om, til dig. Mattæus 6:33.

Bekymring fører til stress, og stress er farligt for dit helbred. Jeg har fundet 20 bibelvers om bekymring og stress, der vil øge din tro og fortælle dig, at uanset hvilken udfordring, Gud er stadig i kontrol. Jeg opfordrer dig til at læse disse skrifter med stor tro.

20 bibelvers om bekymring og stress

KSE I HVERDAGSPRAYERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
TILMELD NU

1). Jesaja 41:10:
10 Frygt ikke; thi jeg er med dig; vær ikke forfærdet; thi jeg er din Gud; jeg vil styrke dig; ja, jeg hjælper dig; ja, jeg vil støtte dig med min retfærdighed højre hånd.


2). Salme 56:3:
3 Hvilken tid jeg er bange, vil jeg stole på dig.

3). Filipperne 4: 6-7:
6 Vær forsigtig for intet; men i alle ting ved bøn og bøn med taksigelse, lad dine anmodninger blive kendt for Gud. 7 Og Guds fred, der passerer al forståelse, skal bevare jeres hjerter og sind gennem Kristus Jesus.

4). Johannes 14:27:
27 Fred, jeg forlader med dig, min fred giver jeg dig: Ikke som verden giver, giver jeg dig. Lad ikke dit hjerte blive uroligt og lad det ikke være bange.

5). 2 Timoteus 1: 7:
7 Thi Gud har ikke givet os frygtens ånd; men af ​​kraft og af kærlighed og af et sundt sind.

6). 1 Johannes 4: 18:
18 Der er ingen frygt i kærlighed; men den fuldkomne kærlighed driver frygten, for frygt har pine. Han, som frygter, er ikke fuldkommet i kærligheden.

7). Salme 94:19:
19 I mangfoldigheden af ​​mine tanker inden i mig glæder dine bekvemmeligheder min sjæl.

8). Jesaja 43:1:
1 Men nu siger så Herren, som skabte dig, Jakob, og den, som har dannet dig, Israel: frygt ikke! Thi jeg har løst dig, jeg kaldte dig ved dit navn; du er min.

9). Ordsprogene 12:25:
25 Tunghed i menneskets hjerte gør det bøje, men et godt ord glæder det.

10). Salme 23:4:
4 Ja, selvom jeg vandrer gennem dødens skygge, frygter jeg intet ondt; thi du er med mig; din stang og din stab trøster mig.

11). Joshua 1: 9:
9 Har jeg ikke befalet dig? Vær stærk og med et godt mod; Vær ikke bange og vær ikke forfærdet, for Herren din Gud er med dig, uanset hvor du går.

12). Matt 6:34:
34 Tager derfor ikke nogen tanke om morgenen, for i morgen tænker de over sig selv. Dets onde er tilstrækkelig til dagen.

13). 1. Peter 5: 6-7:
6 Ydmy dig derfor under Guds mægtige hånd, så han kan ophøje dig i rette tid. 7 Kast al din pleje over ham; for han holder af dig.

14). Jesaja 35:4:
4 Sig til dem, der er af frygtet hjerte: Vær stærk, frygt ikke! Se, din Gud kommer med hævn, ja Gud med vederlag; han kommer og redder dig.

15). Luk 12: 22-26:
22 Og han sagde til sine Disciple: Derfor siger jeg eder: Tænk ikke over dit Liv, hvad I skal spise; hverken for kroppen, hvad I skal lægge på. 23 Livet er mere end kød, og kroppen er mere end klæder. 24 Tænk på Ravnene; thi de hverken sår eller høster; som hverken har lager eller stald; og Gud fodrer dem: hvor meget mere er I bedre end fuglene? 25 Og hvem af jer, der tænker over, kan tilføje hans statur en alen? 26 Hvis I da ikke er i stand til at gøre det mindste, hvorfor tænker I på resten?

16). Salme 27:1:
1 Herren er mit lys og min frelse; hvem skal jeg frygte? Herren er styrken i mit liv; for hvem skal jeg være bange?

17). Salme 55:22:
22 Kast din byrde over Herren, og han skal bære dig; han skal aldrig lade de retfærdige komme til at bevæge sig.

18). Markus 6:50:
50 Thi de så ham alle og blev urolige. Og straks talte han med dem og sagde til dem: Vær godt tilfreds; det er jeg; vær ikke bange.

19). 31. Mosebog 6:XNUMX:
6 Vær stærk og med et godt mod, frygt ikke og frygt ikke for dem; for Herren din Gud, det er han, der går med dig; han vil ikke svigte dig og ikke forlade dig.

20). Jesaja 41: 13-14:
13 Thi jeg Herren din Gud vil holde din højre hånd og sige til dig: frygt ikke! Jeg hjælper dig. 14 Frygt ikke, du ormer Jakob, og I Israel! Jeg hjælper dig, siger Herren og din forløser, Israels Hellige.

 

KSE I HVERDAGSPRAYERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
TILMELD NU

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.