10 Kraftig katolsk bøn for helbredelse af mavesmerter

2
8463

Katolsk betyder her det universelle legeme af Kristus. Vi har samlet stærk katolsk bøn for healing mavesmerter. Disse bønner er magtfulde og de fleste bliver bedt med tro. Vi tjener en Gud, der helbreder, og han helbreder hver dag dem, der påkalder ham i bønner. Hvis du lider af maveproblemer som mavesår, mavesmerter, svære mentrualsmerter, maveinfektioner osv. Denne bøn kan helbrede dig i dag.

Her ved biderguide afskrækker vi ikke folk fra at tage medicin, men vi opfordrer dem til at sætte der tillid til Gud mere end medicin. Vi har erfaret, at mange plager af vores helbred er åndelige, så hvorfor du måske tager dine medicin, sørg for at du også beder denne bøn for at ødelægge sygdomme fra roden for at undgå gentagelse. Bliv ved med at bede disse bønner, indtil du ser resultater i dit liv. Min bøn for dig er, når du engagerer dig i denne magtfulde katolske bøn om heling af mavesmerter, at smerter forsvinder fra dit liv for evigt i Jesus navn.

10 Kraftig katolsk bøn for helbredelse af mavesmerter

1). Far i Jesu navn, jeg erklærer, at jeg er helbredt ved dine striber, derfor beordrer jeg denne mavesmerter at komme ud !! Af min krop i Jesus navn.

2). Far, jeg beordrer, at alle smerter i mit øvre og nedre del af maven ophører nu i Jesus navn

3). Far, jeg befaler det ømme i mine tarm, der får mig til at udholde uudholdelige smerter permanent nu i Jesus navn.

4). Far jeg erklærer, at jeg er helbredt af mavesår i Jesus navn.

5). Far, jeg irettesætter enhver maveforstyrrelse i min mave, jeg beordrer den til at stoppe for evigt i Jesus navn.

6). Far, hver maverelateret infektion, der forårsager denne smerter, jeg befaler den at forsvinde i Jesu navn.

7). Far, jeg erklærer, at enhver smerte i min mave som følge af madforgiftning er helbredet i Jesu navn

8). Åh smerter, herrens ord, gå ud af min mave nu i Jesus navn.

9). Å Herre, lad din helbredende kraft overvælde mig og helbrede mig fuldstændigt i Jesus navn.

10). Far tak fordi du helede mig af denne mavesmerter i Jesus navn.

Annoncer

2 KOMMENTARER

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her