10 Kraftig katolsk bøn for helbredelse af mavesmerter

13
11799

Katolsk betyder her det universelle legeme af Kristus. Vi har samlet stærk katolsk bøn for healing mavesmerter. Disse bønner er magtfulde og de fleste bliver bedt med tro. Vi tjener en Gud, der helbreder, og han helbreder hver dag dem, der påkalder ham i bønner. Hvis du lider af maveproblemer som mavesår, mavesmerter, svære mentrualsmerter, maveinfektioner osv. Denne bøn kan helbrede dig i dag.

Her ved bedevejledningen fraråder vi ikke folk at tage medicin, men vi opfordrer dem til at sætte mere tillid til Gud end medicin. Vi har erfaret, at mange lidelser i vores helbred er åndelige, så hvorfor kan du tage din medicin, sørg for at du også beder denne bøn om at ødelægge sygdommene fra roden for at undgå gentagelse. Bliv ved med at bede disse bønner, indtil du ser resultater i dit liv. Min bøn til dig er, når du indleder denne magtfulde katolske bøn om helbredelse af mavesmerter, at smerte forsvinder fra dit liv for evigt i Jesu navn.

10 Kraftig katolsk bøn for helbredelse af mavesmerter

1). Far i Jesu navn, jeg erklærer, at jeg er helbredt ved dine striber, derfor beordrer jeg denne mavesmerter at komme ud !! Af min krop i Jesus navn.

2). Far, jeg beordrer, at alle smerter i mit øvre og nedre del af maven ophører nu i Jesus navn

3). Far, jeg befaler det ømme i mine tarm, der får mig til at udholde uudholdelige smerter permanent nu i Jesus navn.

4). Far jeg erklærer, at jeg er helbredt af mavesår i Jesus navn.

5). Far, jeg irettesætter enhver maveforstyrrelse i min mave, jeg beordrer den til at stoppe for evigt i Jesus navn.

6). Far, hver maverelateret infektion, der forårsager denne smerter, jeg befaler den at forsvinde i Jesu navn.

7). Far, jeg erklærer, at enhver smerte i min mave som følge af madforgiftning er helbredet i Jesu navn

8). Åh smerter, herrens ord, gå ud af min mave nu i Jesus navn.

9). Å Herre, lad din helbredende kraft overvælde mig og helbrede mig fuldstændigt i Jesus navn.

10). Far tak fordi du helede mig af denne mavesmerter i Jesus navn.

 

Annoncer

13 KOMMENTARER

 1. tengo un dolor en la boca del estomago junto a una quemason, ya veces como retorcijones en los costados. los medicos no encuentran que tengo, gracias

  • Pase años en mí juventud yendo y viniendo a diferentes médicos con algo similar a lo que me comentas. No me daban con un diagnóstico.

   Al final era puro estrés y recién se me fue la molestia cuando comprendí eso e hice cosas para alejar el estrés de mí. No es fácil, pero me funcionó.

   El bicarbonato como algo a corto plazo me calmaba el dolor, pero no lo curaba.

   • Mi niña de 8 años pasa con dolor de estómago a veces le arde se llena de gases e visitado 20 médicos ninguno a podido decirme exactamente q tiene estoy desesperada como madre q me aconseja hacer
    Como saber si es estrés porq ella se aburre fácilmente
    Ayudeme por favor

 2. DIOS, UNIVERSO, VIRGEN DE GUADALUPE: hagan que mis dolores de la estomago y otros que estén relacionados con este como lo son enfriamiento, miedo, dolor de pecho, vómitos etc, se alejen de mi ser y puedan conseguir una paz interior, mental y física PORFAVOR GRACIAS

 3. Hvordan man stopper diarré fra mavesmerter og kom ned til min fænomenale og kirken og stop venligst vand diarré og dannet poo og min diarré for at stoppe det fra denne bøn og kom ned til mig tak

 4. Min bror lider af mavesmerter og lider af afføring, der ikke passerer og får smerter og maveområde og ben og hænder hævede ved, græder efter smerte, bed venligst for ham i Jesus navn Amen.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her