10 helbredende bønpunkter for hovedpine

0
8319

Med kraften i bøn kan vi ændre alle ting. Vi kan gøre alle slags mirakler inklusive healing af al slags sygdomme. Denne helbredende bønepunkter for hovedpine vil frelse dig fra enhver hovedrelateret besvær, såsom hovedpine, migræne, hjernesvulst osv. Du skal forstå, at bønner skal blive bedt i tro. Tro i Jesu Kristi navn.

Uden tro vil denne helbredende bønpunkter for hovedpine ikke give det ønskede resultat. Hvis du lider af hovedpine, skal du tage lidt tid og bede denne bønner, blidt men med stærk tro. Ved, at vi tjener en levende Gud, der hører og besvarer bønner. Jeg ser Gud helbrede dig i dag. Amen.

Det er også vigtigt at vide, at denne bøn er mest effektiv, hvis den grundlæggende årsag til din hovedpine er åndelig. Det er, hvis det blev sendt til dig af mørkeagenter. Dette er rigtigt, mange mennesker dør hver dag af åndeligt relaterede sygdomme, selv læger diagnosticerer og finder intet hos patienterne, men alligevel dør de i smerter. Vi må engagere åndelige ting med åndelige ting. Det er her denne helbredende bønepunkter for hovedpine kommer ind. Du skal bruge den til at bekæmpe denne åndelige krigsførelse for at skabe maksimale resultater. Der er dog andre årsager til hovedpine, de er mangel på hvile, træthed, stress, tegn på malaria og andre medicinske årsager. Dette kan let håndteres af læger, og vi anbefaler, at du konsulterer dem.

10 helbredende bønepunkter for hovedpine

1). Åh Herre, jeg bringer denne sygdom af hovedpine til dig, når jeg lægger mine hænder på den, lader din helbredende kraft strømme gennem mig og helbrede mig perfekt i Jesus navn.

2). Du hovedpine, hør Herrens ord, jeg beder dig om at komme ud af mit hoved i Jesus navn.

3). Al hovedpine, der fører til død, er et tabu i mit liv, jeg sender den tilbage til afsenderen i Jesus navn.

4). Åh Herre, ved dine striber er jeg helbredet, derfor erklærer jeg mig fri for denne hovedpine i Jesu navn.

5). Herre, døm mig ikke efter min tro over min hovedpine. Lad barmhjertighedsregn falde over mig i dag i Jesus navn.

6). Jeg erklærer, at min krop er Herrens tempel, ikke templet for sygdomme og sygdomme. Derfor kommer din onde hovedpine ud af min krop i Jesus navn.

7). Åh Herre, jeg kommer imod al sygdom relateret til mit hoved i Jesus navn

8). Åh Herre, jeg bringer mit hoved til dig gennem Jesu blod, vask det af al ondt og smerte i Jesu navn.

9). Far, jeg erklærer, at denne hovedpine er ødelagt fra roden, og at den aldrig igen vil komme til syne i Jesu navn.

10). Far, jeg takker dig for at helbrede mig af denne hovedpine i Jesu navn.

Annoncer

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her