20 bibelvers om ægteskab mellem en mand og en kvinde

0
6136

Bibelvers om ægteskab mellem en mand og en kvinde. Ægteskab er kun et hellig løfte mellem mand og kvinde. Gud er ægteskabets ophavsmand. I edenhaven, da han skabte Adam, så han, at han var alene uden en kvinde, og Gud satte ham i en dyb søvn og ud af hans ribben. Han skabte en dejlig kvinde til at være hans hjælpekammerat .
Bibelen er fuld af mange vers om ægteskab, der kan guide dig i din søgen efter din hjælpekammerat. Disse bibelvers om ægteskab inkluderer vejledning til ægtepar, kæmpende ægteskaber, hvordan man finder en kone, fordele ved ægteskab og meget mere. Læs dem, mediterer på dem, og lad dem guide dig i dit forhold til det modsatte køn.

20 bibelvers om ægteskab mellem en mand og en kvinde.

1). 2 Mosebog 22: 24-XNUMX:
22 Og det ribben, som Herren Gud havde taget fra mennesket, gjorde ham til en kvinde og førte hende til manden. 23 Og Adam sagde: Dette er nu ben af ​​mine knogler og kød af mit kød; hun skal kaldes kvinde, fordi hun blev taget ud af mand. 24 Derfor skal en mand forlade sin far og sin mor og klæbe sig til sin kone; og de skal være et kød.

2). Ordsprogene 5: 18-19:
18 Lad din springvand blive velsignet, og glæd dig med din ungdommes kone. 19 Lad hende være som den kærlige bag og behagelige rogn; lad hendes bryster tilfredsstille dig hele tiden; og vær altid overhæret med hendes kærlighed.

3). Ordsprogene 12:4:
4 En dydig kvinde er en krone for hendes mand; men den, der skammer sig, er som rådne i hans knogler.

4). Ordsprogene 18:22:
22 Den, der finder en hustru, finder det gode og får Herrens gunst.

5). Ordsprogene 19:14:
14 Hus og rigdom er arver efter fædre, og en forsigtig kone er fra Herren.
6). Ordsprogene 20: 6-7:
6 De fleste mænd vil forkynde hver sin egen godhed; men en trofast mand, der kan finde? 7 Den retfærdige mand vandrer i sin retfærdighed; hans børn velsignes efter ham.

7). Ordsprogene 30: 18-19:
18 Der er tre ting, som er for vidunderlige for mig, ja, fire, som jeg ikke ved: 19 Vejen til en ørn i luften; en slanges vej på en klippe; vejen for et skib midt i havet; og vejen for en mand med en stuepige.
8). Ordsprogene 31:10:
10 Hvem kan finde en dygtig kvinde? for hendes pris ligger langt over rubinerne.

9). Efeserne 5: 22-33:
22 Hustruer, underkast jer deres egne mænd som til Herren. 23 Thi Manden er Hustruens Hoved, ligesom Kristus er Kirkens Hoved; og han er Legemets Frelser. 24 Derfor, som kirken er underlagt Kristus, så lad hustruerne være deres egne mænd i alt. 25 Mænd, elsk dine kvinder, ligesom Kristus også elskede kirken og gav sig selv for den; 26 for at han kunne hellige og rense det med vask af vand ved ordet, 27 for at han kunne præsentere det for sig selv en herlig kirke, der ikke havde plet eller rynke eller noget sådant; men at det skulle være hellig og uden pletter. 28 Så mænd burde elske deres hustruer som deres egne kroppe. Den, der elsker sin kone, elsker sig selv. 29 Thi ingen had nogensinde hadet sit eget kød; men nærer og værner den, ligesom Herren kirken. 30 Thi vi er medlemmer af hans krop, hans kød og hans knogler. 31 Derfor skal en mand forlade sin far og sin mor og blive knyttet til sin kone, og de to skal være et kød. 32 Dette er et stort mysterium: men jeg taler om Kristus og kirken. 33 Ikke desto mindre skal hver især af jer elske sin kone ligesom sig selv; og kona ser, at hun ærbødighed over sin mand.

10). 24. Mosebog 5:XNUMX:
5 Når en mand har taget en ny kone, skal han ikke gå ud i krig, og han skal heller ikke sigtes for nogen forretning; men han skal være fri derhjemme et år og munte sin kone, som han har taget, op.

11). Matt 19: 4-6:
4 Og han svarede og sagde til dem: Har I ikke læst, at han, der gjorde dem i begyndelsen, gjorde dem til mand og kvinde; 5 Og han sagde: Derfor skal en mand forlade far og mor og klæbe sig til sin kone: og de skal være et kød? 6 Derfor er de ikke mere tvillede, men et kød. Hvad Gud derfor har forenet sig, lad ikke mennesker slå under.

12). 1Corinthians 7:1-16:
1 Hvad angår det, I skrev til mig: Det er godt for en mand at ikke røre ved en kvinde. 2 Alligevel skal hver mand have sin egen kone for at undgå hor, og hver kvinde skal have sin egen mand. 3 Lad manden give hustruen skyldig velvillighed; ligesom hustruen også til manden. 4 Hustruen har ikke magt over sit eget legeme, men manden; ligesom manden har heller ikke magt i sit eget legeme, men kona. 5 Bedrager I ikke hinanden, medmindre det er en gang i samtykke, at I kan give jer til faste og bøn; og kom sammen igen, så Satan frister dig ikke for din inkontinens. 6 Men jeg taler dette med tilladelse og ikke af befaling. 7 For jeg ville, at alle mennesker var lige som jeg selv. Men hver mand har sin rette gave fra Gud, den ene på denne måde og den anden efter den. 8 Derfor siger jeg til de ugifte og enkerne: Det er godt for dem, hvis de holder sig ligesom jeg. 9 Men hvis de ikke kan indeholde, så lad dem gifte sig; thi det er bedre at gifte sig end at brænde. 10 Og til den gifte jeg befaler, dog ikke jeg, men Herren: Lad ikke hustruen afvige fra sin mand. 11 Men hvis hun rejser, skal hun forblive ugift eller blive forsonet med sin mand; og lad ikke manden sætte væk hans kone. 12 Men til de andre taler jeg ikke Herren. Hvis nogen broder har en kone, der ikke tror, ​​og hun er glad for at bo hos ham, så lad ham ikke fjerne hende. 13 Og kvinden, der har en mand, der ikke tror, ​​og hvis han er glad for at bo hos hende, skal hun ikke forlade ham. 14 Thi den vantro Mand helliges af Hustruen, og den vantro Hustru helliges af Manden; ellers var dine Børn uren; men nu er de hellige. 15 Men hvis de vantro viger, lad ham vige. En bror eller en søster er ikke i trældom i sådanne tilfælde, men Gud har kaldt os til fred. 16 Thi hvad ved du, kone, om du redder din mand? eller hvordan ved du, mand, om du redder din kone?

13). Kolosserne 3: 18-19:
18 Hustruer, underkast jer jeres egne mænd, som det passer i Herren. 19 Mænd, elsk dine kvinder, og vær ikke bitter mod dem.

14). Hebreerne 13: 4-7:
4 Ægteskab er ærligt i alt, og sengen er ubesmittet; men horemænd og utroskab Gud vil dømme. 5 Lad din samtale være uden begær; og vær tilfreds med de ting, som I har; for han har sagt: Jeg vil aldrig forlade dig og ikke forlade dig. 6 således at vi med frimodighed kan sige: Herren er min hjælper, og jeg frygter ikke, hvad mennesket skal gøre med mig. 7 Husk dem, der har regeringen over dig, som har talt eder Guds ord: hvis tro følger efter, når man tager afslutningen på deres samtale.

15). Markus 10: 6-9:
6 Men fra begyndelsen af ​​skabelsen gjorde Gud dem mandlige og kvindelige. 7 Derfor skal en mand forlade sin far og mor og klæbe sig til sin kone; 8 Og de skal være et kød; så er de ikke mere tvæle, men et kød. 9 Hvad Gud derfor har samlet sig, lad ikke Mennesket blive underlagt.

16). Sange af sange 4: 7:
7 Du er alle fair, min kærlighed; der er ingen plet i dig.

17). 2. Mosebog 18:XNUMX:
18 Og Herren Gud sagde: Det er ikke godt, at Manden skal være alene; Jeg vil hjælpe ham til at møde ham.

18). 1. Korinter 7:2:
2 Alligevel skal hver mand have sin egen kone for at undgå hor, og hver kvinde skal have sin egen mand.

19). Ordsprogene 16:9:
9 Et mands hjerte tænker sin vej, men Herren styrer sine skridt.

20). Prædikeren 4:12:
12 Og hvis man sejrer imod ham, skal to modstå ham; og en tredobbelt ledning brydes ikke hurtigt.

Annoncer

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her